Feb 4, 2011

Comelnye YanaMIB Berbaju Kurung


Saje tokok tambah tajuk tu...hihihi~  sila picit gambar untuk ke blog penganjur ye...


Tag kali ni ku terima dari adik Finaz...memang sekarang musim contest agaknya...huhuhu~


oke mula² aku nak cerita pasal hadiah dulu...well kalau tak bagitahu hadiah mesti korang malas nak join....kannnnnnnnn~  so hadiah kepada pemenang berupa Baju casual / Mini dress fesyen korea / Handbag...ekceli cik penganjur tak sure nak bagi yang mana satu...eh susah² je nak fikir bagi je lah semua! hohoho~  v(^_^)


Kenapa aku ghase baju kurung itu comel???

Sebab bila wanita yang berbaju kurung, kecantikan dan kecomelan mereka akan terserlah dengan hebatnya sampai orang lelaki sanggup melakukan apa sahaja yang diminta oleh wanita itu...eh!  =P
Bila berjalan dengan baju kurung, tak perlu berpura² menjadi ayu dan gemalai, sebab memang otomatik nampak ayu dan lemah lembut...ecewahh~   dak encem cair oke tengok aku pakai baju kurung...!*statement tak menahannnn~*  v(^_^)





:: seorang lone ranger berbaju kurung (-_-") ::




Pendapat tentang baju kurung

Baju kurung sangat selesa dan sejuk bila dipakai...kerana sistem pengudaraan pada baju kurung begitu mantap menjadikan badan sejuk dan nyaman bila memakainya...ngee~    Baju kurung juga sangat sesuai dipakai pada bila-bila masa, di mana jua kita berada...pergi kerja boleh, dinner boleh, kenduri, meeting, dating...eh macam² boleh buat dengan baju kurung oke!  ^_^



5 orang mangsa tag aku kali ni::

mizz su
- farhana
lalink
kak ieda
niesz


Tarikh tutup:: 20 Februari



15 comments:

qyqa said...

wah menarik giler hadiah dia. ni rasa nak join gak..hahahaha

manis akak pki baju pink...

Adzriel AB said...

tremenung kat mana tu? kat tasik cempaka ke?

NOOR FATIN said...

cantik.. hehe sy jrg pakai baju kurung, raya, kenduri, dan final exam je. hoho

gdluckk!

Ujang9897 said...

wei...nk ngorat leh

DuniakuAbstrak said...

fuuhh

posing maut abis

hahahaha

echah said...

awww...ayu gituee,,,swit.swit sikit boleh.hehe

lovelyfana said...

hmm.. bole ai ngorat yu x..?

haha.. tengs dear.. :)

Lya Colours said...

wah fewit2. usha jap

mR.sYaH said...

wah cantik2.. semoga menang.. gmbr tu mesti time tggu ujangkn.. hahah..

Anati Soki said...

untku anat yang diwajibkan pakai baju kruung everytime ke kelas.. :(( adus.. menyerika baju kurung untuk dipakai setiap 5hari dalam seminggu adalah sgt memeritkan.. tp masih baju kurung itu best!!! ahahahahah

goodluck!!

Ct Arina said...

gudluck dear! ~_^

liyana said...

wiwit! good luck dear :)

diana said...

akak pakai baju kurung time kenduri dan raya je..
heheheh

MIZZ SUE said...

GOOD LUCK CAYANG,,,

Finaz Jaafar said...

aww...so sweet !!!
thnks sbb buat gk akhirnye..heee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015