Feb 14, 2011

Kek Baldu Merah~


 Dalam entry sebelum ni aku ada kecoh kecoh mengidam kek Baldu Merah atau bahasa Valentine sebut Red Velvet...auwww~


Kalau korang baca blog dak encem mesti korang dah tau aku beli kat mana cupcakes ni...hihi...ofkos la dengan aunty Nani!!! yeayyy~   \(^_^)/    aku order hari Sabtu, petang semalam dah siap!! teruja nyah pergi rumah Hanis Zalikha untuk amek kek...weehuuu~  korang pernah ke pergi rumah Hanis Zalikha?? wahahahaha~  *next entry aku story saat² aku di rumah Hanis Zalikha...pffttt~*





Bagi aku yang sedap sangat tu dia punya cheese...dak encem tak boleh makan banyak...nanti dia gemoxxx!! tak muat baju kahwin!! kah kah kah~  Balik rumah teruja suruh mak aku rasa...then dia komen, "biasa je rasa dia..."


oke mak aku nak cakap yang dia pun boleh buat la tu...kehkehkeh....mak ai pun terer buat kek tau...cakap je nak kek apa...laju je tangan dia adun kek...sedap dan bombastik gitu! tapi anak dia tak gemox gemox ponnnnnnn  O_o'


Lepas ni kalau Yana mengidam Red Velvet mak tolong buat yehh...cayang mak ketat-ketat...mmuaaxx muaaxx~  *aci tak bodek?*  =P


25 comments:

Adzriel AB said...

makan kek tak ajak kita pun. he..he..

nabilah_2908 said...

weehuu...sedapnya....ada lagi tak..? nk sikit..? :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
BILA MOOD KE LAUT

CouLeur de Chiqu3 said...

betul kek tu sngn je buat...ala..yana pon boleh buat dah nk kawen kan...ape lg..praktik2 kan lah..hee ~~

qyqa said...

wah.. gila nampak menarik tau..
nanti cepat2 update pasal rumah hamis jalikha tau..x sabo nih..hehehe

Lya Colours said...

aku pernah pegi blog hanis je =P

FariehanIbrahim [LBC] said...

kita nak tempah satu kek ngan mak awak. bleh tak?? (^^)v kui3x

efa said...

alahai sedapnya kek nak cikit akak yana huhu =) cpt2 nk bca story kt rumah hanis zalikha hehehe..

echah mashuri said...

perghhh..nmpk sedap.ehehehh.ade lebih x?;p

atie said...

haih..penuh semangat makan..hehe

Ujang9897 said...

mudah-mudahan mak bace entri nie

mR.sYaH said...

wah terliur kot tgk gmbr time makan tu.. pos ke jengka sket.. hehe..

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : auuuummmmm!!! sedap nye mamam kap keks ni!!! ai laik it...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "^ ujang9897 REVIEW BLOG saya ^"
2. New Entry "VALENTINE DAY? katakan TIDAK!!!!"
3. New Entry "Saya nak first Give away from De'din"

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

comey kek dier...

(^^,)❤

Aku Ibu Muda said...

skang ni mcm trend plak ye red valvet ni...hihii

bila lah dpt try :)

sahromnasrudin said...

makn tak jemput kita pun heheehee

POSH76 said...

Nampak cam sedap...kalu konpom sedap leh order ni hehe

lionteen said...

sdpnyee.. nk jgk..

ieda said...

amboi2 sedappp nyer .. makan sorang .. bak mai sikit !!!
haaa susah nak cari nie :)

MIZZ SUE said...

amboi sodapnye..hantarla kat sini sket

Rinna said...

nyummy sedapnyaa cupcake.. tak bagi akak pun yer.. :)

miss nina said...

sedapnya kek tu. saje2 tempah eh?

Ct Arina said...

oh ni die! ehe^^

diana said...

hahha..
"biasa je rasa dia.."
ada bau2 cemburu di situ,..
hehhehe

YanaMIB said...

@miss nina:: aah saje tempah sbb ngidam..haha..bkn senang nk jmpe red velvet ni..mmg kena tempah kt org =)

Miss Eiza said...

tengah lapar,godek2 entry lama kak yana..terus bertambah lapar...wuuu T_________________T..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015