Feb 18, 2011

Churp Churp Gila?!!


Sejak minggu lepas aku perasan benda ni...biasa churp churp akan hantar emel menyuruh kita buat assignment...alaaa tolong promosi iklan je....Setiap assignment yang aku dapat memang aku terus buat....


Tapi diorang keep sending aku email yang menyatakan dorang tak terima pun lagi reply dari aku...grrr~





Bila check kat Dashboard, aku tengok takde pun assignment yang tertinggal...scheduled tweets tu la letaknya assignment² yang dorang bagi ye....


Korang ada tak alami benda ni?? ke aku sorang je ting tong...adeh~    =__=


Kepada yang belum register Churp Churp, boleh register dengan segera [klik SINI]~  Tak rugi pun weh....duit cepat je naik... sejukkkkkkkkkkkkk hati ai tengok duit...$$ lalalalalala~  =P


Oh benda ni tak kacau pun status Glitterati Nuffnang..don't worry, be happy...aku pun tak reti sangat pasal churp churp...belajar la pelan-pelan...nak seribu daya, taknak seribu dalih! 


Aku dah lapa...nak makan....papai~ v(^^,)"


27 comments:

syuwai said...

nanti nak try gak pasang la..hehe

CinoiLavigne said...

i pon dpt emel dr churpchurp bertalu-talu kata i x wat tweet assigment lagi, padahal mana ada pon! sume dah wat!! xde yg baru..pelik.com

specky gurlz said...

nk jugak la..boleh kaya ni hehe entri terbaru kite kengkawan!! meh sini kite blajar bahasa jepun

atie said...

sama la ngan atie..atie ye churp churp pun tak abis2 bg email kata ada scheduled tweet~herm

Mama Zharfan said...

boleh gak tambah income via heartbeat :)


jom join Heartbeat!

Nadia Mashuri said...

ok, nnt nak cuba..

Sunah Mohammad said...

salam kak~

selalu jek dapat 'assignment' dari churp churp ni..tapi tak wat sume pon..huhu..saya pelajar derhaka ke? :D

qyqa said...

wah.. xpandai pun nak wat bnda nih..hehe

lionteen said...

lionteen br nk wat asgmnt tu. padahal lame dah drg bg. br td tau mcm ne nak wat. hehe

d_tieah said...

Dari dulu nak reg tapi tak jugak aku ni..
Hahahaha..
Bile ko cam semangat je dalam entry ni, aku decide nak reg lah..
Tu pun kalo aku ingatlah.. Ngee.. :)

Entry Terbaru : Topup RM10 Boleh Tahan Sebulan

Mr feckry said...

menatang ape kah itu

Rinna said...

Tak join lagi Churp2 nie.. hehe.. :)

AngahSayang2314 said...

wah untung la.. angah tak pernah dapat...n last sekali angha singgah sini 4llow uuu hehehe jom tukar2 link

merahitujambu said...

tak penah dpt pon..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

still x pandai lagi pasal ni. lambat betul nak menjana income dengannya...

HonEyBuNNy said...

ila da buat haritu...xjadi pun..malas dah la..ehheh

diana said...

akak sibuk..
tak dan nk layan churp churp..
nak bermuah muah pun kadang2 tak dan..
hahhha

E.d.Y said...

xreti churp2 ni..stay dgn nuffnang je...nuffnang pun xreti2 sampai skrg...hehe

Anati Soki said...

anati soki takde churp2.. nk komen lebih2 pun cek tak brani.. hehehe

Warna Warni Kehidupan said...

ooo ya...ti la kte tengok2 huhuhu

Trafalgar D' Law said...

erm.. boleh juga try.. tp aku rase dulu aku dah penah buat.. hohohoho.. takpe.. try lagi.. duuiitttttttttt!!
hohohohohoh

-TRAFALGAR D LAW-

Nasuha Salleh said...

xtaw ape2 psl churp churp ni.. T_T
ade masa nnt nk terjah ape kebendo nye tu...=p
My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

Bro Fit said...

woahh dah berapa dapat?? tanak share ke??? ermm apsal my earning slow macam siput je.. adehh

- Fitrihadi.com -

YanaMIB said...

@Bro Fit:: share?? haha segan la..xde la byk mana pn..=P

fiefamohdali said...

yana!huhuhu..awat akak xpenah pun dapat emel assignment dari churpchurp?akak pun tak brapa nk phm lah konsep churpchurp ni cmne..adeh!
cuba cecite -cecite sket..cmne nak wat iklan churpchurp kt side wall tu mcm yana wat?

YanaMIB said...

@fiefamohdali:: err maybe akak xpernah iklankan mana² iklan churp churp kut..sbb tu x dpt assignment..

yg kat sidebar tu, sy guna coding..and copy url kt acc churp churp..mcm copy gbr kt entry..cuma bhg url tu letak url churp churp nama acc kita..tu je =)

fiefamohdali said...

dh iklankan dh..huh!jenuh iklankan dh..hehe psl yg kt sidebar tu akak dh pnh buat dh tp bila preview dia kuar coding je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015