Jul 26, 2011

Mewarna Drawing Tidak Semudah yang Disangkakan~


Hari ni aku sangat² busy...
dari petang semalam duk kaler-kaler drawing...
bukan nak bagi drawing tu nampak cantik derr...
tapi nak highlight kan mana² yang penting untuk bos check dan endorsed nanti...


Ada 200 keping drawing semuanya...saiz A1...
buat sama² dengan Diana...pffttt~
letih jari jemari ai....
dak encem shayangggg...malam ni u tolong picit tangan ai ye...
eh tengkuk pun lenguh jugak laaaa...*wink wink*  ^__^


oke nak sambung buat kerja...
babai~!









p/s::  Nabilah, u windu kat ai tak??? ngeee~  (^___^)"

29 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

selamat melakukan kerja

=)

liyana said...

husband kita pun keje mcm gini, asik2 bwk drawing besa2, asik2 p site, letih tgk, hoho

selamat mengaler drawing! hehe

HAJAR AZMAN :| said...

Wohhooo, 200? Byknyeee

Axie04 said...

NAK PINJAM COLOUR PENCIL X?
HUHU

YanaMIB said...

@ Axie04:: waaa nak nak!! kaler pensel kita dh kontot..hahaha` =P

CIK MAY said...

hebaknye....kaler drwing....dulu penah buat keje macam ni..hehe...

http://mayandhanis.blogspot.com/

aizamia3 said...

fuh. sedang membayangkan jika buat di rumah dan anak2 tolong 'mengkalerkan'nya... mau bertukar dibuatnye.. ahaks..

Lya Colours said...

oi ko c&s engineer?

Finaz Jaafar said...

wrna poster pn kte pnt pe tah lagi plan cmni..huhu

mas saari said...

tapi seronok gak main kaler2 ni kan? akak selalu kaler buku colouring anak2 akak! heehehehee

cik hani said...

cukup la masa study dulu kaler2 ni..penat sepanjang malam..bila nk submit design

Mila Ahmad said...

tengok angka pown nak muntah nikan tgk drawing² lagi pening yana Oii..

zuwaidah said...

kalau nak soh tolong, bawak mai drawing ni kat ofis kak zu..heheheheh leh gak tolong kaler keje budak QS nih hehehehehhe

mynameismy said...

yana keje ape ni ek... arkitek ke..-.-'

Ujang9897 said...

lalalalala

aimie amalina said...

waaa..
tetibe teringat LK
aiyaaaak...~
ajen2 ye!

Tea said...

memang susah. huhuhu.

hazman aka species1980 said...

whoaaa....cantiknya set pelan dan dongakan nie.... ;-p

nabilah_2908 said...

sama2 busy...tak dan nak cari Yana hari ni... :)

diana said...

nak buat cemana..
dah tanggungjawab..:p

deqnoor said...

ni nak submission bomba ye? hihi... gud2. berusahalah.. :)

http://deqnoor.blogspot.com

msredcheesecake said...

buat keje baik2 yea....hheee

Rtp Farra Arisha said...

selamat meneruskan kerja ya. arisha suka color2 drawing, cuma tak reti nak melukis je. hhehhe :))

Mr feckry said...

gua paham erti kepenatan lu

Isteri Encek Bard said...

ujang picit-picit kelain kang. hehehhehehehh 18sx

b a m b a m ' s said...

mcm siuk jek men kaler2.. hehehe..:P

azie.azureEn said...

aritu pon kene kaler 70 drawings.. sampai abes sebtang pencil kaler merah tu. ngeeeeeeee ^^

Cik Eka said...

ujang picit kelain kak..hahahaha

HADI ANWAR said...

awk, ada x keje part time kaler drawing ni? kalau ada email r kat sy. hadianwar87@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015