Feb 23, 2011

TERbeli Juga Tiket Air Asia...weehuuu~



Korang tahu tak Air Asia tengah ada promosi sekarang?? tahu takkkk???? grrr~   [klik SINI]


Saja gatal² tangan godek² web Air Asia tadi...lepas tu seronok pulak tengok harga yang dipaparkan...perghhhh~   berbaloi-baloi ai tell yu!! Niat di hati nak tengok je, sekali TERbeli daaa~  huhuhu~ dua tiket flight ke Kota Kinabalu...







 ~gambar sekadar propaganda~



Kenapa KK je?? sebab dak encem tu tak pernah lagi naik kapal terbang....pergi jauh² kang mau sawan dia atas flight tu...siapa nak tanggungjawab?? aku?? pengsannnnnnnnnn~  @_@


Aku pilih tarikh bulan Januari tahun depan...nak kata pergi honeymoon macam dah basi sebab aku kahwin bulan April tahun ni...dak encem kata lepas kahwin honeymoon kat rumah je...lalalalala~   ahhhhh...semua tu tak penting...yang penting aku lah orang pertama yang naik kapal terbang dengan dak encem  *suwit tak ai cakap macam tu....hahahaha~*   ^_^


Membe aku si Diana tu pun beli tiket yang sama jugak!! tarikh je lain²...dia pergi awal bulan, aku pergi tengah bulan...hehe~   korang taknak beli ke?? limited stock tu...baik terjah web Air Asia cepat...!!! weeeee~  \(^_^)/


37 comments:

specky gurlz said...

kak yana nak ikot jugak..huhu nak bertukar jadi doraemon pastu masuk dlm beg

Lya Colours said...

ish kalo aku beli pon xtau nak pegi mana

d_tieah said...

Ujang tak pernah naik kapal terbang????????????????????
Aiyooo, kesian sungguh..
Boleh tak aku gelak dak encem ko tu yana????????????????????
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha, cukuppppppppppp..

Entry Terbaru: Sah Dira Abu zahar dan Zizan Raja Lawak Jadi Hos Baru Melodi

FariehanIbrahim [LBC] said...

perghh! berhoneymoon dlm kpl trbg udah lar, wewewee~~ xD

Woofer Storm said...

balik bulan 3 ni..yahooooo

Sunah Mohammad said...

hehehe...ujang tak pernah naik kapal terbang? wahahaha~

selamat terbang ye kakak cumil~

CinderLaLa said...

saya pun dah TERbeli gak....p Bandung... Hargany berbaloi2..

AMMAR YASIR said...

nak pergi KK jugak..bestnya... berapa harga tiket tu?

Mr feckry said...

ahh..lu tiru gua la p kk

mR.sYaH said...

best tu dpt naik flight... honeymonn dlm pun ok.. heheh..

mR.sYaH said...

best tu dpt naik flight... honeymonn dlm pun ok.. heheh..

mR.sYaH said...

best tu dpt naik flight... honeymonn dlm pun ok.. heheh..

niesz said...

jap2..nk pk nk g mane yer..hehe..

Cikziee said...

Kak yana...nak ikt g KK..

Nk g semporna

Finaz Jaafar said...

HMMM..KTE TAK PERNAH GI KK..KESIAN..HAHAHA

nabilah_2908 said...

sweet je couple ni...

xpe la..kiranya honeymoon kali ke 2.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : CITRA HATI ALIESHA KIRANA

Un Phat Lee said...

selamat berhoneymoon di sana.ehe.

CinoiLavigne said...

sampai KK bagitau okay, i bleh jd tourist guide. ha ha

YanaMIB said...

@CinoiLavigne:: oh yu org KK?? bereh..akn ku roger roger nnt ^_^

aliesha kirana said...

xpernah naik kapal terbang jugak. same la ngan dak encem kn. hak hak!

LittleSunshine said...

ramai betul b2b dah beli tiket honeymoon..hehhehe..promosi gila2 skrg.berbaloi2

lionteen said...

hr tu ade mmb ajak g kuching. nak g jgk cz tiket flight murah giler kan. tp mcm x jd je..

Anati Soki said...

cuti2 malaysiaaaa.. ulalalalallala

HonEyBuNNy said...

hehe..ila pun egt nak booked neh..nak p sabah lagi...ngeh3.....

ieda said...

amboi2 .. nak ituttttt ...
x per2 akak nak FM erkkkk
akak tempah dulu ekekkek

azureEn said...

baru je balek dari langkawi gune tiket murah Airasia beli tahun lepas..! nie dlm perancangan nk beli yg g sabah gk nie... ^^

gigiAriEma said...

nak ikuttttttttttt.....hehe
bwk balik ole2 dkt gigi yee..heee

Woofer Storm said...

msuk je entry ni,berkobar2 nak blik..dah tgk video bro ujang,tak sbr nak mkn nasi minyak sis.hheheee

congrat^^

DuniakuAbstrak said...

naik jet ski berduaan Lagi sweet La weh

syirakhalid said...

pegi manukan sekali yana! peh, best gile...~

liyana said...

pewitt.. dh settle utk hanimunnn.. hehe

MIZZ SUE said...

yana!!! kenapa kite punya destinasi sama?? su pun KK jugak...

tapi tak pasti lagi nak pi ke tak..huhhu

Mrs Fauzi said...

hahah januari 2012 ey? buatnye pregnant ha melepas la tiket tu...hahahah..melepas azpar nk naik...

sissyira said...

salam


erk...basi pun basilah, janji dapat jalan2...besh lepak kat sinpadan tu...

diana said...

tak de dalam perancangan belanjawan ..
heheh

lalink7 said...

bestnye dah beli tiket hanimun awal2..hehehe..

perancangan yang bgus..hehehe..dptla anak sdara cepat nnt..hehee

Dinda Iva said...

hehehehe...honeymoon lepas nikah tak kesah pon bila²..kat umah pon hari² honeymoon...wiii...iva dan kanda tahun 2011 ni lom lagi nak kemana-mana....sebab kanda bz kerja..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015