Aug 1, 2011

Rezeki Pengantin Baru...errr Baru ke?? huhuhu~



Hampir dua bulan aku tunggu...
sampai jugak akhirnya cek ni...pffttt~
dua bulan lepas aku dapat BE dengan meriahnya...orang kata rezeki kahwin...
mungkin betul...sebab bila dah jadi pengantin basi tak dapat dah BE baru...grrr~  =.=


Takpe lah...orang kata rezeki ada di mana²...
mungkin tiada rezeki BE, tapi aku dapat rezeki lain...
jauh lebih bernilai dari wang ringgit...alhamdulillah~!!
suka nyah!! weehuuu~  ^___^






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

51 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

amboi rezeki lain tuh lain macam jer bunyi nyer ;)

ainondreamergirl♥ said...

rezeki nak raya :D

Ibu Muda 30series said...

ahkak dapat men'detect' yana bakal mendapat rezeki yg tak ternilai tak lama lagi :)

Puan Eka said...

boleh buat baju ayer..hihih

aamalinaazman said...

serooonoknye dlama hatii!
hehehe
>_________<

Ujang9897 said...

nk tepek gak la cek..hee

Prince Halilintar said...

boley buat duit raya nanti tu bagi budak2..hehe

Yana Yassin said...

wah,.. best nyer dapat check di awal ramadan....

eh !! apakah brita yg x ternilai itu,..:p

Mrs Ladsybirdluvone said...

rezeki yang lebih bernilai..ehem² dah ada isi ke..hehhe ;)

ILA HonEyBuNNy said...

wahhh sis..

rezeki duit raya tu..ehheh

boleh beli baju raya..ehheh

Pyka Rahmat said...

ok boleh belanja satu shawl ni. haha

Lulu Caldina said...

nak dapat baby ke ??? :)

Unknown said...

rezeki tu....tak kisahlah brp jumlahnya...

mas saari said...

bestnya...murah rezeki di bulan puasa ni! boleh buat belanja raya kan?

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

taniah2x...murah rezeki.. dua-duanya yer... ;-) huhu..cek kali ke bape dah neh...huhu

Un Phat Lee said...

gua dari dulu sampai sekarang tang kat situ jugak.dem

mirahss said...

td bru komen kt nrty mangga kt blog ujang..
aik..akak da ad rezeki lain ek..hihi

safurara said...

wahhh boleh buat shoppink kawen nih.

Cik Bambam said...

preggy ker?? hehehe

rezeki pose.. leh wat belanja nak raya kan.. :)

Fazleyatul Aini said...

rezeki ramadhan namanya

fae jamal said...

rezeki yg jauh lebih bernilai?
len macam je..bakal mummy eyh?;D

Qaseh Suhaida said...

bestnyeee...rezeki bulan ramadhan jugak

tahniah

Unknown said...

huiiii rm200lbh itu da byk tu..kte lgsg xda..=__="

Diana Rashid said...

boleh shopping raya nih..:)

mrs kayrul said...

dapat rezeki baby ye???....harap2 capet la dapat rezeki tue ye..tak sabar nak tengok ujang dan yana junior..hahahah

Rtp Farra Arisha said...

rezeki ada dimana2 kan :)) hehe.
selamat berpuasa sis!

Lea Isnawi said...

ehemm..nak dpt baby ye..hihi
tahniah!

aizamia3 said...

rezeki menyambut ramadhan..

Unknown said...

My nak jd aunty dah ke?;D

Tahniah Yana!!!

Unknown said...

tahniah yana.
kak tumpang gembira dik

eiela said...

tahniah,,rezeki Ramadhan,,

scya lollita said...

wahh kak yana ! untg lah . tahniah .
rezeki bulan ramadhan .
alhamdulillah (:

Unknown said...

Tahniah Kak Yana! :)

Cik Puan Izan❤ said...

adakah anda bakal menjadi ibu? tahniah! ^^

hakamah hamyadi said...

rezeki lain???
nk jd mummy da ke?
tahniah yana

Cinoi Lavigne said...

Eh napa ada 2 cek nuffnang???

U dah dapat baby eh

Cinoi Lavigne said...

Eh i mean u pregnant ehh

hazman aka species1980 said...

whoaaa.... rezeki berganda nie...sure nak kena blanja aku makan nie...

Cik Lily Putih said...

ermm murah rezeki. simpan sket buat duit raya tau..

CikPuanWanda said...

wah dpt dwet nuffnang..nak dwet raya lah camni...

yana preggy ke??congrtas :)

laskar pelangi said...

rezeki tuu;))

Diana @ BKKC said...

rezki raye..bestnyer

Dkna Abza said...

rezeki anak :D

Ainul Hayat said...

Wah...rezeki ramadhan, rezeki raya, rezeki dapat ank, rezeki dapat beli peti ais suatu hari nanti. yeay

Browacana said...

UIks... banyak tuu... Yezzaa....ada open house la nie time raya.....hehehe

Niena Muhammad said...

best nye :)

zuwaidah said...

alhamdulillah, rezeki

Unknown said...

rezeki utk baby dlm perut tu kak ..hehe ^^

Unknown said...

wow~~ rezeki byk tu^^

alhamdulillah~

Unknown said...

wow~~ rezeki byk tu^^

alhamdulillah~

Anonymous said...

Wahhh... duit raya ... bestnye :) http://www.theblogshops.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015