Aug 23, 2011

Berbuka at Wisma CNi, Shah Alam


Sabtu lepas  dapat jemputan berbuka at Wisma CNi pulakkk....ye kami laki bini memang ahli dan pengguna produk CNi...syarikat MLM yang agak gergasi di Malaysia...tak pernah dengar or baca lagi feedback negatif pasal CNi...lalalalalala~  ^__^




Kami sangat yakin dengan produk² CNi sebab dijamin HALAL!! setiap produk ada label halal Malaysia...produk terbaru CNi, perfume, pun ada label halal pada SETIAP BOTOL...bukan pada kotak je...kat botol pun ado!! CNi tak main la label halal cap ayam oke! aku amalkan suppliment Royal Jelly CNi...dah lebih 2 tahun aku amalkan...banyak perubahan positif jadi kat diri aku...eh tiba² TERpromote pasal CNi tanpa sedar  ^___^





Kembali pada tajuk...CNi anjurkan majlis berbuka bersama anak² yatim...niat di hati nak sedekah segala baju-bajuan kat rumah tu...tapi al-felupa nak packing...bertangguh je kerja udahnya kami datang bawak perut je laaaaaa...ish ish ish~  v(^__^)"





Helmi Gimik selaku penghibur kepada anak² yatim malam tu...Helmi Gimik pun usahawan CNi hokay! he's a true entertainer...bukan main seronok kanak² tu dengar dia nyanyi...haha~




macam biasa cerita pasal food mesti ada...ni pinggan aku...banyak?? ish biasa la untuk dua orang makan...bahahaha agak seronok guna ayat tu sekarang  =P   makanan dihidangkan secara buffet....ada nasi putih, mihun goreng, ayam goreng, sayur broccoli dengan kobis bunga, kari ikan (tak ingat), ulam raja dan sambal belacan... 




kuih muih pun ada...karipap, kuih apa tah kaler hijau tu, kek coklat and banyak lagi...tak ingat dah...haha...aku makan karipap je sebab sedap  ^__^



air semua memang CNi punya...air kopi CNi and haw jus (aku tak reti eja nama air tu..grr)


oke tu je nak cerita...aku mc hari ni...domam!! tapi lepas membuta sampai tengah hari sihat la pulak demam nih...bahahaha takpe lah...tolak cuti tahunan je...okebai~!  =P






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

10 comments:

aizamia3 said...

bagus kalau dapat dermakan baju2 untuk mereka, daripada tersimpan tak pakai..

Aku Ibu Muda said...

akak suka CNI...terutamanya pencuci muka royal jelly tu (kalau tak silap nama dia)...best je... tp jarang pakai...hihii

Lya Colours said...

aku pon if mkn byk nak guna ayat tuh, mkn utk 2 org

ok x relevan ayat tuh utk aku
ggrrrrr

zuwaidah said...

early stage prenancy memang mesti rasa demam, morning sickness bla bla bla...tak pe rehat je kat rumah.
sedapnya berbuka di luar.

Cik Azizah said...

rehat banyak2 sis.. biasa lah tu..1st stage pregnancy. hehe tapi makan tetap berselera kan..ngee~~

POSH76 said...

Paling suka kopi CNI...sedap!!!!!!!

Prince Halilintar said...

tu domam maw tido je macam....haha

eliyaezlinalias said...

wah!!!belakang opis akak jek tu...keskeskes patut cam ada terbau yana tadik hihi

!! YaNa YassiN !! said...

owh,.. ke sini rupe nyer sabtu,.. past tue shopping raya kat kajang eh,..:))

mynameismy said...

demmmm terliurrr!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015