Dec 13, 2010

Bola Itu Berat...Aku Angkat Yang 9 pound je

 Bola bowling derrr...Biasanya aku guna yang 10kg 10 pound daaa *maseh anon tolong betulkan =)*
tapi semalam tah kenapa terpaksa guna yang 9 pound je...terasa berat sangat bola 10 pound...maybe sebab dah lama tak main boling...tangan jadi lembik...muscle pun dah tak se-HOT dulu   (-_-")




ai masuk tournament yu...wewiittt~
  MFPA = Malaysian Fire Protection Association
 Sila lah gugel sendiri untuk keterangan lebih lanjut mengenai MFPA  ^_^





Aku wakilkan company ayah aku...dia kata takde orang nak main...so dia ajak aku, Mcd, dak encem dan adik aku untuk join...well main free siapa taknak kan....dah setahun kaooo aku tak main bowling...


Tournament ni dorang buat kat Bukit Jalil....Markah dikira secara individu, bukan group dan tiada kategori lelaki atau wanita...maybe bajet tak cukup untuk prepare banyak sangat hadiah...kui³~  =P     Ramai jugak la otai-otai boling yang join...psiko siottt...sekali dorang baling asyik strike je...pergghhh...TERcabar nyah jiwa muda ai  =_=




 Dapat uniform free...semua orang disuruh memakai uniform yang diberi sebab nak berbangga dan untuk menunjukkan sikap berterima kasih kepada pihak sponsor...company mana tah yang sponsor...aku tak ingat..nanti dah ingat ai tulis ye...(^^,)




 Kami nampak begitu macho dan hot...very-the-sporty ai tell yu bila memakai t-shirt seragam macam ni....lalalala~ =P





Lunch juga disponsor....makan kat Restoren Bayu...dalam Bukit Jalil tu jugak....






"Kau menang tak yana??"



well aku kan pemain Malaysia yang tak jadi....nak dapat top 10 pun tak layak apa lagi nak menggondol hadiah yang berupa trofi + voucher Jusco sebanyak rm100!!!!   dem! >_<


Aku menang dengan dak encem je la...markah aku bagi ketiga-tiga game adalah MELEBIHI dak encem oke!! yeehhaaaaa~   \(^_^)/  *ai memang seorang yang suka bersaing especially dengan dak encem...wehhuu~*   Tapi Mcd dapat hadiah saguhati tempat ke 10 dan satu-satunya peserta wanita yang menang...hebat la kaooo...wewittt...nak sign!  =P


Lepas habis, kitorang pi la jum heboh...panas terik kaooooo...malam tu aku demam...adeh la T__T
pi baca post dak encem pasal aku demam..kikiki~  =P   Hari ni dah oke...tapi kena food poisoning pulakkkkkkk....tsk~ apalah nasib  T___________T


Korang minat main boling? bila last time korang main boling?? ^_^



21 comments:

lalink7 said...

wahh yanaa bestnyee diee...heheheh..mesti markah tinggi niee..xpela walaupun xmenang tp enjoy kan..bestt nyee..lama xmen bowling..hehe

liyana said...

wah bersambung2 aktiviti nye mane badan tak jam. hihi. x penah main bowling, tkt diri sendiri yg masuk longkang, wakakaka :D

Anonymous said...

mana ada bola boling 10kg...
itu dh mcm baling beras seguni tu..
10 paun la..hehehe..

Anonymous said...

mana ada bola boling 10kg...
itu dh mcm baling beras seguni tu..
10 paun la..hehehe..

░♥si lampu neon♥░ said...

GILER HEBAT KOO MENANG PLAK TU ! CAYALAH WEHHH

Diana2u said...

Kite kene slalu join tournament la maksudnye tu. So ape lg gi la booked awal2 kalo dorg xde player lagi.. bwahahaha =p

Ujang9897 said...

agak2 sikit ok....gua champion ma...mane bukti gua kalah...ish3

Along Tapa said...

last main boling...3tahun lepas...pastu dah takleh main sebab injured...skang dah baik, dah malas nak main dah...baling pun cam orang tak bedung jek...mengempor pegi ko~~~

Gorengbaek - Demo lagu lagi...

Hangit habis dah - Takde rasa ke??

Rinna said...

Seronoknyaa gi main boling.. dah lama tak pergi..terasa2 lak giannya nak membaling..hehhe

POSH76 said...

terornyer main bowling yer

mizz sue said...

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...ANDA DITAG http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/12/giveaway-edy-terbang-jauh-jauh.html

diana said...

tak pernah main bowling..tak pandai..
kalau ikut suami main bowling akak ngelak je bila suami suruh cuba..
hehheh..

Mr feckry said...

gua kalau main, mesti amek bola 6

Lya Colours said...

ai pon dah lama x main boling
last masa zaman study kat uitm dulu
itu pon bowling sangat dekat dgn rumah sewa
seminggu 2-3 kali pergi
sbb student price sgt murah kan

Un Phat Lee said...

gua minat.baru je weekend aritu main.he he

Lina said...

salam...kak lina pun minat main boling...bila strike tu cam satu kepuasan jer kan

nabilah_2908 said...

serenoknya...
tp...sy tak minat main bowling..huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN BAKAR

BENA said...

ziera maen boling last time kat kolej jek dulu . ade geng . skg dah xde geng . ohooo . kalo x leh ajak abah . abah lak keje kl skg. aiyokkk. hee~



cop! dah sehat lom sis? heee~

kerangRebus said...

wah!bestttnye..lame gile xmen boling baling boling baling...iskh3.. -_-

miss nina said...

last main bowling masa 2bulan lepas..saiz bola? 2nd paling ringan .hehehe

fizul qlate sabah yuhoo said...

Main bowling xsenang n xsusah bl thu cara pegan bola bowlingn,cara baling..dh thu dpat skor 200 Ke atqs senang jew..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015