Jun 1, 2011

Aku Dah Ada Baju Raya!! yeayyy! ^_^



hek hek tahun ni bakal berpuasa dan beraya bersama orang baru daaa...suka! suka! ♥
ekceli kain dalam gambar atas ni merupakan hadiah kahwin dari officemate mak mertuaku...
kaler hijau plain tu untuk baju melayu, yang bercorak abstrak tu untuk baju kurung...
pheww lengkap sepasang kaooo~


menurut mak mertua aku, kawan dia ni tak dapat hadir kenduri kitorang hari tu...
so dia bagi hadiah je...
walaupun lewat sebulan eh ai tak kisah nyah!
selagi belum ada anak,
dialu-alukan lah sesiapa nak bagi hadiah kahwin kat ai...lalalala~
kalau dah ada anak,
hadiah untuk baby lah pulak kannnn...bahahaha~  v(^___^)"
tenkiu aunty!!  saya suka hadiah ni~  ^_^


err korang dah beli baju raya ke??
kaler apa??  (^^,)
















P palang S::  masalahnya sekarang ada lagi ke orang nak amek tempahan jahit baju raya??? dem! =.=


37 comments:

PinKy MoMMa said...

sudah beliiiii..jadi raya hehe ;)
tempah pun sudeh..wahhh~

cepat yana nnt tailor say NO..

NURUL AINI NORAZMAN said...

ramai taylor yg dah x amik tempahan dah ka,.adooii aini kene beli baju siap je la mcm ni,.huhuhu

mas saari said...

alahhhhh...akak tak beli lagi!
tahun ni akak merah menyala...hehee

iLa suHaiLa said...

yeay,,bju rye sy da ciap..hehe..kalo kat klntn da byk tutup tmpahan..masyukk!!

AYuNG said...

boleh lagi kot tempah skang nih, tp harga nya mahal ler..:)

msredcheesecake said...

cik yana,
msred blom beli baju raya lagi...dont worry, tema kita tak sama...hheee....

kaler baby blue kot....jgn tiru...hehe...

nabilah_2908 said...

tk de baju lagi...huhuhu...

Yana kenyit2 mata kat tailor tu..minta tlg jahitkan..hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BUTTERSCOTCH ANYONE??

Cik Zara said...

Kak Yana.. Zara baru follow blog akak ni. selalu jadi silent reader jer. ekeke. kantoi sudah. btway selamat pengantin baru.. boleh trime agy wish ni kan? haha. :D

>> Zara belom beli agy baju raya. Tunggu shopping same2 ngan mak baru best. hehe. mak sedang bz skrg. so panjang agy la penantian. hehe

Mila Ahmad said...

xbeli 2 pasang baju time risik ai2 xtempah lagi..nie nak tunang dpt lagi...wana kain 2 cun i loike meriah gitu....

ieda said...

sgt2 cantik ! ... :)
selamat menghadapi pose dan raya bersama insan yg bernama somi ! ... :)) sukeeeeeeeeee ( adehhh akak lak over ) toing toing toing ! :))

miss.Addin said...

wahh baju raya belum ada lagi :(

tukang jahit dah taknak amik. HUHU sadis kan

kayrul-shah said...

bestnya dapat kain untuk baju raya free...kayrul punya kain waktu hantaran 3 tahun lepas pun tak berjahit lagi. Tahun nie tak boleh nak melaram coz tengah jadi mak buyung....hehhehehe

redza said...

baju ada kt kedai..belum pilih lg kaler apa

Cik Muda Sae said...

waa..jeles..jeles.... :-(

lalink7 said...

ade lg la yana..anto kee..ramai lagi nak..hehehe..cantek tema kaler nyee yee...heheheh

mynameismy said...

my dah ade lebih 3 pasang dah beli kat vietnam hrtu lalalala~

Cik Mimie said...

cik mimie da beli da..thun ni tema kaler coklat..wee..

CassiaSiamea said...

tempahan untuk raya haji bleh lagi kot..

Cik Asma BLuppy said...

sempat ag nk tempah jahit tu.
btter cpat2...

Cik Puan Izan❤ said...

bertuah yana..murah rezeki lepas kawin...

akak tak beli apa pun lagi...mls nak fikir...lps umrah nti baru fikir...^^

diana said...

ada lagi ke yang ambik tempahan??
kalau paksa2 rayu2 sikit boleh kot...

merahitujambu said...

dah ada baju raya..syoknyaa...sy beli siap sudah..

aizamia3 said...

belum berkesempatan nak beli lagi.. baju ai dengan my girl tak risau sangat sebab dah ada personal taylor.. untuk en. suami & my boy tu yang risau.. harap2 masih terbuka lagi untuk tempahan.. <--- color purple atau oren pulak kut tapi yang pasti bukan biru..

Ujang9897 said...

siapa lagi nk kasi adiah..sila kan..=)

Syakiela said...

beshhhnyeeee dah ade bj rya,xyah pening2 pkir psl bj dhhh... =))

Lya Colours said...

hoih family aku tahun ni pon tema hijau daaaa

BENA said...

sis yana ! hadiah ziera kire lambat 2 bulan boleh ke ? hahahaha ! tak pon terus bagi hadiah tuk baby sis la yeeeee . heeeeee ;)






ehem : sowi ! da jarang layan blog skg . fb pon 2x5 jekk ;)


RINDU sis !;)

daddyzkool said...

cepatnya nak beraya...hehe

sugar2 kapas strawberry said...

baju raya kita dah siap :)

Anati Soki said...

hehehe
rezeki pengantin baru!!!!
ulalalalalala
:)

khairunnisa ♥ said...

waa, hijau ^_^
saya tak beli lagi.
rasanya nak colour turqoise tahun ni ;)

Budak Botak said...

Waaaa, awalnya. he3...

Entry terbaru -> Pertandingan Fesyen Tikus Di New York... (",)

ir yien 9897 said...

mujur yien x curi dulu baju 2, tukar ngn kain batik jerk..hehehe
dulu kechik2 yien suka curi baju angah, balut cantik2 bg hadiah kt org len..hahaha tp time kechik2 lah..heheheh

YanaMIB said...

@ir yien 9897:: haaa kantoi di situ!! report angah! muahahaha~

wanda arry said...

taun ni plan nk beli siap la..klu tailor xmo ambik..ma wanda ada agi..dia pun tailor gak..tptailor yg dah malas nk menjahit

bunga.cinta said...

basi la bju raya yana..hek2..nway cantik!!

liyana said...

thn ni raya berdua... auww! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015