Feb 16, 2011

Sibuk Dengan Kerja-kerja Pembunuhan~




Mentang-mentang semalam cuti...
masuk kerja pagi ni banyak pulak aiii benda nak kena buat...adoiii~  
semua nak kejar dateline...deadline...=____=


wa nak settlekan kerja wa dulu...
kasi report sama wa punya manager...
lepas submit kerja,
wa sambung blogwalking dengan rancaknya....
weehuuu~   ^_^












p/s:: hadiah GA aku belum post lagi tau...hadiahnya dah ada..sampulnya belum ada...hahahahaharap maaf ye pemenang² GA sekalian...masa amat mencemburui saya...isk isk~  v(^^,)"


26 comments:

niesz said...

hehe..xpe, wat slow2 kak.. :) bile la niesz nk keja mcm akak..ekeke..morning kak!

AMMAR YASIR said...

Biasalah..bergelar sebagai blogger bekerjaya memang macam tu..hehehe

atie said...

jangan malas2~

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : salam pagi cek kak!!! koh koh koh same witf me lah...busy sikit lepas balik cuti ni...koh koh koh kipidap ok...eh, hadiah untuk ai xde ke? opsss...lupa, ai x join sekaki GA yu tu...adehhhh~ ('',)

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "CPK@1 FC di Futsal Karnival WOW Putrajaya 2011"

BRO_MONDAY said...

salah ejaan : witf tu sila gantikan dengan "with"...koh koh koh

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1.New Entry "CPK@1 FC di Futsal Karnival WOW Putrajaya 2011"

efa said...

huhu..sabar la akak yana..dh nma pon kerja mesti kena settle kan huhu dh2 pi wat kerja huhu

Mr feckry said...

same la kite..tgh menimbun ni

echah mashuri said...

heeheh...chaiyokkk!!gambate ne!!

Melati said...

Happy Working Yana!!!

I ni tgh stress kejer skang, malasssnya nak buat proposal utk client, asyik terfikir lelaki yg merosakkan hati i tu jea,.. grrr tensionn...

uwwaaa nak nanesss

Puan aiNa Rahman said...

samo le kite..kerja sampai sudah x habis. ni rs cam nk gi duk jejauh neh

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wa pun bz gak ari ni....heheh....
bz nak cakpong2 pun 1 hal...


(^^,)❤

makdara TERdiva said...

sini pun byk kerja tp malas nak buat..boleh???

liyana said...

wa pun bz gak tp sempat lg nak hapdet 2 entri sekaligus, wakaka
cayok2 yana, kejar itu deadline! huhu

nabilah_2908 said...

hehehe..selamat menyudah kn kerja.... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : SILENT READER

lea said...

yeah! sambung wat keje balik

ieda said...

ahhahah sempat layie ke rumah akak tuu
thanx dear doakan akak .. :))

Ujang9897 said...

tak payah buat keje kak

lionteen said...

wah.. bz nye. relax2 dulu. nescafe scwn. hehe

Along Tapa said...

dah tau ada deadline..apa lagi??kije r..hehe...

chill2 dah Yana...kang penuh typo kije ko jadik benda lain lak..

Gorengbaek - Band dan penyanyi kesukaan aku...

Hangit Habis dah - Kenapa nak double standard??

mR.sYaH said...

settlekan apa yg perlu disettlekan dulu.. :D

DuniakuAbstrak said...

bunuh kerja itu jangan kau dibunuh oLeh kerja

ok?

shah-kayrul said...

sama la kita yana...byk giler keja kat opis nie...dah tension tahap kritikal dah nie...

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

selamat menjalankan tugas ye ;)

Nadia Mashuri said...

tak apa..
saya faham..
saya pun sibuk juga sekarang ni..
hehee..
=)

Lya Colours said...

oit dah ada pemenang. sapo yg menang ni

Ct Arina said...

nasib rina bkn pemenang. klu x baru nk sound direct ni. haha ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015