Aug 3, 2011

Macam ni Laa Kerja Kuli~ =.=


Last week aku busy kaler-kaler drawing...
minggu ni pulak aku busy main cop-cop drawing yang dah dikaler tu...ngehhh~
tapi aku rasa cop drawing lagi senang dari kaler drawing...huhu~





200 keping drawing semuanya...
100 keping sudah ku settlekan semalam...
ada lagi 100 untuk di settlekan hari ni...pfftt~
aku buat perlahan² je...
bila penat aku bantai tidur kejap...bahahahaha~  =P


oh drawing² ni kena di cop untuk bos endorsed...
nak submit ke pihak berkuasa  =)


Kepada yang bertanya saya ni kerja apa,
saya kerja kuli biasa je...
kerja makan gaji...huhu~
oke nak sambung cop-cop...
bye! ^__^






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

29 comments:

laskar pelangi said...

buat elok2 ye yana=)

Cik Eka said...

selamat mengecop kak..hehehe

azie.azureEn said...

okay la tu at least ade keje.. aritu time LI, saya yang kene cop-cop and kaler-kaler drawing. :DD

aizamia3 said...

hikhikhik.. buat slow2.. siap.. cukup time balik tdo.. ;)

Ujang9897 said...

tggl jer..buat mcm company bapak sendiri

d_tieah said...

Samalah kita yana.. Kerja jadi kuli kan??? Ngee :)

*Malas plak nak buat plan ni.. Asyik benti layan blog.. Tengahari tido kejap..

Entry Terbaru : DNA Babi

Cik Tqah said...

kuli la besh..ujung bulan dpt gaji..kalo bos kene pikir nk byr gaji..kan kann

Aku Ibu Muda said...

ujang...mmg kampeni bapak sendiri pon kan? hehe

aimie amalina said...

cam bes je..hehehehe..
cop2 plak ye..

Cik Asma BLuppy said...

jgn cop tang muka sudah la ye akak ep.. hehe

Rozuan Ismail said...

kerja kuli bawah air cond memang best

msredcheesecake said...

saya pon keje kuli....sayang bos...hhaa

mizzkechique said...

dh mcm keje kt pejabat pos lak main cop2.. hehe

Isteri Encek Bard said...

hihihi tangan pun biru nanti

nabilah_2908 said...

pergh...200 helai tu...

Lya Colours said...

besar nya cop!

mynameismy said...

yela2 tak tanye dah yu keje ape.. grrr

slmt mengecopppp. jgn tido krg pahala!;D

NUR AMINA said...

syoknye mengecop...besar pulak tu, bw balik kt rmh ajak la Ujang tolong mengecop sama.

liyana said...

yna ni mesti keje arkitek nih, huhu

Rinna said...

yg best tuh.. bila penat leh tido hehehe.. :)

diana said...

baca tajuk entry sayu je bunyi nye...
ahhahaah

Rai said...

eh sama lah kerja kita.. cop mengecop..bezanya yg dicop tu lain.. hehehe..

ourkizuna

Sabihah said...

sy pun seorg kuli...kuli yang dah bosan tgk drawing, kira qty, kaler drawing dan sewaktu dengannya...huahuahua

zuwaidah said...

heheehehe chop tu besar dari stamping pad. meh sini nak tolong settle kan...kak zu dah tak larat nak type claim dah nih.

Lulu Caldina said...

tak letih ke tangan tu??? huhu..

BeloG MTT said...

Kena mengerah tulang pat kerat..

p/s : Tahniahhh ! Kesihatan kena jaga juga taw .. Nanti yang kat dalam tu menendang pulak suruh berehat sikit .. Hehe :)

mynameismy said...

weh samarinda kul 10.30pm pejadahnye masak..-.-'

mas saari said...

kuli pun takpe...janji kerja yang halal kan?

hazman aka species1980 said...

whoaaa...besar giler chop gaya macam cop batik pun ade gak nie.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015