Feb 10, 2011

Make-up e.l.f...Ada yang Berminat??


Dalam bulan November tahun lepas kan, aku ada order beberapa barang make up jenama e.l.f tau...aku order direct from U.S oke! Mcd la yang pengaruh aku...huhuhu~


Memang sejak attend bengkel mekap, aku jadi minat sangat dengan barang² mekap ni...aku ada planning untuk buat business mekap after kahwin nanti...dak encem sponsor modal!! weehuuu~  =P


Nak dekat 2 bulan jugak la kitorang tunggu barang tu sampai...penantian itu satu penyeksaan..ecewahh~  tapi berbaloi oke! *wink*




Menarik bukan?? mekap² ni bukan untuk aku sorang ye...campur mekap Mcd sekali....tu jadi banyakkkkk ^_^      Kalau nak tahu apa yang aku beli, sila terjah SINI....aku memang beli lebih in case ada kawan² yang nak try mekap ni jugak...miahahaha *strategik sungguh taktik business aku nih...weeeee~*  


Selamat membeli ye kawan²!  v(^_^)






30 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

makin comel la lepas ni, kan?? kekekeke

atie said...

hebat makeup la ni..hehe..atie setakat pki eyeliner dan lip gloss ckp la~

Ujang9897 said...

buweeekkkkkk!!!

liyana said...

kita pun tgh giler make up skrg nih.. konon2 mcm diva.haha
ok serbu ke sana skrg juga :)

Cikziee said...
This comment has been removed by the author.
Cikziee said...

Boleh buat toturial make up la lepas nie.. (:

POSH76 said...

besss jugak ni leh la order...demo sikit dear

lalink7 said...

wahhh...i love mekap too....hehehe..tapi beli brand2 sini jee..hehehehe..xmampu lah Yana..

mahal x mekap tue Yana??

YanaMIB said...

@lalink:: nak tau mahal ke tak..pi terjah link yg yana bg tu..hehe..oke je price dia ^_^

Nadia Mashuri said...

best nyer..

Anati Soki said...

makeup? we wu.. suka suka suka!!!!!!!!
nk buat busnes makeup after kahwin? dipersilkan!!! heheh. sudah ada customer menanti untuk membeli :) hehehehhe

qasehraihan said...

ujang makin sygla pasni..haha

YanaMIB said...

@Anati Soki :: business mekap as in mekapkn org..bkn jual brg mekap..haha...harap maklong~ ^_^




@qasehraihan:: dia xsuka pompuan mekap..semak muka katanya..haha~ =P

d_tieah said...

Wah2..
Nanti make up sampai muka tu jadi cam heliza tau..
Hahaha..

Latest entry : 6 Masalah Cinta Terhangat

qyqa said...

kita nak mekap tp x pndai..huhuhuhu

makdara TERdiva said...

wah! bakal mak andam :D
gud luck!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tak pandai nak mekap

T_T

aLieF si Muncung ManiS said...

waahh..byk nye..patut la awk comel..ehehe

tomatokering :) said...

wahh rajim make up .. ceq malas . eye liner pling pnting .. hehe

*luv Syahnia* said...

salam knl ;)

suker makeup erkk
trngin nk blajo
makeup.. hehe

niesz said...

wow!jauh nye kak nk beli tu..mesti bgus kan product nie..cpt kak, nk tgk akak mekap lak..ehe..

sedey nye..jom bc cni :interview untuk cari penguli tepung rupanya..hampeh!!

E.d.Y said...

amboi..order makeup sampai ke US..huhu

Lya Colours said...

elok ke mekap ni weyh. aku nak cari eye liner yg x jatuh. aku rasa mana2 eyeliner yg aku beli, if dah lama kang mesti jatuh bawah mata tuh

ieda said...

waa bagus lah dikk .. janji minat tuu ada kan , skrg punn ramai yg suke bukak kelas makeup sbb demand dia tinggi .. lepas dah mahir kita pulak buat kelas kann :)
cayuk2 dikk

mie said...

tu dia!!
make up sakan la lps ni..
ehehee

Amira Naddia said...

fuyooooo! tolong mekap saye yg bebal ini!!

Trafalgar D' Law said...

mesti mahal kan? haha

-trafalgar d law-

Ct Arina said...

mak oiii banyaknye beli mekap! bole la wat GA plak. ahaks^^

p/s: yana 25 ke taun ni? yehaaaaa kite sebaye! ;D

Emily L. said...

Hi dear... kami E.L.F cosmetic online spree, ni link Facebook kami.. https://www.facebook.com/elfcosmeticskk
So far kami terima pre order so sepa2 yg minat boleh lawat page kami tu =D

Emily L. said...

Hi.. kami ada jual barangan makeup e.l.f USA in ready stock and pre-order =) if minat jum la lawat kat facebook page https://www.facebook.com/elfcosmeticskk

and blog kami.. Shop with confidence
http://simplybeautycorner88.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015