Feb 9, 2011

Contest Bila Saya Mati by sissyira



Macam menakutkan je nama contest nih...huhu~
sila picit gambar untuk ke blog penganjur dan
lihat syarat² contest dengan lebih mendalam..! ^_^


Ekceli bukanlah dia suruh bagitau bila aku nak mati...
tapi barang yang kat dalam gambar tu haaa...
orang putih cakap, "expired date" aaaa gitu~   huhuhu~  =P


Saya telah bermimpi nombor ini malam tadi  *tipu!*

20072010

Maksudnya expired date bagi barang di atas ialah pada 20/7/2010

betul kan?? betul kan??

baik cakap betul cepat!! pffttt~



Tarikh tamat contest ialah pada 11 Februari...

eh aku ada appointment untuk HIV test masa tu...hehu~


Hadiah-hadiah yang bakal diterima oleh pemenang::

1st place = top-up rm 10.00
2nd place = special gift
3rd place = special gift
saguhati [melihat kepada penyertaan]



Tak dapat nombor satu, dapat special gift pun jadi lah...ngee~  (^^,)"



2 x 2 = 4 orang mangsa tag kali ni::

1)  lalink
2) dak encem
 3) pembawa_wacana
4) lyacolours

[fadan muka kena tag! kah kah kah~]



Ini merupakan contest pertama anjuran sisyira...
jum meriahkan contest beliau...
bila lagi nak support kengkawan kannnnn~



Good Luck to all!! \(^_^)/


13 comments:

liyana said...

tgk tajuk je terus bukak entri ni. saspen je.. hehe

Along Tapa said...

nombol dia tu kalo tengok pakai cermin mata 3d, nampak timbul wooo...kagum r...

Gorengbaek - Cerita pasal valentine's day..apa kata korang

Hangit Habis dah - Come and hentam me...kalo aku salah..

mEiZ SHA said...

torkojut den baca..:)

waaa nak g wat hiv test da..
all da best dear..:)

manggosteen said...

haha..tajuk mencurigakan..

y u y u Z u l a i k h a said...

http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/02/i-love-my-self-my-blog-contest-bermula.html



NIHHH LINK NYEE~ JOINN TAU!

lalink7 said...

huwaaaaaaaa..2 tagg dah nie..nak pengsan dahh..huwaaaaaaaaaaaaaaaa

*pitam skjap..hahahaa

makdara TERdiva said...

fuh! saspen betul nama contest ni..!

gud luck yana :D

qyqa said...

terkejut den!!!!hahaha

btw,gud luck kak!!!

nelly said...

Gud luck !
=)

saspens ..

nabilah_2908 said...

rasa...mcm betul jer tarikh tu..

good luck Yana..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
APA KATA SURVEY

niesz said...

gud luck sis :)

Miss Yaty said...

gudluck yana :)

sissyira said...

salam

thanx joint =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015