Feb 6, 2011

Update Macam Status Facebook

Aku tak dapat nak blogwalking menerjah blog kengkawan hari ni...sebabnya aku mahu bershopping baju kawen dengan dak encem kat Sogo....weehuuu...


Eh korang take pi shopping ke?? kehkehkeh....moh ler kita penuhkan lagi Sogo and Jalan TAR bg nampak macam semut jumpa gula....lalalalala~


Oke dak encem dah sampai...kita jumpa esok yeh...papai!! v(^^,)



13 comments:

bantalbucuk said...

selamat bershopping..~ ^_^

Mama Zharfan said...

selamat bershopping yer :)
me dh lama tak pegi sogo ni :)

jom join Heartbeat!

gigiAriEma said...

hehehe..shoping dgn ujang yea..

diana said...

pilih yang cantik2 tau..
malam satgi nak tengok..

Nadia Mashuri said...

nk kirim baju kat sogo..
hehee..

Biela Sapine said...

Shopping sakan woo. Hiks

DuniakuAbstrak said...

shoping shoping jgn tak shoping

Anati Soki said...

baju kawein!!!! ullalalalallala

Along Tapa said...

haha.kimsalam ujang dengan awek2 cun yang ko jumpa nanti ek..

Gorengbaek - Cinta itu....

Hangit Habis dah - Ke mana aje baran ko tu boleh pegi...

BENA said...

wahhhhh best tuuu dapat g sopink . heee :) beli cantek2 tau sis :)


cop ! kire skg sis tegar abes dah ngn blog. heeeee :)

Lya Colours said...

shop till drop !
huhu
duit bonus dah abis ok. so dok umah diam2 baca novel T_T

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Mmg macam Fb ahahahaa

y u y u Z u l a i k h a said...

wahhhhh! ni rupe nye bakal bini nyah ujang!!!


wuuuuuu! baru taooo!


selamat beli baju pengantin lawa lawa naa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015