Feb 14, 2011

Tak Dapat Jumpa Hanis, Jumpa Adik Hanis pun Jadilah~


ecece muka penuh ayu menunggu aunty Nani siapkan Red Velvet cupcakes..pheww~   aunty Nani suruh datang pukul 3pm...tapi kitorang TERsampai awal la pulak...maklong lah teruja nyah...! bahahaha~  =P


Ekceli memang sengaja pergi awal takut tersesat...bukan familiar pun area Bukit Jelutong tu...sekali TAK SESAT!! terima kasih Google map...pffttt~   ^_^





Ini b.u.k.a.n depan rumah Hanis Zalikha...buaian ini kepunyaan jiran Hanis Zalikha...teehee~


Disebabkan kami tersampai awal, aunty Nani tak sempat letakkan toping untuk cupcakes, jadi kena tungguuuuuuuuuuu~   eh tak kisah lah...Red Velvet punya pasal...sambil² tunggu, posing² lah depan rumah cik Hanis...walaupun cik Hanis tiada di rumah sebab dah balik Segamat, dapat posing dengan rumah Hanis pun dah kira oke...weehuu~







Ini ialah adik Hamis Jalikha....APA???!! adik beliau??!!!  hahaha...sungguh pemalu adik cik Hanis, Alisya nama nya ye....elok je lepas amek gambar terus dia cabot lari masuk dalam rumah...tak sempat nak bersalaman untuk ucapkan terima kasih...eh muka akak ni macam agen penculikan kanak²kah?? sob sob~  T_T


Bila tengok adik Alisya, terus teringat kazen aku yang pemalu macam ni...saiz badan pun lebih kurang, cara senyum pun lebih kurang, tahap pemalu bila jumpa orang asing pun lebih kurang sama...cuma rambut je tak sama...hahaha~



si Sakinah itulah yang saya maksudkan serupa macam adik Alisya...sila abaikan budak gemok di sebelah beliau...pembuli terganas generasi terkini...pffttt~  =P



Lepas pergi rumah Hanis, kitorang terjah SACC Convention Centre...ada pameran pengantin...berapa banyak kali daaaa mahu terjah pameran pengantin...ngehhh~  Takde benda pun nak tengok....saja cuci² mata...TERjumpa pulak 2 blogger femes...auww~   siapa?? eh next entry la aku story...nak rehat jap...lalalala~  ^_^



19 comments:

Cik Eka said...
This comment has been removed by the author.
Cik Eka said...

oh alisya....suke die gak..hehehehe
comel...sedap tak kek tu??
adui tingin ah...hahaha

qyqa said...

hahaha
muka agen penculikan??
apakah????

YanaMIB said...

@Cik Eka:: sedap sedap! sila order segera! hoho~ =)

Ujang9897 said...

nasib baik budak demuk tak kluar

Sunah Mohammad said...

salam kak..hamis? adoi...salah eja tu..cepat tukar...heheheh..

YanaMIB said...

@sunah mohammad:: ejaan itu mmg disengajakan..hanis pn mmg tulis nama dia mcm tu kt profile..x caya pi baca profile hanis..hehe~ =)

atie said...

mcm kena paksa amik gmbr je bdk2..tu..haha..yana paksa or ujang paksa??haha

efa said...

bestnya dpt jmpa adik pon jd la..sedap tak kek tu?

YanaMIB said...

@efa:: sedap! pi order cpt..bkn senang nk jmpe tau =)

liyana said...

aww! jumpe adik hanis jalikha la.. hehehe
best x kek tu?

Finaz Jaafar said...

kek tu nmpk sgt sedap ! nak gak!!!
anyway,bru brgambar ngn adik hanis zalikha tuh..
blom ngn dy sndri..klo dy msti akak nk jdkn sticky post..hahahah..=P

Rinna said...

Tak kisah laa yer..bergambar ngan adik pun jadik laa kan.. :)

Anati Soki said...

anati soki tgh mengidam dari jauh nk rasa red velvet tuh.. pas sini ckit!!! hhehehehe

DuniakuAbstrak said...

muka kau mmg berbakat ejen pencuLikan kot..haha

Ct Arina said...

ala nape x snap pic kek tu?

diana said...

alisya??
sedap nama nye..

Lya Colours said...

woahh

sissyira said...

salam

nampak sama cute je tu,,mana kakak ek..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015