Dec 22, 2010

Aku Rasa Glemer Bila Ada Facebook Fan Page



Sesetengah orang akan letak facebook badge kat blog...tapi aku tak suka semakkan account facebook aku dengan orang² yang tidak dikenali...sebab mesti dapat komen-komen yang annoying...well ai ni kan cepat sentap dan tacing...maklong lah hati bak kapas putih sesuci bunga lili...lalalalalala~  *haktuih*



"dah nama pun social network...mesti la akan add orang² yang kita tak kenal..."



wakluuuu...aku ada pilihan kut...aku boleh pilih untuk bersosial secara rawak dan gersang di facebook ATAU sekadar mengukuhkan silaturrahim dengan kawan-kawan yang jarang berjumpa atau dah lama tak jumpa atau akan berjumpa...ecehh siapa tu?? =P


Maka setelah berfikir dan bermesyuarat bersama otak kanan dan otak kiri selama lapanpuluhsatuperpuluhanenamhari, keputusan yang muktamad telah dibuat dan inilah hasilnya...phewww~
















TAK GHETI-GHETI NAK LIKE KEWWW???



KAH KAH KAH~  





Baru la boleh feeling feeling Hanis Zalikha...lalalalala~  =P



peace! peace!  v(^_^)






















p/s::  aku pi amek borang nikah wuii hari ni...eksaited nyah!! next entry I story mory...weehuu~  \(^_^)/



23 comments:

BENA said...

wahhhhhhhhhhh makin semakin dan makin MAJU sis yana . siap pan page gtuuu . zra pe ag . like sudaaa . hehehehe~

liyana said...

sharop kul 1 nt akan ku tekan like. hehe
eh dh amik borang nikah? wahh.. hehe

liyana said...

eh pembetulan *sharp*
hehehehehe

Lya Colours said...

maju setapak lagi
wah aku pon nak amik borang nikah tp aku x tau nak nikah bila
bleh x gitu?

Nur Mudrikah said...

jmput lah dtg LIKE page sy..haha(gila tak malu pomot)


nak gak amek brg nikah!

d_tieah said...

Wah..
Yana dah maju setapak lagi..
Dah ade fan page ok..
Nok, aku x tau ble aku nak create fan page utk blog aku..
*Haha, ayat x bleh blah kan..

*Rindu sm blog life 101 ni.. *wink2..

Fitrah Adnan said...

wahhh...dah maju..selamat maju jayalah..

Fxysche Nas said...

nk g amek borang nikah gakkkk =D
tp xterbuka lg hati nk buat fan page ne..
=p

Fxysche Nas said...

nk g amek borang nikah gakkkk =D
tp xterbuka lg hati nk buat fan page ne..
=p

nabilah_2908 said...

sama lah..sy pun dah remove FB badge..

bila letak...macam2 org add...org2 tu lak y kita tak kenal.. ;)

tahniah...dah ada fanpage...harus la like.. ;)

ke APA KATA HATI pulak,
PINGBOX

liyana said...

anda ditagged.. jom join :)
http://liyanadz.blogspot.com/2010/12/edit-foto-contest.html

E.d.Y said...

check my blog ASAP

diana said...

tak keluar la kotak fan page tu..
satgi2 la akak try lagi..

mizz sue said...

uitt..kamun menang edy pya giveaway..jeles lah..dah amik borang??hantar bile ek..su download kt jais je..boleh.

su nikah 21mei

Amy Syaquena said...

As'salam..

wah yana ada fan page jugak leh la kite tukar like he3...

nama.aku.lynn said...

eh2..u dah jadik artisss..hahah..i likee laa..=)

HaNa HoNeY said...

pergh...org tuh dah de fan page
hahaha
jap lagi i like
^_^

Along Tapa said...

ko buat fan page pun, macam takde function jek aku tekan...hahaha

Gorengbaek - Imam Mahdi pernah muncul di Mekah??

Hangit habis dah - Makcik, apa lobang ko ni??

Sharinginfoz said...

seronok kan ada yang join

ANATI SOKI said...

anat tingin nk wat.. tp tak reti

ANATI SOKI said...

yana!!! tlg buat tutorial camana nk letak fanpage fb dlm blog.. anat buat aritu tak jadik.. T___T

a'im said...

haha..dah like...gila ketang ayat suruhan nak like tu

aDisH.sHidA said...

eh2 ada muka kita la kat sni :)
thanks yana....dok baca2 n3 yana nie...jejak dr ujang nyer blog :))