Aug 24, 2011

Wordless Wednesday #7 | Kad Raya


 Dari kawan-kawan blogger~



 ~Edy~



~Nabilah~  *ai lap yu too*



Terima kasih atas kad raya kamu...tah bila la aku nak balas balik kan...iskisk  =.=













p/s::  baru masuk opis sebenarnya...pagi tadi tak tahan sakit prot..sembelitttttt!! T___T   doktor kata normal for 1st trimester preggy...tambah pulak sekarang bulan puasa...kurang air...iskisk...aku masih berpuasa...sayang weii lagi berapa hari je pun nak raya...bertahannnnnn!! gambate! ^___^





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

19 comments:

Adylia Qarissa said...

cantik kad raya

Lya Colours said...

aku beli kad raya sebab nak gantung kat rumah nanti, bukan nak bg orang.hahaha bleh gitew

Aku Ibu Muda said...

akak pun kemain bertahan..konon mmg dpt puasa penuh la taun ni, so badan lembik sbb menyusukan anak pon..kuatkan jugak semangat tamo bukak.

last2 semalam tumpas jugak...huhuu...awal sungguh raya :(

mas saari said...

syok kan dapat kad raya dari rakan2 blogger...sangat bermakna!

Cik Eka said...

wahh dpt kad raye..hehehehehehe

eka baru nak publish kad raye pas ni..hehehehehehehe

sian akak sembelit kan..jgn teran kuat2 tau

Miss Nadya said...

cantinye..:)

jaga baby tu tau..kalau xtahan..buka je..sian kat baby tu..:)

new entry :: Berat Badan Menurun

nabilah_2908 said...

syukur lah dah selamat sampai... :)

insya'Allah...Yana kan kuat..pasti boleh tahan punya...tinggal beberapa hari je lagi... :)

nnti..tak payah susah2 nk ganti puasa.. :)

Anum said...

bestnya dpt kad raya

Liza @ Adzriel AB said...

semlm dpt pos 15 keping je kad raya. tak larat nak menulis utk client. boleh gantung le nanti yana ye..

kurang air ye.. kena banyak minum le mlm2 tapi kot kerap ke toilet le pulak. mmm cuba elak minum ais kalau boleh.

POSH76 said...

bessnyer dapat kad raya....bagusla still bertahan untuk puasa..kalau larat teruskan..kalau tak jenuh nak ganti..

aizamia3 said...

tahun ni ai jari ai tak mesra nak bagi kad raya sebab bajet ciput

NURUL AINI NORAZMAN said...

uwaa,.tahun ni satu kad raya pon tak dpt lagi aw,.=(

mynameismy said...

selamat puase penuh! chaiyok!

MamaEma said...

yana sembeit..akak kena 'ceri beri' hari ini

msredcheesecake said...

Sayang nak ponteng posa ka? Nnti nk ganti payah....kuatkan mental n fizikal....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

ko xnak bagi aku kad raya ke :)

Edy Zaidi said...

alhamdulillah sampai gak kad raya...nasib ada simpan pemenang giveaway sebelum ni...

eyjalukman said...

kak yana jaga diri elok2 taw :) hee

ainz said...

dapat jugak dari nabilah.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015