Apr 21, 2011

Aku Pun Kena Pilih Sorang Artis Untuk Dipuja Juga kew?? --'

Dak encem fanatik dengan Heliza Helmi...aku fanatik dengan siapa?? dem! =__=


"weh yana aku rasa ko pun kena cari sorang artis untuk dipuja jugak la...."


aaaa lebih kurang gitu la statement Diana...kehkehkeh...


erm erm...ekceli ramai je artis lelaki yang aku minat...tapi takde la fanatik macam memuja gitu...cuma kadang² TERmasuk dalam mimpi di malam hari...hohohoho~


Antara jejaka yang menjadi pujaan hatiku::





1) Cam Gigandet

Beliau ada berlakon dalam cerita The Twilight, Burlesque dan The Roommate...^_^


 6 packs babe! phewww~


dari mata turun ke hati...pengsannnn!~




2) Johnny Depp

Kalau korang tak kenal jejaka HOT ni korang memang gila!! sila terjun sungai Kelang sekarang!! bahahaha~  =P


senyuman menawan kalbu...urgh *pengsannnnn*


OMG!! pengsan laghikkkkk!! nasib baik lantai opis ada karpet...lalalala~  =P





3)  Taylor Lautner

Walaupun beliau budak tak cukup umur tapi ai tak kisah nyah...cinta itu kan buta  =P



cuba kau kira berapa pack kat perut dia tuu???  *pengsannnn~*





oke cukup lah 3 orang...ramai² kang semua kaum perempuan pengsan depan PC masing²...bahahaha~


korang perasan tak apa persamaan jejaka² yang aku minat kat atas ni???
tak perasan??? hehhh fine!


Diorang semua TAK SUNAT lagi weiiiii!!!
KAH KAH KAH~  *gelak guling²*



oke oke...dah dah....jangan ghelak lebih² nanti malam² menangis  =P


err sekarang nak fikir artis lelaki mana yang best tapi dah SUNAT!! grrrr~   O_o'









1)

TOMOK??!! omg! beliau nak kahwin 1 Julai ni...lagipun beliau tak pernah reply tweet aku...huh! REJECTTTTTTT!!!~






2)
ASHRAF SINCLAIR??! gulp...beliau dah jadi bapak!! tak baik kacau rumah tangga orang~
REJECTTTTTTTTTTTT!!!~






3)
ASHRAF MUSLIM??

oyeah oyeah! perfect choice!! muahahaha~  kalau dapat jadi adik ipar pun jadik la nyah!! ai like you so damn much!! bwahahahahaha~  =P




Sejurus ai publish entry ni, terus post link ke twitter Ashraf Muslim...lalalalala~  *wink wink*







Korang pula minat artis mana?? ce cite ce cite  (^^,)

















p/s::  dah settle planning untuk honeymoooonnnnn!! yeahooo...8 hari je lagi ni babe!! huwawawa  suspen suspen...ya Allah, permudahkan lah segala urusan kami...amin~ 


52 comments:

mahirahnazlim said...

sy pun pengsan jugak la kak yana ! HAHA hensem gilerrrrrrrrrr

k.yana mnghitung hari je la nih HAHA

gigiAriEma said...

yang tak sunat lagik gigi suka no 2!!
yang dah sunat tuh gigi suka no 3!
oowwwhhhyyeeeeaaahhhh!!! :)

Epal Hirata said...

minat channing tatum...emsem kak..
hehhe...

sy minat ashraf muslim gak,tp ashrafi ramli sy lg ensem..
hehehhe...

wee...honeymoon...=P

fyy mokhtar said...

kak ct bakal bini abg ujang. ta payah nak lawan lah. kak ct dah macam artis da pun. wahahahha

Nadia Mashuri said...

semoga segala urusan dipermudahkan yaa..
amin..
=)

strawberrycincau said...

hehehe... sye pon minat ashraff.. ngeh3.. err, yg x sunat ag tuh mmg ensem2 belake..tapi syg.. dorang x sunat.. kah3..

slmt pngantin baru akak.. lgi 8 ari yep.. akak comey laa... hehe.. err, dh lama folo blog akak, tpi x berani nk komen.. jdik silent readers jer.. keh3..

Syuhadah Razali said...

kak yana..bls dendam ngan dak ujang la nie..sekali bagi amik ko..ramai..haha..

selamat pengantin baru akak..^_^

Syafiq Rosli said...

ahak..ujang xde 6 packs kan..haha

Eza Ridzwan said...

ashraf pon dah dimiliki...huhuhu...kesian ko yana...23hb nie kot dia bertunang..ko dah terlambat yana..miahahaa..

ain.alias said...

pengsan la.... tapi ashraf muslim pun nak tunang kan kak yana? rejectttttttttttt!!!!! :p hahaha

mOoN said...

semoga dipermudahkan segala urusan yunk... insyaALLAH...

artis mana? ada tapi bukan artis kut...siapa? opkos tunang tersayang... hakhakhak...

Cik Eka said...

ahhhhh dorang tak sunat....pengsaaannnnn jugak..hahahaha....
rejekkkk semua...bahahaha..

erm kak yana tolong doakan eka cepat2 kawen k..nak kawen jugak.hahahaha..hanimun pi mana kak

Isteri Encek Bard said...

hahhahah, yana IEB suker ngan johny deep tu.. lakonan dier yang psiko tu IEB minat

Sunah Mohammad said...

adik ipar tu untuk adik ujang ye kak? ahahaha~ kan yien minat beliau..kihkihkih~

Lizzie Yasmin said...

Ashraff muslim? pengsan ...... sedar .. pengsan lagi....

d_tieah said...

Eh eh, bukan ke Asyraf Muslim tu dah bertunang kan? Huhuhu.. Ke dia tunang dgn adik kau? Ngee :) Aku dengar je berita ni tapi tak baca pun lagi mana mana artikel pasal dia bertunang..

Entry Terbaru : Skrip Dialog Usop Wilcha Jadi Sebutan Setiap Hari

d_tieah said...

Eh eh, bukan ke Asyraf Muslim tu dah bertunang kan? Huhuhu.. Ke dia tunang dgn adik kau? Ngee :) Aku dengar je berita ni tapi tak baca pun lagi mana mana artikel pasal dia bertunang..

Entry Terbaru : Skrip Dialog Usop Wilcha Jadi Sebutan Setiap Hari

Lya Colours said...

nasib baik kau x curi fahrin ahmad ku. hihi

Eza Ridzwan said...

ni gosip pasal si asyraf:

http://www.ohbulan.com/ashraf-muslim-bakal-bertunang-mahu-segera-nikah/

ni plak gambaq bakal tunang dia:
http://beautifulnara.com/inikah-wajah-bakal-tunang-ashraf-muslim/

✿❤Cik Izan❤✿ said...

kemain byk lg...amik kau jang...hahaha... yg last tu akak setuju...insya Allah bln jun akak pegi umrah dgn dia...^__^

YanaMIB said...

adeh la korang ni..sy minat ashraf muslim bkn nk kawen dgn dia ponn..isk isk..saje suka suka laa buat statement gitu...jgn la amek serius dgn ayt sy tu ye =)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ha ambik ko ujang....sekali yana balas 6org tu...hehehehehe....

mynameismy said...

ahhhh ustaz amirul!!! i like jugakkkk!!!!!!!!!!

Qaseh chenta said...

badan ketak2 yer yana pilih...
ashraf kan nak tunang sabtu nie....huhuhu..

liyana said...

wahaha pengsan jgk tgk! haha

ashraf muslim mmg cool :D

Axie04 said...

amboi cik yana ni
sejak nak jadi puan neh???

berrychibi said...

Pernah minat Chad Michael Murray ngan Daniel Radcliffe je..hehe

alexa yussida said...

tp asyraff muslim pon dah nak kawen..huhuhu..T__T

Ujang9897 said...

sama pulak dgn YIEN...gila

eyjalukman said...

kak yana,
asyraf muslim serious sporting .
dulu pernah men jack n jill dgn dy . hahah

hanim azhari said...

asyraf muslim..terbaekk..hahaha suka2

ieda said...

kalau lelaki suke ashraf lah kan .. sbb ada ciri2 suami yg perlu ada utk para wanita solehah :))

tapi kalau omputih akak suke johny deep tuu .. adehh x tahan tgk mata dia :))

dan yg last sekali suke iqram dinzly ( eh tul ker akak eje tuu ekekke )

laskar pelangi said...

heee=) Asyraf Muslim dah nak bertunang kan..heeee~~

bunga.cinta said...

hai yana :)

mila said...

hai yana :)

cik pulau said...

tertanya-tanya gak..
cik pulau minat sape ek?? hahaha..

insyaAllah..semoga dipermudahkan segalanya...
^^,

BEN ASHAARI said...

persoalan...camana leh tau diorg dah sunat ke belum ek???? hahaahahaha..ujang sure ke dah sunat ?? hahaha

Miss Hamilicious said...

HAHAHAHA~
suuwwweeeettttttttttttttt...!!!

http://frangipaneelover.blogspot.com/

Miss Yaty said...

hihi..yaty pun suke tomok..encem..hihi..

semoga Allah permudahkan segala urusan yana nanti ye..amiin :)

Far8 budak baik said...

nak cerita lahhh ni...
hahaha..alala..nak org putih je..
org ali byk je..hahaha

Prince Halilintar said...

itu belum tgk lagi pack kat perut prince...tak terkire nanti..hahahahahahah:p

eh,yana mane taw diorg xsunat ni???hah..tgk kat mane ni...kahkahkah

HonEyBuNNy said...

cik yana pilih dak encem ja la....hehe...

wah2...mesti xsabar dah neh nak tawin..heheh

Anati Soki said...

sunat tak sunat itu belakang kira.. taylor lautner.. tido malam pun mimpi2.. ualalalalalal

meow said...

meo nak sunat... baru leh mengirat huhuhuhu

miszlullaby said...

ashraf muslim pun dah nak kawen.hihi

ir yien said...

asyaraf muslim yien punyer... :)
nnti akan jd biras kak yana.. :)

POSH76 said...

tak minat saper2...tp suka Anuar jen ajer hehe..pernah gak terminat TOMOK

Ujang9897 said...

cisdel betul komen Ben Ashaari..


dah SUNAT la..!!! grrr., ada yg kena sunat 2kali ni kang..!!

Ct Arina said...

haha..asyraf muslim da nk tunang yana oii..johnny depp ok gak! rina nye chad michael murray..jgn curik taw! ;p

nabilah_2908 said...

eh....sy pun minat kat abng Johnny Depp... ;)

d.e.e.n.a.YAYA said...

nak tomokkk...nak ashraf muslim....wahhh..pengsan...
td malam tido mimpi ashraf muslim...mesti dy ingat kat ai...haha

BENA said...

semua nye sis minat kan . semua nak six pack pack berpack2. hahahaha :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015