Aug 26, 2011

Tazkirah Hari Ini (Part 18) | Takbir Raya



hayati takbir raya >> Allah Maha Besar . Tiada Tuhan melainkan Allah . Allah Maha Besar . dan segala puji bagi Allah . Allah Maha Besar dan Maha Agong . dan segala puji bagi Allah . Maha Suci Allah pada pagi dan petang . tiada Tuhan melainkan Allah . tiada yang kami sembah kecuali Allah . dengan ikhlas kami beragama kepadaNya . walaupun orang² kafir membenci . tiada Tuhan melainkan Allah sendiriNya . benar janjiNya . dan Dia kurniakan kemenangan kpd hambaNya . dan Dia mengusir musuh NabiNya dengan sendiriNya .









p/s::  lagi 3 hari je nak raya...eksaited kotttt..ehehh~  2-3 hari ni kompem tak ramai yang online kan...sibuk siapkan kuih ke, kemas rumah ke...last minute preparation gitu..so di kesempatan ini aku nak ucapkan Selamat Hari Raya MAAF ZAHIR dan batin...segala salah silap, terkasar bahasa harap dimaafkan...kita sama² manusia...tak puas hati?? kita deal lepas raya nanti okeh?!! bahahahaha~   peace! v(^___^)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

21 comments:

aizamia3 said...

tak sabar nak raya..
apa-apapun nak jumpa doc dulu.. hehehe

Anum said...

ermmmmmm
x sabar nak takbir raya
seronoknya

Lya Colours said...

selamat hari raya dari Lya Colours dan suami..









































eh lupa ! aku bujang lagi rupanya. keh keh keh

aimie amalina said...

weee
camat ari aye kak yana! =]

d_tieah said...

Selamat hari raya yana.. Wah, 1st time kan kau raya sebagai isteri ni.. Ngee :) Masak utk ujang.. Hahaha.. Ok, d kesempatan ini aku nak mintak maaf ek kalau2 ade penulisan aku menyinggung ati kau..

zuwaidah said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin. moga ceria selalu

mynameismy said...

oit abihkan poso dlu..;D

POSH76 said...

yessa!! tak sabor countdown raya...suka dgr takbir raya dan ikut baca sekali...

Selamat hari raya sis & maaf yer kalau ada salah silap..harap diampun...

POSH76 said...

yessa!! tak sabor countdown raya...suka dgr takbir raya dan ikut baca sekali...

Selamat hari raya sis & maaf yer kalau ada salah silap..harap diampun...

POSH76 said...

yessa!! tak sabor countdown raya...suka dgr takbir raya dan ikut baca sekali...

Selamat hari raya sis & maaf yer kalau ada salah silap..harap diampun...

POSH76 said...

yessa!! tak sabor countdown raya...suka dgr takbir raya dan ikut baca sekali...

Selamat hari raya sis & maaf yer kalau ada salah silap..harap diampun...

Edy Zaidi said...

xsabar nak bertakbir kat masjid nnt...best2

diana said...

dah sampai kampung nanti baru akak tak online..
balik kampung hari ahad..:p

deqnoor said...

1st time beraya dengan mertua mesti excited kan.

Selamat Hari Raya Yana... :)

Liza @ Adzriel AB said...

syahdu & dlm pengertiannya

Prince Halilintar said...

selalunya malam raya tu dah ade org masjid akan takbir raya dari rumah ke rumah...Salam Lebaran Aidilfitri yana...=)

maisarah sarah said...

cti sbtu ahd bknnya bz buat kuih.tp bz tido.hahaha

merahitujambu said...

selaamt hari raya..

nk doodle free jom laa

Finaz Jaafar said...

selamat hari raya kak yana !!

ermm, sebak la bila dengar takbir nanti =(

mas saari said...

konpem akak menitis airmata bila dengar takbir raya ni, ingat arwah abah dan mak...huhuhuhu


Selamat Hari Raya Yana!

nabilah_2908 said...

SELAMAT HARI RAYA YANA..!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015