Feb 7, 2011

Pemenang GA "Saya nak Hadiah Hari Jadi Dari Yanamib"




Dan inilah 5 orang bertuah yang dipilih oleh random.org...klik SINI untuk melihat anda di nombor ke berapa   ^_^






Nombor 30 dipegang oleh::

banner exchage link

cik ♥♥LiSsA♥♥





Nombor 55 dipegang oleh::


as ♥ Leenda





Nombor 89 dipegang oleh::


sis Rinna





Nombor 8 dipegang oleh::


Adish.Shida





Nombor 62 dipegang oleh::


Nadia Mashuri






Habuan yang korang bakal terima ialah sebotol charcoal mask...sebab semua yang bertuah ni perempuan, jadi aku bagi semua sama je la yeh...lagipun ni 1st GA, jadi preparation pun gitu gitu je...hihi~  tak sangka ramai yang join....tapi yang pasti hadiah bukan pemadam oke! hikss~  =P


~klik gambar untuk melihat cara² menggunakannya~




Tahniah kepada pemenang! sila hantarkan alamat, nama dan nombor telefon anda ke emel saya secepat mungkin ye...

ctliyanaDMIB@gmail.com


Aku bagi tempoh seminggu oke tak?? to be fair la kan...kalau lambat emel, hadiah akan bertukar tangan...sebab tu ai suruh yu follow blog ai...bukan gila publisiti, tapi untuk pastikan uols tahu update semasa contest...yang aku tak follow balik tu minta maaf sangat²...tak sempat nak check semua sebenarnya...hahaha...aku akan cuba follow one by one k...tapi uols kena rajin singgah blog aku lah ye...aci tak? hihi~ (^^,)


Terima kasih kepada yang join...akan datang aku cuba buat yang lebih baik lagi...bagi hadiah ipad ke...pfttt! =P     Yang tak menang tu, sila jangan mencik mencik ai...cubit tau la...ngee~   nanti support aku lagi k kalau ada GA atau contest....


TQ bebeh!!  v(^_^)














p/s:: malam ni tengok Burlesque kat Mid Valley..tiket Nuffnang lagi....yeayyy!! \(^_^)/

33 comments:

Myra Jay said...

Tahniah semua yg menang.. MJ tak bertuah kali nie :)

Azie Azra said...

tahniah ! tahniah !hehe.xmenang xpe.ambil bahagian tu penting.bule kenal-kenal.ngeee :)

liyana said...

wah tahniah kpd pemenang :)
cik yana.. ai kecewa yu x pilih ai.. srottt.. srott..
HEHEHE

Nadia Mashuri said...

huhuu..
terharu ni menang..
hehee..
terima kasih kak yana..

azureEn said...

mencik jugak.. camne bley terlepas nie :(

Ujang9897 said...

wei...gua tak dpt ker..demmm

aDisH.sHidA said...

alhmdlah....lepas nie pakai masker le malam2...jadi antuuuuuuuu....thanks yana

POSH76 said...

Tahniah untuk semua pemenang rugi tak masuk..mask tu baguskan

POSH76 said...

Tahniah untuk semua pemenang rugi tak masuk..mask tu baguskan

nabilah_2908 said...

weee...tahniah kepad ayg bertuah... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BIRTHDAY DD

nub said...

selamat laa adiah tu.. hahaha

Sunah Mohammad said...

waa~ tahniah2! wat la lagi~~~ hehe~

efa said...

tahniah pada pemenang

sahromnasrudin said...

tahniah kpd semua pemenang dan syabas kepada penganjurnya...

BENA said...

ok. zra igt lagi no zra rasenye 53 . so x tersenarai . ok babai sis . xmo singgah dah .


WAHAHAHAHAHAHA :)

d_tieah said...

Dah sah2 nama aku takde..
Sebab aku tak join..
Haha..

meo_gediks said...

nak adiah gak!

nak.... im ur greatest diehard fan...

lalink7 said...

mencinye kat random.org tue..sekali sekali amek la ai nieeeeeeeee...wuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
majokkkkkk r...

=(

SyUhAdA said...

thniah kpd yg menang.
jeles nieh..~

diana said...

tahniah..
lain kali pilih akak lak menang ye..
hhehe

diana said...

tahniah..
lain kali pilih akak lak menang ye..
hhehe

lovelyfana said...

waaaa..xmenang.. xpela.. leh cube lg.. ahakss..ayat skema x..?

AMMAR YASIR said...

Huhuhu..sedih tak dapat pen eklusif dari Kak Yana...lalalala

Along Tapa said...

tahniah bagi yang menang...nasib aku tak join..kalo tak, mana aku nak tempek benda tu..hihi..

Gorengbaek - Cinta itu....

Hangit Habis dah - Ke mana aje baran ko tu boleh pegi...

ieda said...

tahniah pada semua pemenang ..
akak bertuah lahh yana huhuhuh :)

Anati Soki said...

tahniah untuk mereka~~!!!

qyqa said...

adoooiii x bertuah..huhuhu..
bte tahniah pada semua pemenang!!!!

mR.sYaH said...

tahniah pada pemenang.. pasni yg menang semua jd makin cantiklh pakai menda tu.. heheh..

alexa yussida said...

tahniah pada yg mng^^

Ct Arina said...

tahniah pade sume pemenang^^

nadiah said...

tahniah semua pemenang

MJ said...

tahniah pd yg menang..
wahh..baru je tgk charcoal mask ni,dah ade yg dpt..
senang tak nak cari charcoal mask nih kat kedai?

♥♥LiSsA♥♥ said...

lisa da wat entry untuk sis sempena menang ga ni:)

http://lisaafha.blogspot.com/2011/02/rezeki-menang-ga-lagi.html

:):)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015