Feb 16, 2011

Twitter Lagi Best Dari Facebook

Itu cuma pendapat ai je lah kan...hehe...sejak ber-tweet-tweet dengan sis RM kan, rasa seronok pulak update² status kat twitter...haha...motiffffffffffffff sangat kan cerita tweet tweet dengan sis RM..lalalalala~ =P



ofkos akan ku invite sis RM datang kenduri aku...dua-dua belah pihak kut nak ajak...hahahaha tamak!!! =P   ekceli aku tweet sis RM sebab aku ada tulis entry pasal dia...nak tahu cerita baca SINI~



Dak encem pun dah pandai ber-twitter sekarang!! rajin pulak dia tweet tweet dengan sis RM lah, Lisa Surihani lah, Hanis Zalikha lah...eeiiii gedik!  =_=
eh korang nak ke link twitter dorang?? alaaaa malas la nak copy link *gila kedekut!*   =P






Dah jarang sangat update status kat facebook...macam tak tahu nak update apa...huhuhu~   kalau bukak pun just baca status kawan² then komen komen...tak pun tengok gambar²...eh baca blog lagi best la...weeee~  ^_^







Nasib baik aku tak download twitter apps kat BBku...kalau tak, mau setiap 10 minit update status je...macam kebanyakan artis² sangat aktif ber-twitter nih...majoritinya akan reply setiap tweet yang dorang dapat...best kan?? baru tak kena cop sombong atau macam gud gud...hihi~  v(^^,)


Nak tahu gosip terkini artis pun dari twitter je...contohi cik Diana...larikkkkkkkkkkkkkk!~  =P


eh korang ada twitter tak?? alooo apesal tak kabo awal-awal?? meh meh follow twitter ai...lalalalala~  ^_^






mood::  sakit kepala,
sakit tengkuk~
T__T
mahu cari tukang urut!!


35 comments:

efa said...

ala kalau tak leh follow tp kan password lpa da..cmno?uhuk mcm2 buat dah...ka kena wat len tweet2 ni huh?

alexa yussida said...

da followed..meh sapa2:P

FariehanIbrahim [LBC] said...

yeahhh! stujuuu,
besh gak maen tweet2 neyh knnn! ^^
artis mmg wajib de twitter, stiap saat dyeorg update.

Ujang9897 said...

kakak...saya ber twit dgn heliza skali..hehe...

YanaMIB said...

@dak encem:: heliza xbest! abaikan..lalala~

Lya Colours said...

blog dgn fb pon tak ku terjaga, inikan nak menambah tanggungan lain. huhu

d_tieah said...

Huhuhu..
Fb aku mmg jarang post status..
Tweet pun just nak retweet entry..
Tu je kot..
Hahaha..


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : wahhh!!! best!!! tapi ai jugak yam masih belom ada akaun Twit ni lagi!!! koh koh koh bukan apa, ai takut ketagih lagi teruk dari ketagih kat FB ni ha...malas nak layan banyak²...('',)

Dinda Iva said...

sejak pejabat ni sekat twitter..maknanya kat umah jelah on9..tapi kalau masuk dah malam xbest,.,,,huhuhu

gigiAriEma said...

gigi pon baru jia wat twitter..ngeee.....
jum2 gigi polo kak yana..hehe

iqbalhakimi said...

hehe..tak reti sangat la guna twitter..dah follow dak hensem ngan cik yana..=P

Nadia Mashuri said...

nnt nak buat juga la tweet2 tu...
hehhee...

nama.aku.lynn said...

yes!twitter d best!;)

AMMAR YASIR said...

blog lagi best..lalalala

Hanis Azla said...

akak layan blog aje.. FB dah kurang, twitter x pernah he..he..

DuniakuAbstrak said...

musim twitter ke skrg?

echah mashuri said...

seronokkah tweeter?

echah mashuri said...

err..dh follow :D jum twet2 sis;p

Finaz Jaafar said...

wee~ da follow ! marilah bertweet2 !

Diana2u said...

pasni nk resign!! nk buat blog gossip2 pulak..bwahahahaha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

FB pun tak terbukak...memang tak faham bab2 tweet2 nih ehehhehe

atie said...

tweet mmg best..i dah follow u!!!!!!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

untung dak ujang dpt yana yg sporting.. dpt yg port & tin.. mesti kena piat2 tinga.. kekekekeke...

Ct Arina said...

tiade tweet2. haha ;D tp ternyate blogging lebih syiok dr berfb ;D

diana said...

kurang faham dengan twitter..
tu punca jarang2 buka..
hehhe..

nabilah_2908 said...

sampai sekarang...msih tk reti lagi pasal twitter even lama dah ada akaun twitter..sadis kan..huhu..(-_-)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW:SILENT READER

mR.sYaH said...

wah best betul yerk bertweet2 ni.. ada tweeter tp xreti sgt nk tweet2 ni.. baca tweet2 org jer.. hehe..

si para para said...

err tak pernah buat twetter..tak reti..fB ada..tapi dah jarang bukak..dah tak best macam dulu lagi.tak tahu kenapa..rasa macam buang masa pulak..suka lagi blog..banyak benda boleh baca.hehe

btw ada tag untuk anda..

HonEyBuNNy said...

alamak...ila layan FB ja....ngeh3...nti da msa nak lyn twitt...ada ja akaun, tp xactive...heheh

zuar said...

kalau time internet lembab malas gile nak bukak twitter..lembab nak mampus!!haha

Syafiq Rosli said...

hehe..baru je guna

CinoiLavigne said...

Follow my twitter @cinoiqilavigne

haha. kalau di twitter boleh update berkali-kali, kalau dkt fb update status berkali-kali gilaaa weirdd!! hehehehe

lalink7 said...

kite xde twitter..huuuuuuuu...kena ttp fb baru leh bukak twitter..sedey...arahan BOS besar! =(

MIZZ SUE said...

su ade twitter tp x pandai guna...hihi

Ogy said...

tak terikot le mama...mcm2 adooo...cukuplah ado fb dgn blog je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015