Dec 20, 2010

Macam Mana nak Komen Entry Kau ni??

Salam...


Aku dapat soalan ni dari Formspring...mungkin beliau pertama kali singgah ke blog aku...mungkin juga ramai yang tak jumpa celah mana nak klik untuk menulis komen pada entry²ku....=_=


oke takpe takpe...itu lah gunanya Formspring....dan tujuan aku tulis entry ni...hihi..macam good good je kan =P





Nampak tak gambar kat atas?? sila klik untuk tumbesaran maksimum....yang dalam bulatan merah tu lah uolls uolls harus klik untuk menulis komen komen ye...


Jika ada sebarang kemusykilan sila ajukan soalan-soalan uolls di Formspring...ai tak makan orang...don't worry bebeh!


sekian wassalam~! (^^,)









p/s:  Thanks cik anne kerana menjadi followers ke 400...weehuu~  makin ramai kenalan...suka! suka! suka! ^_^


11 comments:

aNnE said...

yeah wc..followers sentiasa menyokong..hahak..

sy nampak kotak komen ni..haha:)

BENA said...

tapi bantai ke ziera . xde soalan kn layan formspring . hahahahah .

:)

Ujang9897 said...

owh mcm tue ek

lalink7 said...

wahh dah ramai..bgus la tue yana..hehe..berusha lagi...

cantik tirai baru yana..hehe.. =))

HonEyBuNNy said...

wah..tahniah...skrg followers dah 403...eheheh

Mrs Fauzi said...

hahah tetiba aku terasa kan sbb aku ade tny kan..hahah woott wottt

nabilah_2908 said...

dulu letak gak kotak formspiring ni...tapi dapat soalan bukan2...haih..tk kuasa...so buangkan je.. :)

tahniah Yana...keep it up.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PISANG KAKI

YanaMIB said...

@aNnE:: yeayy mari menyokong kwn² =P




@Ujang9897:: ye mcm tu =_=




@lalink7:: thanks lalink..keep in touch tau ^_^




@HonEyBuNNy:: tambah lagi dan lagi..weehuu~ ^_^




@mrs fauzi:: lorr ko ke yg ty..hakhakhak...xpe xpe..at least skrg ko dah tau...hehe~ (^^,)




@nabilah_2908:: dulu yana xreti guna menatang tu..skrg br reti..hehe..hope xde la dpt soklan pelik² ^_^

nama.aku.lynn said...

ada formspring..tp,cm jarang2 jejak la..hihih..

p/s:best kan bila makin rmi member..=)

YanaMIB said...

@nama.aku.lynn:: sy ni pon br tau fungsi formspring..hihi =)

nelly said...

memang suka .:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015