Aug 14, 2011

Bila Kanak-kanak Mula Mencabar IQ Orang Dewasa~




cousins and aunties::  copiaaaa!!! jangan lasak sangat!! nanti terlanggar prot kak yana tuuuuu!!!

sofiya::  prot kak yana tu kenapa????

cousins and aunties::  prot kak yana tu ada baby...sebab tu jangan lasak-lasak...nanti langgar baby dia macam mana...

sofiya::  ada baby??? yeke??  *dengan nada sinis*

cousins and aunties::  lorrr tak percaya pulakkkk...cuba dengar prot kak yana tu...ada bunyi baby tak???

sofiya::  aaaa *sambil letakkan telinga ke prot aku*  takde bunyi apa-apa punnnn...tipu lah!

cousins and aunties::  HAHAHAHAHA~  yeke takde bunyi?? cuba dengar betul-betul..

sofiya::  erm belum boleh dengar kut..kena tunggu prot kak yana kembung dulu...kasi besarrrrrr baru boleh dengar bunyi baby...

cousins and aunties::  macam mana prot kak yana tu nak kembung??

sofiya::  nanti Allah tiup laaa kasi kembung...kasi besarrrrrr lepas tu ada la baby...

cousins and aunties::  ooo macam tu ye... *pasrah dengan jawapan copia...huhu~*

sofiya::  kak yana, kita suka sangat dengan baby...

aku::  iye?? tunggu bulan 4 tahun depan baru baby keluar...baru sofiya boleh main-main dengan baby oke??

sofiya::  alaaaa lambatnyaaaa...kenapa tak sekarang?? kita nak cepat! kita suka nak main-main dengan baby...comel...

aku and dak encem::  *ketawa dalam terkedu...hahaha~*




oh copia yang comel tapi buas...grrr~  kadang-kadang aku suka layan budak ni...kadang-kadang fed-up nak layan...muahahahaha~ tapi aku sayang dia...muuaahh! mmuuaaah!  ^__^












p/s::  nervous wooo tengok chong wei vs lin dan...haishh...hope chong wei menang..tak suka tengok lin dan berlagak nak mamtik...bluwekk! =P





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

Puteri Biru said...

haha, take care tau yana.. bebudak buas. hehe

yeah, go Chong Wei! fighting!

tapi LinDan hensem la. acane?

Cik Nani Noraini said...

tak sabar nak tgk baby kak yana..hehehe :)

moga dalam lindunganNya selalu. Amin..

mas saari said...

budak2 mmg camtu... samalah ngan anak akak!

hari2 tanya... dalam perut mama dah ada baby ke?

aimie amalina said...

ala...suweet copia..ye
nanti baby kuo ye..hehehe =)

ct odah said...

wah besnye yana ade bby dlm perut..hehe

Liyana said...

lagak lin dan memang selalu menyakitkan hati. mcm tak sabar je. tunggu datuk lin chong wei menang terus hempok2 bola tangkis dgn reket kat muka dia. geram sungguh lagak dia tu. gerrhh. *emo sekejap. :P

NeNeK sAyHa said...

chumelll :D
cucu yana jage cicit nenek dlm perot tu ye!!
hahahahaahahhahahahahahahaaha :D

eiela said...

haha tang nak baby sekarang tuh yang tak menahan. budak2,,aduhai

AMMAR YASIR said...

Kadang2 IQ budak2 ni ada jugak lebih tinggi dari orang dewasa kan?

Ujang9897 said...

kasi kembung perut dulu...=)

Lya Colours said...

tak tgk pon match badminton. x minat.hahaha

nabilah_2908 said...

ahahhaa..comel..bape tahun dia ni..? :)

YanaMIB said...

copia ni umur dia br 6 tahun..hihi~

aizamia3 said...

kehkehkeh.. kasi kembung dulu.. i like..

hazman aka species1980 said...

nak blajar la ngan ujang main tiup kasi kembung nei....hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015