Aug 3, 2011

Wordless Wednesday #5

apa tah nama baby ni..huhu~








Mereka BUKAN anak aku...


HAHAHAHAHA~


aku sayang semua yang rajin komen kat blog aku~

mmuuaahhhh~ mmuuaaahhhhhhhhhhhhhhhh!!

♥ ♥ ♥ ♥

^__^






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

36 comments:

Isteri Encek Bard said...

Insya Allah Yan, nanti leh manja-manja ngan anak sendiri lak... comel lah baby tu...

Lya Colours said...

dah ada bakat nak jadi ibu ni

NUR AMINA said...

Doa moga cepat dapat anak kembar

Cik Asma BLuppy said...

dah ada naluri tu.. semoga cepat dapat baby...=)

:: Mrs.Eady :: said...

YE,....semoga cepat dpt baby!wehuuu....

mas saari said...

semoga dapat baby yg comel nanti!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

boleh dah ni huhuhuh

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..terima kasih kerana syg..ngeh2..

comel baby2 tu..

aizamia3 said...

sabar.. ada rezeki pasti dapat timang anak sendiri.. dak Ujang pun penat sengih terima ucapan nanti.. ;)

mizzkechique said...

tahniah yana... bakal menjadi ibu.. :)

POSH76 said...

Insyallah melekat nanti tu....comei tengok baby tu

nabilah_2908 said...

wah...terserlah gaya seorang ibu... ;)

athirah said...

xsabar la tu... heheheheh

maisarah sarah said...

rasanya mmg kompem dh ni.sbb entry baru2 ni menjurus more to baby.hehehe...agak2 leh wish tahniah dh ke ek???

Ujang9897 said...

geram gila dgn zuyyin...!!!!!!!!!

Cik Azizah said...

dah ade gaya tu sis. insyaAllah ade rezeki yer..

Liza Abu Bakar said...

ala tomeynya pipi nan tembun..

NURUL NADIAH MAMAT said...

tak lama dah tue.... :)

Prince Halilintar said...

amik berkat la tue..xlame lagi dapat la pulak tu..hehehe

kayrul-shah said...

ada bakat terpendam tue..lepas nie boleh kendong anak sendiri pula ye...

nadiaazira said...

practice dulu ye kak yana...
hehehe...

MamaEma said...

INSYAALLAH..

baju baby yg last tu..sama dgn baju aqeel..hehe

adanhayad said...

erk kak yana (tetibe panggil akak en)

ingat anak akak! haha

mEiZ SHA said...

sumeeeeeeeeeeee comel..:)

hazman aka species1980 said...

dah start mengidam ker ? ngeee.....

msredcheesecake said...

tahun depan nak tengok gamba yana denagn bby yana pulak..hehee...doakan...

mrs. wanie said...

tahniah yana..
pasni boleh slow2 belajar pasal BF baby plak tau..
Menyusu anak adalah memori yang teramat indah..


boleh tanya akak kalau tak tau ngeee..

syirah rasid said...

yeay yeya! dapat bebi > <#

wuhuuu~~

saja lettew nak buat srprise, dh buat plan gn dak encem buat entri yg org suka ttnya2. an an. hahahaha

liyana said...

wah, wah, dh ade ke yana? hehe tahniah, jage diri elok2 ok. hihi

diana said...

nak dapat baby dah ke??

diana said...

nak dapat baby dah ke??

Lulu Caldina said...

semoga yana dan ujang akan memiliki anak yang comel :)

mynameismy said...

dah ade bau2...;D

BeloG MTT said...

Tak lama jer lagi..Next year beraya bertiga ! Hikhik :)

fazrulnoor said...

mcmni nak rajin comment kt blog ni jgk la

░♥si lampu neon♥░ said...

yana mesti u tak sabar jadi mummy lepas ni =) all the best in your life and famili =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015