Jun 28, 2011

Ubat Demam Paling Mujarab~



Bila pergi tengok wayang dengan dak encem memang kompem lah demam makin sihat...weeehehee~  \(^_^)/


Kitorang tengok cerita Transformers 3, Dark of The Moon...kat Mid Valley....tiket pemberian Nuffnang...macam biasa lah labuuuuu...bahaha~


Esok aku review pasal cerita ni....tapi kalau tak review pun memang kompem korang akan terjah wayang...cerita ni kan memang digilai ramai...huhu~


ok bai!












p/s::  Entry autopublish...aku dah ada kat Mid Valley pun sekarang  ^_^

13 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

baca kat blog Ujang td ckp yana demam.. alolo.. demam siannya. kita dulu pun baru2 kawen demam jugak. mungkin salah satu sistem pertukaran suasana. kekekekeke. jgn skip makan ubat tau!

FarhanahAdzlan said...

semoga cepat sembuh..=)
xberkesempatan nak gi tngok wayang skarang..haha..^_^

Miz Novexx said...

banyak sangat citer yang best, tak taw nak tengok yang mana satu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kompom pakat terjah panggung tgk ceta ni nanti

=)

www.nurrcahaya.blogspot.com

mynameismy said...

weh asik dpt tiket free jek. grrr...

Ct Arina said...
This comment has been removed by the author.
FariehanIbrahim [LBC] said...

cehh! dmam2 pom sompet lgi p mid er..
grrr~ haha! =P

eyjalukman said...

alalala kak yana , demam2 pun skrg da ad yg tlg jagakan . hehehe
nk tgk tp jauh laa . haha

mas saari said...

betul tu, inilah ubat demam paling mujarab, dok kat rumah pun buat lemah badan je!

tak sabar nak tgk transformer 3!

Alexandriana Alia said...

mmg mujarab!

Rozuan Ismail said...

mesti best kan citer ni?

mOoN IzzaN said...

pas kawin ni takut nak makan ubat if sakit...huhuhu...

Isteri Encek Bard said...

bestttt.. nak tgk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015