Feb 20, 2011

I Love Myself & My Blog Contest

~sila picit gambar ini~



Hari minggu adalah hari contest...weehuu~   kali ni anjuran cik kupu-kupu kecil atau lebih femes dengan nama Yuyu Zulaikha...kami tak pernah berjumpa, tapi dak encem pernah la jumpa si comel Yuyu ni masa gathering blogger kat Times Square...dia cakap budak Yuyu ni comel lote orangnya  *caya tak dak encem cakap macam tu?? bahahaha~*  =P


Ada dua kategori untuk contest ni...aku pilih kategori b >> I LOVE MY BLOG Contest...yeayy~  \(^_^)/

 








oh saya sangat cinta dan sayang dengan blog saya...ini merupakan template yang ke berapa pun aku tak ingat...hahaha..cepat bosan la dengan template yang sama  (^^,)


Entry pertamaku ialah pada 13/5/2009 [klik sini]...serius rasa nak menyorok bawah meja bila baca balik apa yang aku tulis O_o'





menarik tak aku print screen full page blog ni?? kehkehkeh~   terima kasih kepada pakcik Zuar atas tutorial beliau [klik SINI]~






Aku start aktif blogging dalam pertengahan tahun lepas dan TERlebih aktif sejak dak encem pun dah jadi gila blog...hehe...hari² borak pasal blog...bosan?? oh tidak sama sekali..seronok babe!! ^_^


Aku suka cerita benda² umum...means tak terikat dengan satu genre...ecece~   tapi motif blog ni adalah untuk menceritakan kisah² hidup aku...macam diari...tapi secara luaran sahaja...bila rasa-rasa bosan, nak rujuk balik apa yang aku dah buat untuk sepanjang tahun, rujuk je blog...semua ada dalam ni  ^_^






Pergi mana² mesti nak tengok blog...kalau bukan dari IPad atau lappy, dari henpon pun jadi lah...sehari tak jenguk blog rasa tak lengkap la hidup...hoho~   kalau tak jumpa dak encem seminggu pun ai tak kisah...tapi jangan lah blog....wuiii rasa sebak je hati nih...nak meroyan pun ado!!  T__T    *takyah risau perasaan dak encem tu...dua kali lima je dengan ai oke...eh lebih dasat kut dia sayang blog dia!! grrr~ *


Aku ni blogger part time je...jadi, masa agak singkat untuk terjah setiap kunjungan rakan²....apa lagi untuk tinggalkan komen....kalau aku lambat terjah dan lambat tinggalkan komen dan tidak follow kamu-kamu kembali harap jangan sentap dan marah...ku harap kamu-kamu faham status kebizian saya  *wink wink*  ^_^






oke itu sahaja yang dapat ku fikirkan sekarang...takde la pendek mana pun kan entry ni Yuyu?? hekhek...beliau tak bagi buat entry pendek²....tapi aku tak tahu nak riak apa dah...lalalalalala~  =P



3 orang mangsa tag::

2) atie
3) qyqa



Tarikh tutup ialah pada 28 Februari dan boleh bertukar pada bila-bila masa ikut sukahati penganjur lah kan...huhuhu~


Good luck to all contestant!! \(^_^)/



9 comments:

qyqa said...

gud luck!!!!
thanx tag qyqa ...=)
tp qyqa dah join... hehehe

HonEyBuNNy said...

yeah...wish lagi good luck....;-)

mR.sYaH said...

semoga menang..
first entri mmg klaka masing2.. mula2 nak menuliskan.. hehe..

Nadia Mashuri said...

gud luck kak yana..

echah mashuri said...

perghh..boleh lak xjmpa pakwe tp xsnggup xdting gn blog.hehhe

Bro Fit said...

wah rajin join contest.. entry sebelum ni pun contest kan.. hehe anyway good luck ye? moga berjaya bawa balik hadiah kemenangan.. haha macam nak gi berjuang le plak..

- Fitrihadi.com -

niesz said...

nice contest la..wow!pakai ipad..mahu jgk..hehe..gud luck sis :)

Lya Colours said...

ish contest baju kurung aku tak buat lagi !!

lalink7 said...

gud luck again!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015