Dec 17, 2010

Setahun Sekali....Prosperity~



Hari ni aku lunch kat IOI Mall....membe aku Mcd, mengidam Prosperity McD...hahaha...nickname beliau memang mekdi oke!! nama betul beliau Mardiana...nak tanya lebih² sila tanya beliau sendiri...lalalala~



oh sebut pasal pertanyaan...nampak tak ada widget baru aku letak kat sidebar??


formspring!! yeayy!!  kini jika ada sebarang kemusykilan *ecece*  kamu kamu boleh bertanya secara direct kepada saya...err macam contoh di atas...ngehh~   saya akan cuba menjawab soalan² kamu dengan tenang...ecewahh~   tapi kalau boleh letak la nama...boleh la saya tahu siapakah gerangan yang bertanya...auww~  =P 





Oke habis iklan.....berbalik kepada tajuk....korang dah rasa burger Prosperity tahun ni??  aku baru 1st time merasa hari ni...sedap! sos black pepper melimpah² kaooo...slluurrrppppp!!




Nampak tak betapa banyakkkkkkk nya black pepper...??  yummiieee~    Aku rasa kalau nak dapatkan sos black pepper yang melimpah² macam tu kena tengok cawangan jugak kut....tak pun tengok masa....kalau time peak hour mesti dorang malas nak tuang sos banyak²...letak ala kadar je...ehehhh~


Agak pedas la sos black pepper nya...terasa panas je lidah aku...1 kali gigit, 2-3 kali teguk air...lama² kembung prot...LOL~  =P




Curly fries yang keras!!  tak suka!  sakit rahang aku kunyah fries ni tau! lain kali tukar fries biasa je...grrr~ >_<




See!! tak habis pun...tak larat nak kunyah =_=




Korang lunch makan apa tadi??  sedap tak?? hihi~  (^^,)



19 comments:

Rara Farah said...

TERLIUR2....
tak mkn pape...angin jew penuh perut..hehe

mizz sue said...

aduh..terliur pulak...

Finaz Jaafar said...

suka mcd !!!!
wee ~
ermm..kte lunch ns lauk ayam masak merah..ble nak dpt telan Prosperity nth

manggosteen said...

huh..kalau tak sempat kali ni kena tnggu tahun dpn la pulak..

syirakhalid said...

nampak mengiurkan je burger tu...

BENA said...

hari ni zra masak sayur air lagi dekat mama . dan adk masak ikan kicap !

tapi yang bes ade kerabu apple . haaa sis penah makan ? ehehehehe

YanaMIB said...

@bena:: xpernah dgr aa kerabu epal..huhu..kerabu mangga pun sis x mkn...hahaha~ =P

nama.aku.lynn said...

terliurrrr kotttt!aaaa..nak jugakkk~

p/s:dr smlm lynn bukak entri akak yg ni..tak tutup oh!hahah

http://ctliyana86.blogspot.com/2010/12/template-baru-bertemakan-pink-auww.html

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

lapor nyeee....

cedap mata memandang...

cedap lagi perut berdangdut riang

hehehhehe

ieda said...

uhuhuhuu akak sedihhh
sedihhhh
sbbb
x
dpt
makan
burger nie
lagiiiiiiiiiiiiiiiiii
huhuhuhuhuhu

Hanis Azla said...

alamak dh terliur dah ni.. namapknya malam ni dinner kat mcd lah.. he..he.. tp betullah.. ada branch yg melimpah ruah sosnya.. ada tu ciput aje..

diana said...

hujung minggu kita ke mekdi..
tadi makan nasik la..
kuah asam pedas..
udang goreng dn ikan masin//
heheh

six.september =_= said...

taktau pasal pa aku memang tak suka makanan mekdi



kecuali bubur ayam,,,yummyyyy

Along Tapa said...

mekdi itu sangat sedap dimakan...nak2 kalo ko yg belanja....kahkahakah


Gorengbaek - Ini kah tahap kewartawanan Malaysia??

Hangit habis dah - What the hell??Fcuk off damn it...

Mr feckry said...

beb lu buat gua lapar la

Un Phat Lee said...

grrr..kat sini gua tak boleh makan mcd berdaging.

meo pipi beger said...

wah prosprety beger kembali! :D

E.d.Y said...

pernah makan sekali je burger ni..xtau kenapa xleh masuk la makan burger ni..xminat

HonEyBuNNy said...

ohh mCD....i like...nyum3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015