Aug 16, 2011

Kena Mintak Baru Dapat...haishh~



Orang dah bagi duit pun banyak bunyik lagi kan...hahaha~
takde laaaa...lamaaaaaaaaa kut aku tunggu BE baru...
dah sebulan lebih kot takde BE...grrrr~
sampai lah semalam dak encem suruh hantar tiket kat pakcik Nuffnang...
bukan hantar tiket mintak BE...
ala ala pertanyaan la apesal aku dah lama tak dapat BE sedangkan traffic dah agak tinggi...
aa lebih kurang gitu ayat aku...
tup tup pagi ni check *well setiap pagi pun check..bahaha~*  ada seketol BE baru...
Alhamdulillah...boleh buat duit raya...lalala~  =P


So kepada yang dah lama tak dapat BE tu,
send je ticket kat Nuffnang...
macam mana nak send ticket??
err korang bukak web Nuffnang...
kat header atas tu cari icon "Contact Us"
click je icon tu...
semua ada kat situ...antara malas dengan rajin nak explore je...
okebai~!  ^__^







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

22 comments:

Diana @ bilakukatacinta said...

seriusly tak pernah tahu..dan tak pernah mintak... baru sebulan dua beroperasi...entah ade ke x sen nya...

aizamia3 said...

teramat jarang membukanya..

shahirahkhairudin said...

same la yana. me pun itu hari dengan muka sengal sengal hantor tiket ke nuffy tanya pasal BE. keh keh keh.. pastu dapat balik BE. penah itu hari sebulan kite pvt kan blog. glitterati kena tarik balik. dah bukak blog pun tak dapat balik glitterati. kena pulak mintak balik.

nuffy ni cam nak manja manja. kena kita dapat pujuk2 baru kasi kot.. thee hee :p

b a m b a m ' s said...

nuffnang ni nak kena gertak ckit baru nak bg BE ek..hehehe

Farhan Hanif said...

sy pon baru dpt...tp kak yana nya dah rm2++ padahal bru dpt smlm...x aci la camni...hahaha

laskar pelangi said...

tahniah kak:))

Puteri Biru said...

untunglahhhhhhh..

Isteri Encek Bard said...

Syukur Alhamdulillah... yana ieb pun wat ccam tu haritu.... terima aksih nuffnang

BeloG MTT said...

Rezeki.... BE MTT dah tukar jadi ME dah..Kedetot tok nuffnang ! :(

mas saari said...

tak ambil kisah pun dah pasal nuffnang ni...huuhuhuhuuu

Mila Ahmad said...

WAh best² dpt BE...

Acik said...

waaa
kena mintak ke? :)

FariehanIbrahim [LBC] said...

dak comel xyah mtk, cik nuff bg dh..lalalaa~ :p

nabilah_2908 said...

sepanjang berblog...sy tk pernh lagi hantar tikiet kt Nuff...huhu... ;)

zuwaidah said...

tak pernah check pun nuffnang nih huhuhuhu

anis aneesa said...

oooo...cenggitu ke,kak yana...baru taw ape tu mksud anta tiket..sbelum nie ade gak mmber sebut psal tiket2 nie,tp xtaw plak apekebenda nye tu..huhuu..duk cari la jgak...nseb bek kak yana gtaw camne..maceh byk2..^^

Myra Jay said...

Tahniah ye.. Permulaan BE yang baik tu :-)

POSH76 said...

nak buat jugaklaa...hehe

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

tahniah ye

:)

hazman aka species1980 said...

yana : ko dah update blog survey tue....

mynameismy said...

hihi my xpakai nuffy

Luna Chempaka said...

sama lah.. berbulan2 tnggu, jgn kata BE, earning pun xde padahal hari2 org msuk blog.. LC kne hntr tiket tnye soalan yg sama bru dpt, tup2 bila check msuk skali 2BE.. alhamdulillah.. mntak2 lama lah dia lekat.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015