Aug 6, 2011

Perkara GILA Yang Seronok Dibuat Ketika Naik Kapal Terbang~! =)



Apa nak buat atas kapal terbang kalau orang sebelah kita menjengkelkan?? takkan nak terjun kan?? huhu~  meh aku bagi tips untuk bagi orang sebelah korang tu senyap sikit...ngeee~


1. Keluarkan laptop anda dari bag
2. Buka laptop anda dengan perlahan dan berhati²
3. Switch on kan laptop anda
4. Pastikan orang sebelah anda perhatikan tindakan anda
5. Buka internet
6. Tutup mata buat seketika, kemudian buka mata balik...buat² macam pandang ke atas umpama anda tengah berdoa dan berharap...
7. Tarik nafas sedalam²nya, dan hembuskan sambil menekan link di bawah~

http://www.myit-media.de/the_end.html


8. Perhatikan riak wajah orang sebelah anda...



aku tak berani cuba...gila kau nak buat macam ni kat atas flight...hahahaha~  kalau tak klik link tu memang korang takkan faham apa yang aku duk bebelkan ni tau...ce klik ce klik  ^___^








p/s::  Tengah prektis buat red velvet untuk dijual...tiba² staff² ayah aku seronok nak membeli...huhu~  ^__^





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

19 comments:

Aku Ibu Muda said...

haha...memang terdiam terus org kt sebelah tu kan

*yana..dh terror buat red valvet, buleh akak order*

eyjalukman said...

tak branilah kak yana nk tekan . nnti mcm hritu klik kt blog husband kak yana , skali tak boleh tutup gmbr pocong tu . huhu

adanhayad said...

err. tak phm la (walaupun dah klik)

okbai

POSH76 said...

ada berani hehe...sis kalau u jual nak belila hehe

lyndaz said...

OMG~
bom3!!!
larikkkkkkkk

halila Ibrahim said...

tak keluar apa pun Yana....

Ujang9897 said...

kebabooooooommmm.........!!!!!!!!!!!

dzafira said...

Takut lah nak klik.. Dah pernah terkena.. Tetiba keluar gambar hantu dgn suara jeritan... Takutttt..

Nadia Havez said...

tak faham... :(

♛ Azie Azra ♛ said...

hua hua. tips utk azie nk balik esok :)

My Name is Mar said...

Takmau lah klik...

gigiAriEma said...

hahahaha. sekali klik kluar bhsa india daaa.. :P

hazman aka species1980 said...

owwhh...pandai buat red velvet yea....meh la kasi aku testing....then boleh promote kat blog kau....keh3x...FOOD BLOGGER BLOG...

mas saari said...

ermmm...tak kuar apa2 pun!

^^nu[dd]yra^^ said...

x jadi apa pon yana...herannnnnnnnn

aimie amalina said...

intenet dapat eh atas flight?
kene try nih..hehehehe =p

kekunang said...

mendarat je compem aku kena tangkap...huuu...isk isk..ko ni yana..

mynameismy said...

xfhm..-.-'

BENA said...

xmo la tekan. sebab tengok komen2 atas macam kua pocong . xbrani2. hehehehehehhe ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015