Aug 1, 2011

Tips Untuk Nampak Happy di Tempat Kerja~

Assalamualaikum...

Hari ni hari Isnin...1st day puasa lagi...
monday blues?? rasa malas nak kerja??
letih?? tak ceria??

ish³...takmo la gitu...
meh aku bagi satu tips untuk korang amalkan supaya idak la korang ni nampak penat ke, tension ke, etc etc masa kat opis..hihi~




oke mula² korang kena sediakan 2 paper klip dan 2 getah...
alaaaa kat opis takkan takde mende² ni kan??? ce mintak kat PA bos ke, orang HR ke...
biasa dorang memang simpan dua benda kat atas ni  ^___^






oke dah sediakan???
meh kita tengok next step!







sambungkan getah tadi ke paper klip macam dalam gambar....
alaaa godek² la sikit kasi boleh cantum   =)





lepas tu????





ehemmmm~






yang last ni kira paling kacang lah! hihi~














letakkan ke muka anda!!! miahahaha~


ololo kan dah nampak berseri je muka....


eh kompem bos sayang lah...silap haribulan dia bagi bonus raya 2 bulan gaji...haaaa siapa yang untung....?? mereka dan keluarga mereka! muehehehehe~  =P










p/s::  Ramadhan kali ni paling bahagia and paling bermakna dalam hidup aku dan keluarga aku...terima kasih Allah...syukur sangat!!  ^___^





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

32 comments:

rara pinkmafia said...

heheheheh kelakar lah sis ni.silap2 haribulan terkoyak bibir tu.tak leh raye lak.

MisS HoNeY said...

haha..mmg sakit la klu wat cm g tu.

Citarasa Rinduan said...

hhahah
yana, gelak sangat kak 1 ramdhan.

dik, salam ramadhan utk kamu dan ujang..

Prince Halilintar said...

mmg lain ramadan kali ni kan sbb bersama org tersayang..

slmt menjalani ibadah puasa yana =)

aizamia3 said...

kehkehkeh.. sedang membayangkan dak Ujang yang buat macam tu..

Lya Colours said...

haha bengong. boleh rabak mulut kalau buat lama2 macam tuh. selamat berpuasa yana =)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

aduh bole rabak mulut camtu..hahahha..nway selamat berpuasa ;)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

huhuhu terbaik, mmg tergelak akak sorang2,...slamat berpuasa ek, lupalah yana ada kwn yana emel akak tanya psl mekap utk 16.9 ni, akak dah bls tp dia tak reply lg..dia nak ke?

diana said...

heheh..
ni sesuai untuk
kerja2 yang kena duduk kat kaunter ni..
kat bank dan
pejabat2 kerajaan la yang sesuai ni..
wakakkaka

maisarah sarah said...

selamat berpose yana..ada any good news ke??hehehe

^^nu[dd]yra^^ said...

adoi kelakar lah yana nih...arinih sekolah cik dd cuti..so...xder monday blues tuk mggu nih....hahahaha...btw, selamat berpuasa buat yana n ujang ;)

Ujang9897 said...

"why so serious"

Anum said...

hahahahhahha
kelakarnya
but nice tips

oshin-jamel said...

hehehhe!!!!mmg klaka la...tp x sakit ker mulut klu asyik senyum aje..hehe!! =)

L said...

jalan2 sambil beri senyuman, nk bawak milo td tp xleh pose kaaan.. huhuhu selamat bepose! http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html#

Finaz Jaafar said...

kalau mngantuk jap gi ada jugak yang buat btol2..haha

Munna said...

ade ke yg sggup buat nih? =.=*

Far8 budak baik said...

sengallll
kompem kene buang keje
pastuuu..hahahahahahaha
muka macam badut dahhh
ekekekeke

Afikah Aziz said...

wuwuwu xmo wat cenggitu nnt koyak bibir hhe..salam kenal dan selamat berpuasa kak :)

MamaEma said...

sakit keng2 nanti..

hazman aka species1980 said...

ramadhan nie lagi bermakna kalau ko blanja aku buka pose....ngeee

d_tieah said...

GGgrrrrrrr.. Asyik mengena je ni yana.. Hahaha.. Btw, lawak arr.. Agaknya kalau betul2 buat camtu, mesti x dapat nak berbuka ptg nanti..

Sabihah said...

Haha...sabo ajelaa...klo buat sungguh ni bukan kite je happy,abih sume satu ofis happy sebab kite..hahaha

Farhana Jafri said...

bahahaha terkoyak mulut org tu xlme.. slamat brpuasa siz, slamat berterawih jugak! ^^

jemput singgah ANASAURUS :)

**YaNa YassiN** said...

hahahaha,.. x tercapai dek akal :))

Aku Ibu Muda said...

selamat berpuasa yana...

p/s: Ramadhan yg membahagiakan sebab dapat 'puasa penuh' ke...hihi

Cik Puan Izan❤ said...

tak rabak ker mulut tu nanti...yana dah try ker? hehehe...

apa2 pun semua tu dah cukup buat akak tergelak...hahaha

ieda said...

aahahahahahahahahha

ahahahhahahahhahahah

ahahhahahahahahahhaha

adehhh batai pose akak wehhhh dikkk weehhhh !!!!

My Name is Mar said...

Ha-ha-ha:D
Siyesss SENGAL...

Blogging menjadikan puasa adalah SIA-SIA

mynameismy said...

rezeki Ramadhan..;)

Cinoi Lavigne said...

Ahaha ngok ngek laaa. Mana u dapat ni

Cinoi Lavigne said...

Eh japp. Mcm jokerrr laaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015