Feb 21, 2011

TAHNIAH DIK!!!!



Adik aku berjaya memenangi jawatan MPP untuk fakulti Sains di UIA...sekarang ni musim pilihanraya MPP kat semua universiti kan? dak encem tu busy jaga pilihanraya sampai tak sempat nak online...kehkehkeh~



oke ni je gambar yang adik aku upload kat facebook...lepas tu suka suki suruh aku edit gambar dia jadi macam YB...grrr~   tak reti la!! =__=



Walaupun beliau menang tanpa bertanding...which aku tak tahu macam mana boleh jadi macam tu....hahahaha~   janji dia menang oke...kau ado?? lalalala~



"adik nak fight untuk jawatan VP (vice presiden) pulak..."  kata adikku~


"gila pangkat apa baru menang MPP terus nak target VP?? ish³"  jelas kakaknya yang comel..lalalala~


"alaaa...dah alang² ada jawatan, apa salahnya aim yang paling tinggi terus..."   balas adikku~




erm oke fine! logik juga hujah beliau...hehh~   semoga berjaya conquere jawatan VP tu ye...ai support yu dari rumah je lah....yeahooo~  v(^^,)



err dia claim hadiah kat aku...apa aku nak bagi??? pemadam??? grrrr~  (-_-")
























p/s::  sekarang kena panggil adik aku YB Aminah...bluwerkkk~ =P


25 comments:

apezs shah said...

haha pemadam aje ke..
tahniah utk adek nya..
gilerh laa pgkat besar lagi mahu.. chaiyok3..;)

specky gurlz said...

wah!! tahniah3x hehehe

Encik Blogger said...

hehehe... tahniah..

AMMAR YASIR said...

Tahniah-tahniah

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah bz berkempen utk adik ekk.. apapun tahniah buat adik yana

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh! hebakkk~~!
thniah2. ^^

Isteri Yang Comel said...

wah bagus klu jadi mpp, sok keje dah senang dah cik yana, sebab berpengalaman mengendali majlis...

lea said...

wah hebat adik...
akaknya pulak cmner?

nabilah_2908 said...

wah...bercita2 tinggi..bagus tu.. :)

haha...bagi pemadam je...? up la sikit...bagi liquid paper.. :P

YanaMIB said...

@lea:: akaknye jd suri rmh berjaya je...hohoho~ v(^_^)




@nabilah:: i loike ur komen lah..liquid paper pun oke wat..kehkehkeh =P

diana said...

buat pulut kuning la yana..
antar sini sepinggan ye..:)

makdara TERdiva said...

tp mcm yana jer yg adik.. :)

YanaMIB said...

@sis MDT:: hahaha..ramai yg ckp mcm tu =P

niesz said...

wah!congrate tuk adik sis, makin tggi jawatan, makin besar tnggungjwb kan..

mR.sYaH said...

wah tahniah2..
xkn bg pemadam.. bg pen lg better.. kan mesti byk kena menulis.. xpun bg dakwat printer.. heheh..

ieda said...

wah2 tahniah buat adik yana .. :)

Anati Soki said...

hehehe.. terbaiklah adik yana~!!!!!

HonEyBuNNy said...

yana dak uia eh dlu..dak encem uia gmbk gak ker?wah...esok kami mengundi....hehehhehe

meo kita said...

idup parti kita

Along Tapa said...

ko nak edit gambor adik ko ala2 YB senang jek Yana..ambik gambor dia, stretch gila2...bila dah lebor, sure ada gaya..haha...

p/s: esok pukul 9 kot...turn ko lak kat KS...hihi

Gorengbaek - Persoalan yang aku takde jawapan sampai skang..

Hangit Habis dah - Kenapa ek...pasal masjid...mehla sound aku...

Kerat Senget - .:luah kat sini sudeh:.

CinoiLavigne said...

Congrats

MIZZ SUE said...

tahniah!!! tumpang bangga

YanaMIB said...

@HonEyBuNNy:: haha tak tak..kitorg x layak pn nk msk uia tu..adek ai sorg je kt uia..dia terlebih genius..tp dia duk uia kuantan..bkn gombak =P

lalink7 said...

wah bukan calang2 orang yg menang...memang adik Yana power puff gurls gituee..tahniah utk beliau..

Ct Arina said...

semoge berjaye utk VP plak! ahaks ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015