Feb 8, 2011

Nuffnang Premier Screening - Burlesque


Movie terbaru yang bakal keluar panggung 17 Februari nanti...kali ketiga tengok wayang bersama Nuffnangers...yeayy! Kepada yang masih tak tahu cara² untuk dapatkan tiket free sila baca sini oke...oh terima kasih dak encem sebab membawa saya dan bukan Lisa Surihani atau Heliza...pffttt~  =P



Terima kasih mr Roq sebab sponsor tiket  ^_^





eh eh! sis Redmummy pun ada oke!! weehuuu~   teruja nyah jumpa sis Redmummy...biasa baca blog dia je...kau pernah jumpa ke?? kehkehkeh~  oh aku suka tengok muka beliau...kulitnya licin!!! pfffttt~   erm aku nampak macam budak tak cukup umur eh masa ni?? ngeee~  =P




Fine! letak gambar beliau jugak...ngehhh~  =_=   nanti kitorang kahwin sis datang eh...weehuuu~  ^_^




oke back to the movie...cerita ni mengisahkan seorang gadis luar bandar yang sangat minat dengan bidang nyanyian dan tarian lalu dia membawa diri ke Hollywood bagi mengejar cita-citanya....





Watak utama ialah Christina Aguilera...beliau sangattttttttttttt cantik oke!! biasa kalau gambar zoom mesti nampak jeragat kan mat salih banyak menatang tuh....tapi muka Christina licin...gebu!! sangat comel!! *bila tah aku nak dapat kulit macam tu (-_-")*





Seorang gadis kampung yang inesen tapi bila atas stage hilang sifat inesen tu...terus jadi seduction! phewww~   mencabar nafsu lelaki...hahahahaha~  =P






Cam Gigandet sebagai Jack...inilah hero dalam movie ni...oh beliau tersangatlah hensem dan macho dan gentleman!! auww~  tapi aku tak boleh nak minat lebih², nanti dak encem cakap, "buat apa minat dengan orang yang tak sunat!"


oke fine! ai minat Tomok je lah  (-_-")






Erm movie ni banyak jugak aksi² censored especially part berjoget atas pentas tu...agak mengghairahkan...tapi bagi yang open minded, uols akan anggap cerita ni sangat berseni...memang cantik dan macho tarian dorang sebenarnya...kita yang tengok pun rasa nak berjoget sekali..hehe~  Suara Christina Aguilera pulak lunak merdu...serius sedap lagu² dalam movie ni...bukan melodi je sedap, lirik pun sedap...sangat menarik dan penuh makna  ^_^


Overall aku bagi 8.5/10....kalau Tomok ada orang ajak nak tengok lagi sekali pun aku sanggup pergi...memang berbaloi untuk ditonton! beli tiket awal² ye...hihi~  peace!  v(^_^)


27 comments:

y u y u Z u l a i k h a said...

yuyu pun nak tengok citer ni gak la! ngan budak ensem yuyu! jeles T_T

liyana said...

bile entah nk tgk wyg. xde mase yg sesuai ler.. dok dgr org cite jelah.. hehe

niesz said...

wow!best nye kak..bile la niesz ley tgk wayang free mcm nie..ehe..

CinderLaLa said...

Bez ny.......... huhuks.... nyesal x join contest ari tu... X smpt.. *_* Nak tengok gak nnti...huwaaa...

efa said...

bestnya jumpa redmummy...

nabilah_2908 said...

baru semalam perasan iklan tntg cite ni kat TV...Yana dah g tgk...huhuh..beshnye... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
WHERE RAINBOWS END

ieda said...

aduh dikk baca preview adik nie dah tahu citer nie sedap .. adehhh bilerlahh leh tgk wayang layie huhuh

Nadia Mashuri said...

hehee..
nk tgk juga la kalau sempat nnt..

atie said...

nape mcm malu2 je amik gmbr ngan red mummy..hehe..

bes ye..dpt tiket free dr roq..

mR.sYaH said...

wah.. best dpt tiket percuma.. betul apa yg ujang ckp tu.. heheh..

BRO_MONDAY said...

miss yana : terbaik lah...a'ah, jangan bagi chans kat ujang tu ha gi bersama gadis ai si Lisa Surihani tau...nanti ai jeles...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "1st GA from Dmanja Penawar"
2. New Entry "# Y.E.S dapat PC baru !!! #"

qyqa said...

wah kak,
sambil menyelam minum air..hehehe
akak nampak kiut pakai tudung gituh..hehehe

tomatokering :) said...

wahh~syioknye . huhu

echah mashuri said...

olo.omeylah dak encem sis tuh pgg beg sis;p

Adzriel AB said...

movie kat mana yana? tadi ada nampak sorang awek kat seksyen 7...mcm yana. eh! bukan, yana lagi cute! ingat nak tegur dah!

YanaMIB said...

@Adzriel AB:: ni tgk kat mid valley..haha ada lak muka cam sy eh =P

bukan photographer said...

terasa sket aura jeles terhadap lisa surihani dan heliza..haha :P
jeles tgk orang laen tgk wyg dgn nuff..kat KT tak ada wayang.. pfftt~

asybedazzle said...

fuyoooo, bestnye dpt tgk premiere. npe nuffnang tak penah jemput. T.T hehe

zuar said...

waaa...nak jugak...xpenah dpt tiket free pun..mmg xpernah bertuah pun lg ni..huuuuuuuuu

diana said...

nak tengok la jugak..
sebab ada tarian menghairahkan tu..
heheh

Hanis Azla said...

ramai yg preview kata movie ni best.. kena tarik en.asben pi tgk jgk ni.. wah, bestnya yana dpt jumpa k.red..

meo said...

wah.. hebatnye

Miss Yaty said...

siyez miss yaty jelez!! beshnye dapat tengok wayang free pas tu jumpa bloggers ;)

lalink7 said...

tak abes2 Tomok die..heeheheh..nakal la kamuu yana..haaahahah

nazirulhazwan~ said...

bo0oo0oo ujang!!

Anonymous said...

tak lama lagi nak kawin...

dah siap barang hantaran?

kasi paw ujang tu cecukup yek :)

Redmummy

d_tieah said...

Bila RM gambo dgn Yana dia senyum..
Bila RM gambo dgn ujang dia masam..
Sah ujang!!!!!!!!!!! Booooooo jugak utk ko.. *ikut naz
Hahahaha..


Entry Terbaru : Ketahui Gred Untuk Url Blog Anda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015