Feb 5, 2011

Maafkan Saya Kerana Hanya Memilih Dia~

::  Dari Kak Mimah...Taman Megah, Cheras ::




:: Dari Mizz Sha...Kelana Jaya ::



Hari ni ada 2 jemputan kenduri kahwin....satu kat Taman Megah, Cheras, satu lagi Kelana Jaya....boleh je nak terjah dua² kenduri...tapi petang ni aku ada meeting penting dengan family untuk diskusi pasal hal kahwin aku...hoihh bukan senang ye nak kahwin...siap ada meeting bagai...hohoho~  =P


Jadi aku cuma memilih untuk attend kenduri kak Mimah di Cheras...sebab dekat je pun dengan rumah aku compared to Kelana Jaya tu...lagipun aku kenal kak Mimah dah lama..Mizz Sha aku cuma kenal di alam maya...oh maafkan saya Sha...tolong jangan berdendam dengan saya...v(^_^)


Apa-apa pun tahniah buat kedua² mempelai...semoga hubungan kalian kekal hingga ke syurga....wokeh aku nak gerak sekarang! update sambil pejam mata je nih....phewww~  (^^,)"



15 comments:

Ct Arina said...

saspen je yana ni. igt da pilih winner. haha^^

Anati Soki said...

ceh anat igt pilih apa la tadi.. heehehehh

diana said...

makan banyak2 yana..
bagi gemuk sikit..
hehehhe

d_tieah said...

Seronok tu..
Dapat makan free..

Latest entry : Segmen: Bila BLOGGER Jadi PELAKON

nub said...

yg kat KJ tu bagi aku p. hahahah

Sunah Mohammad said...

hehe..takpe, nanti pilih saya pulak! :D nak kad kawen akak~~~

DuniakuAbstrak said...

takpe

its ok

aku mengerti kesukaranmu

mR.sYaH said...

lama dah xmakan nasi kenduri.. harap enjoy menikmatinya.. hehe..

Adzriel AB said...

ha..ha.. ingatkan kad kawin yana tadi.

Trafalgar D' Law said...

kalau aku kawen jgn lpe dtg.. hahaha.. minggu nie ramai kengkawan aku kawen.. maka, aku dapat makan free dgn banyak.. haha

-trafalgar d law-

Lya Colours said...

aku pon ada 2 wedd ari ni. dua2 aku p sebab dekat bandar melaka je

sissyira said...

salam

yang kawin tu payah ke? heheh



Jom Joint 1st contest syira --Contest 1 : Bila saya mati by sissyira

... said...

as salam...
wah! dah mahu nak kahwen~
bagus!.nanti upload kad jumputan kat blog.kasi serbu datang guna kad jemputan print~
..boleh ke tu? nanti macam lari bajet je?

semoga mereka bahagia selamanya dan diredhai-Nya.ameen..

BENA said...

nanti kalo kad kawen ziera lak cam mane sis ? lagi jauh kalo zra nye kan ? HAAHHAHA


* berangan kan

lalink7 said...

same la kitee..masa 5hb tue ade 3 my friend yang kawen..sume course pening nak pilih mana nak g..hope dorg xmarah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015