Feb 15, 2011

Salam Maulidur Rasul 1432H


Selawat dan salam yang sempurna buat junjungan besar nabi Muhammad s.a.w...semoga kita memperoleh syafa'at di akhirat kelak


Selamat bercuti juga! hihi...apa planning korang hari ni?? aku macam nak pergi Shah Alam...melepak dengan ex-officemates...dah lama rasanya tak jumpa dorang...windu!! ^_^   tapi macam al-femalas~ (-_-")   *tidur je lah~ zzzzzzzzzz~*




21 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

salam maulidur rasul akk ^^

qasehraihan said...

salam maulidul rasul wahai tunangan ujang..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/jagalah-dara-dan-kegadisanmu.html

ujang dh dtg td..jemput c tunangnya pulak..hehe

nabilah_2908 said...

alang2 ada kt shah alam tu..join sekali la gath tu..sure seronok.. :)

kite keje...huhuhuhuh.... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAM MAULIDUR RASUL

Sunah Mohammad said...

salam maulidur rasul kak yana~

Sollu..Sollu..Sollu..

Ujang9897 said...

salam maulidul rasul kak..akak tak pergi mana2 ker

Qaseh dalia adelia said...

salam maulidur rasul sis

YanaMIB said...

@dak encem:: nk kena bunoh?? grrr~

qyqa said...

salam maulidur rasul...

tapi macam al-femalas~ (-_-") *tidur je lah~ zzzzzzzzzz~*

x bole blah..haha

Azie Azra said...

salam maulidur rasul yanaMIB :)

ieda said...

salam maulidur rasul yana ..
akak x kemana2 punn dah ada projek .. gosok baju anak2 huhu

FariehanIbrahim [LBC] said...

salam maulidur rasul sys cunnn~~ (^^)v

jom kita kuar bercomel-comelan berdua-dua. ahaks! =PP

Along Tapa said...

salam maulud...jom pegi balik kampung join orang baca berzanji rumah ke rumah jom..dapat makan free..hihi..

Gorengbaek - Koleksi bahasa kias dulu-dulu....

Hangit Habis dah - Kenapa nak double standard??

Nadia Mashuri said...

selamat menyambut maulidur rasul kak yana..
=)

Mr feckry said...

jom hidupkan sunnah

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam maulidur rasul gak.. =)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

selawat banyak2 :)

Anati Soki said...

planning anati soki ialah lepak dan tidoq di rumah.. wakakakkakak

Lya Colours said...

aku baca novel je ari ni

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Salam Maulidur Rasul kak Yana:)

aLieF si Muncung ManiS said...

kak yana--> selamat menyambut maulidur rasul...sama2 kita beramal...

ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"CARA-CARA HARDCORE NAK PROPOSE OR PIKAT HATI ORANG YG KITA SUKA""

Melati said...

Salam Maulidur Rasul to you too =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015