Feb 28, 2011

Rahsia Kurus YanaMIB




Aku breakfast nasi lemak sebulan sekali je...percaya tak?? hohoho~


Bukan diet...takde maknanya aku nak diet...haha...tapi sebab kesukaran dan kemalasan untuk berhentikan kereta dan berjalan menuju ke gerai menjual nasi lemak yang ramai pembeli...siap kena beratur lagi...eh ai malas nak tunggu...nak cepat!!  =_=


Dah la aku ni jenis liat nak bangun pagi...sampai opis memang on time...tapi hari ni macam teringin betul nak nasi lemak...so masuk opis lambat 15 minit...lalalalala~  salahkan nasi lemak! =P


Baru ku perasan, akak yang jual nasi lemak tu pakai Blackberry derrr~   wallaaaaa...nak berniaga nasi lemak jugak lah  =P


Korang breakfast apa tadi?? (^^,)















p/s::  kaki rasa lenguh...letih woiii photo-shoot sakan semalam...grrr~   sekarang baru faham perasaan model...masih nak bercita² jadi model lagi??? abaikan je lah~  (-_-")    tunggu Ain upload gambar baru aku publish kat blog ye...tungguuuuuuuuuuuuuuuu~


17 comments:

d_tieah said...

Aku makan nasi lemak time lunch..
Hahahaha..
Pagi tadi makan roti gardenia jek..
Ngee.. :)

Entry Terbaru: Ketahui Apa Yang Berlaku Di Tahun Kelahiran Anda

mR.sYaH said...

xbreakfast pun.. makan tengahari terus...

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : giler ahhh...sebulan sekali makan nasik lemak??? diet x ingat...palim jimat...koh koh koh
ai ni ha setiap pagi 2 bungkus nasik lemak tau x??? tapi relax je kurus sama gak x naik²...kalo yu nak tau, berat badan ai maintain 45kg je tau..ngalah kan pompuan!!! adehhh~

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "SAYA SOKONG VLOGGER MALAYSIA"
2.New Entry "SELESAI SUDAH, FUH~ LEGA RASA HATI !!!"

specky gurlz said...

hahaha sebulan skli uh

AiN5zOL said...

ari nie ain pn mkn nasi lemak gak....
hehehehe :)

Ujang9897 said...

gila

lea said...

dh lama tak bekfes nasi lemak

niesz said...

niesz nye brkfst mcm mkn tgh ari..lmbt..kul 11 br mkn..haha..

HonEyBuNNy said...

ila makan roti jek...sob2....wah xsabar nak tgk gambar2 itu...;-)

qyqa said...

patutlah kak yana kurus...
hehehe..

liyana said...

mkn nasik lemak nt ngantuk.. heheh

diana said...

tak minat nasik lemak..
bila makan perut cepat mual..
sambal merah2 buat nak ke tandas je..
hehehh

Rinna said...

Wahh sedap tuh nasi lemak..
Susah yer nak beli nasi lemak siap beratur.. plak..cian Yana..

Putri_Aizat said...

sama lah kita...klu gi opis tuh...tepat2 jam 8...hahahaha...

nabilah_2908 said...

part malas nk beli tu...sama lah kita...tak kuasa...kalau lalu depan makcik jula nasi lemak...jeling2 je.. :)



jom ke APA KATA HATI pulak,
MASAK APA ?

lalink7 said...

kalau la badan kite cam Yana memang hari2 akan ku makan nasi lemakkk..

Intan Maizura Ibrahim said...

semalam tingin gak nk mkn ns lemak kt vista tu..xlepas
hr ni nak lepaskan..sedap je tgk.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015