Aug 3, 2011

Cerita Pasal Banana Split Lagi =P


Semalam kan...berjaya jugak aku langsaikan tekak mengidam aku nak banana split tuh...muahahahaha~ eh gambar ni macam tak clear kan...jap jap ce scroll bawah~  =P









tu diaaaaa...oke la rupa tak cantik...tapi rasanya MABELESSSSS ai tell yu!! whipped cream wajib ada ye! aku baca komen Hazman semalam katanya bubuh mayonis lagi layan...haishh memang tersangat pelik bunyinya...ko main² kan aku ke apa wehh?? grrr~  tapi Hazman ni memang pakar bab makan² ni tau...ce masuk blog dia...kompem basah keyboard dengan air liur...kahkahkah~  eh pe kata ko tepek gambar banana split + mayonis kat blog ko...baru la konfiden orang nak try  ^__^


Malam ni lepas tarawikh nak melantak banana split lagi...yummiieeee! \(^__^)/





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

21 comments:

Aku Ibu Muda said...

yummy!

Lya Colours said...

oh say no to ice cream. diet poyo ptuihh. hahaha

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

oh tidakkkkkkkkkkk tergugat imankuuuuu ngehh3

ILA HonEyBuNNy said...

nyum3...

memang terliur dah neh..

adehhh...sabar ila sabar..heheh

diana said...

mujur akak baca entry ni masa perut tengah kenyang...
jadi akak pandng
tanpa perasaan je..hehheehhe

Rozuan Ismail said...

ujang mesti tak suka banana split kan?

cucu umie said...

haha..sedap kot banana split ni aish...

ieda said...

cayuk2 dikkk pandai yana bikin banana split nie .. sedap tuuu :)

Isteri Encek Bard said...

waaaaa sunggung menggoda ini banan split...

wanda arry said...

banana split why xde coklat???sy nak coklat!!!!

mynameismy said...

eh ni buat sendiri ke? no wonder la tak chantek...;D

hazman aka species1980 said...

yana : gambar tu kalau ko kasi zoom close up sure lebih buat orang leleh air liur....anyway pasal banana split tu aku penah rasa sekali jee...nanti la kalau free aku upload...keh3x...

POSH76 said...

seumur hidup mmg tak suka banana split ni tak tau naper maybe sbb ada pisang kot

aizamia3 said...

wah... tetiba ai teringin..
takpe2.. malam sok nak buat lagi roti aiskrim.. akan kucari sekali banana.. pastu tepek kat dalam ni kan.. hahaha..

Pyka Rahmat said...

nak jugaaaaa! :D

putribongsu said...

haishhhh aku pulak yg mengidam mcm org peknen tu...hehehe

msredcheesecake said...

selalu makan mayonis ngan buah atau kentang goreng je...

msredcheesecake said...

selalu makan mayonis ngan buah atau kentang goreng je...

Finaz Jaafar said...

kejam la akak !

p/s : akak retis skrg ! hahaha

lyndaz said...

adoy..kecur liur den niiiii
xpenah try pon..ttba je teringin
emmmmmmmmmmm

Puteri Iqa Izyan said...

oh. nasib baik komen ni time mlm. taklah terasa sgt. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015