Feb 21, 2011

Red Velvet Cupcakes Buatan Sendiri

~harap maaf... kualiti gambar kureng memuaskan... tak nampak kemerahan kek ni  =_=~



Terima kasih makkkkkkkk!!!!! sebab tolong buatkan Red Velvet untuk Yana!! lepas ni tak payah susah² order kat orang lain...order kat mak sendiri je....kehkehkeh~  *bertuah punya anak!*  =P


Sampai TIGA adunan mak aku buat...pfftt~   licin wuiiii....yang tak berapa nak jadi sangat pun licin orang makan....hahaha...nampak sangat semua tak pernah merasa Red Velvet  (-_-")


Dalam masa 2 hari mak aku siapkan berkotak-kotak Red Velvet...perghh~   2-3 kotak sebagai hadiah untuk adik aku yang telah memenangi jawatan MPP untuk UIA...congratz sista!!  2 kotak untuk kazen-kazen aku kat SMAP Labu dan beberapa tupperware untuk sedara-sedara yang lain termasuk lah dak encem...weeeee~  ^_^


Ada lagi sedara yang tak sempat nak merasa Red Velvet mak aku...so weekend ni dia nak buat lagi...yeayyyy!!!  \(^_^)/


Ada sesiapa nak order Red Velvet mak aku??? minimum order 25 biji....RM2.50 sebiji...ikut harga pasaran lah kan...hihi...mak aku tengah rajin nak buat tu....baik order cepat!! sila send emel kat ai ye>>  ctliyanaDMIB@gmail.com


















P/S::  oke tak yana promosi ni mak??? weehuuu~  (^^,)



18 comments:

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : cakap kat mak yu tu, mekasih....pandai mak yu bikin itu kap keks('',) ai laik it...

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "MINTA MAAF kepada SEMUA BLOGGER"
2.New Entry "Online Guna Hot Ticket Internet Hotlink"

nabilah_2908 said...

wah....dh star bisnes...

good luck Yana...sana2 sini org dok gilakan kek ni...sure masyuk.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BUBUR JAGUNG

mEiZ SHA said...

waaaaa....kalau order anta kat umah x?hehehe

delivery ke yana?

AngahSayang2314 said...

yana kenapa letak sikit jer pic kasi up la..pic.. mesti terliur punya hehehe

lalink7 said...

kite nak Yana yg buat cake tuee...huhuhu...

ahaks..
slamat berbisnes...

qyqa said...

wah.. pandainya mak buat kek..
hehehehe..
nampak sodaappp tuh

efa said...

waah2 akak yana dh start buat busniess hehehe nmpk sedap ja tetiba lapar lak huihui

YanaMIB said...

@mEiZ SHA:: boleh je deliver..tp ada charge la..hehehe~ =)



@AngahSayang2314:: nak buat camno kak..x sempat nak amek gbr dah khadam dalam prot...koh koh koh~ =P

ct odah said...

yana!..ni musin red velvet ke ek?tp mmg sdp kan..aku dpt lya bg..hehe

Mr feckry said...

ui sedapnye

Iela Fazielah said...

mesti wsedap sgt ni smapai berkotak2 buat

specky gurlz said...

sedapnye..yummmmyy :)

Hazzy Ishak said...

mak ai mahalnya cik ak oi!!!

YanaMIB said...

@hazzy:: ada ke yang jual lagi murah dari ni?? haha tak pernah nampak lagi =)

Hanis Azla said...

wah menarik ni.. klu teringin boleh order kat yana aje..

mR.sYaH said...

tak pernah makan benda ni.. nmpk sedap.. kalau beli 1 je bleh?? hehe..

niesz said...

yummy!nk 1!yg free punyer..ekeke..

wanda arry said...

Yana-nk resipi leh kek rv ni..nk test wat mkn kat umah..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015