Dec 30, 2010

Tahniah Harimau Malaya!!!


TERBAEKKKK!!


Kali ni aku tak ketinggalan hokayh!! aku berjaya tengok bola semalam!! weehuuu~ \(^_^)/


Tapi masa gol pertama aku TERmissed sebab pergi layan cite Mulan...hahahaha~   Aku sedar dah gol pun bila jiran belakang rumah aku sorak...perghhh bayangkan jiran belakang rumah menjerit dengar sampai ke rumah aku....dasat! dasat!  ^_^



kredit gambar dari facebook Izuan Shahimi


Semat oke Safee Sali main semalam...ffuhh heart melting sekejap...lepas tu status kat facebook kawan² aku sume duk cair dengan Safee Sali..apakah? bahahaha~   well ramai jugak girlfriend²ku yang layan bola ghopenye...huhuhu~    =P






oh kredit juga pada keeper negara, Khairul Fahmi...sangat bergaya aksi-aksi beliau menangkap tendangan bola dari pihak Indon semalam...auww~   *kredit gambar kepada awek beliau yang comel... picit sini*




Tapi kan kan kan....kenapa cameraman TV1 asyik fokus kat aweks aweks Indon je?? nak tengok siapa pakai laser bra ke?? muahahahaha~   oke fine! tak dinafikan awek awek yang pergi stadium memang hot dan comel...tapi tidak menggugat iman pemain² Malaysia....lalalalalala~  =P






Aku rasa lepas ni mesti Rajagobal bakal mendapat pangkat Datuk...well he deserved it! well done! ^_^



Pagi ni datang kerja tengok status facebook ramai yang kata esok cuti...aku macam, "WTHell"  biar betul nyah?? jangan la bagi harapan palsu kerana nanti aku akan kecewa....hohoho~  Sekali kazen Mcd call bagitau Najib dah announce tengah malam tadi daaaaa~   cehhh mana la nak tengok berita segala lepas habis bola terus tido dengan nyenyaknye....woot~ wooot~



TAHNIAH HARIMAU MALAYA!!
Akhirnya setelah 14 tahun berjaya jugak menggondol title JUARA dalam Piala Suzuki AFF 2010...

dan terima kasih kerana kamu lah aku dapat cuti free esok!! yeayyy! \(^_^)/




15 comments:

Finaz Jaafar said...

kte bru tau esok cuti pagi tadi..lalala~

Amy Syaquena said...

sudah pasti punya pasni kita panggil dato rajagobal la erk... tahniah skuad kebangsaan...

syirakhalid said...

sabas harimau malaya!

ieda said...

kita cuti2 dikkk sambil2 nyambut tahun baru :))

Lya Colours said...

safee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pengsannn

POSH76 said...

tengok pun sebab ada goalkeeper yang kiut fahmi hehe

YanaMIB said...

@finaz:: sama la..kita pn br tau gak..muehehe~



@kak amy:: dia memang layak dapat datuk..terbaekk! =)



@syirakhalid:: sabas! sabas! ^_^



@kak ieda:: btol btol! celebrate new year trus ^_^



@lya:: gilo..hahaha~



@sis posh:: sy pn kagum glerr tgk keeper men semalam..kecomelan dia tu kira bonus lah..ngee~ =P

Ujang9897 said...

malaysia mmg power

ANATI SOKI said...

erm erm erm.. saya tgh gila dgn lhairul fahmiT___T tehehehe

mEiZ SHA said...

hahahahha
btol2..seb baek nama safie tu x mcm kite..
kite safinee..:)
hahahaha

zazaw said...

best kan bola
Malaysia powerr

Daria said...

malaysia menang...yeyeye....mari berkongsi kegembiraan ;)

diana said...

cuti...cuti..cuti...
boleh pi jalan2 untuk 2,3 hari..
hahhaha

makdara TERdiva said...

selamat bercuti2 yana :)

Along Tapa said...

akhirnya ko tengok gak bola ek..tapi sungguh tak istiqamah..lepas 1st goal baru kosentret...ni nak kena suruh Ujang ajor ko tgk bola ni Yana..haha

Gorengbaek - Cara-cara kentut dengan bergaya,,,

Hangit habis dah - Bukan cerita bola...cerita lain...aku emosi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015