Feb 17, 2011

Kita Kena Selalu Mengumpat Nuffnang



Boleh dikatakan hari-hari aku duk mengomel dengan dak encem, dengan Diana pasal BE...


"bila lah Nuffnang nak tambah BE lagi ni?? dah nak dekat sebulan takde BE baru~"  keluh hatiku~


"aku pun dah takde BE baru...semua dah turun jadi metered earning (ME)...aku tengok kawan aku pun macam tu...uv bukan main banyak...seribu lebih sehari, tapi takde BE baru...hehhh..."  keluh Diana~


"tu la, BE ai pun tinggal seketul je nih..."  keluh dak encem pula~



Lebih kurang gitu la dialog kami setiap kali buka web Nuffnang...huhu~   Bukan komplen ke apa...cuma meluahkan rasa risau Nuffnang takmo bagi BE dah...sob sob T__T





Aku ni hari-hari check akaun Nuffnang...lalalalala~   tadi TERnampak pulak ada seketul BE baru...Adizero Running & Football LR....auww~   suka mak nyah!!! yeehaaaa~  \(^_^)/


"BE tengah banyak running pun still tak cukup ke?? tamaknya..."


oh ai bukan tamak...ai cuma risau kalau semua BE dah turun jadi ME, ada lagi ke BE baru yang akan masuk...macam backup BE gitu....aaa tu je...huhu~ 


Apa-apa pun ai sangat bersyukur sebab dapat BE baru hari ni...ai sangat letih dan serabut sekarang...macam² nak fikir...hal-hal kerja lah kan....tapi bila tengok ada BE baru sejuk hati ai ni nyah! Sebab tu ai suka check earning Nuffnang....bila tengok earning bertambah, wuiiii lagi sejukkkkkkkkkkkkk hati ai ni taw! ^_^


Terima kasih banyak² kepada encik Nuffnang...ai harap yu tak marah ye ai selalu mengumpat pasal yu....kita kan geng?? kehkehkeh~


peace! v(^^,)"


klik~



24 comments:

qyqa said...

heehehehe,

akak, BE tu apa????

YanaMIB said...

@qyqa:: tu baru letak link..haha..sila sila klik link yang akak bagi tu ^_^

Tasha said...

kita berblog mmng untuk kepuasan..... tapi bila ada BE and extra money rasa macam bertambah motivasi pulak kan???
kan??? hehehe....

Dinda Iva said...

huuhuhu,,iva punya pon xbergerak²..sesat jalan kot..tak jumpa jalan keluar..kehkhekhe

specky gurlz said...

wah! sronok ni makin semangat nak hapdate blog

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kalau dapat hasil dari nuffnang
kita kongsi sama2 k

(^^,)

lionteen said...

best la. lionteen lgsg x de. sedeynye.. sume dah jd ME

atie said...

waaa..atie ada dua BE je tgh running..huhu..sob2..nak satu??hehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah kena check ni mana tau masuk lagi BE baru.. operasi tamak sedang berjalan.. kekekekeke

diana said...

dah lama tak ambik tau ada be ke tak..
nuffnang macam kedekut je 2,3 bulan ni..
nak bankrap dah kot..
hahhah

manggosteen said...

haha..blog mangges tak penah dpt be..tapi tetap bersabar menunggu..kekeke

Adzriel AB said...

mintak sikit.. apa benda BE pun tak tau sebab tak pernah dapat.

~ yus ~ said...

semua BE dah jadi ME. Takde satu pun BE baru...sob sob...sedih...huhu

AMMAR YASIR said...

Ammar dah lama x dapat be..semua be dah jadi me..sedihnya..sobs sobs... ada tips x?

Nadia Mashuri said...

wah.. best..

Along Tapa said...

eleh...tak lama lagi ko akan own BE gak...budak encem ko...ahahaha

Gorengbaek - Cerita bunuh diri lak....

Hangit Habis dah - Kalo dah dasar penting diri...

ieda said...

akak dah majuk ngan mr nuff .. malas nak citer huhuh

s.y.a.r.q said...

BE i pon seketul je tinggal

skandaLdariLangit said...

BE? nuffnang?

lalink7 said...

tahniah Yana..dapat lg dia..leh wat kenduri niee..hehehhe

hmmm..ME tue ape lak..haihh kena blaja lg nie..

Isteri Yang Comel said...

bestnyer cik yana ader be.. blog IEB pun jarang ader be nie.. tapi tak pe yang penting IEB tetap suker berblog

Ujang9897 said...

Dapat gak...lalalla

Cik Eka said...

eka tak penah dpt BE agik..huwaa jeles..muahaha

Tasha said...

I pun baru mengumpat pasal nuffnang pagi tadi:

http://natasha1987.blogspot.com/2011/02/nuffnang-beranak-luar-nikah.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015