Jun 15, 2011

Bila "Angry Birds" Menjadi Realiti~!

Siapa peminat game Angry Birds??
err aku tak reti sangat main game ni...
game ni ada dalam application Iphone or Ipad je kan??
aku guna nokia 3310 jew...tsk~  T__T


oke cuba bayangkan korang main game Angry Birds
secara LIVE!! pehhh...
tak dapat bayangkan??
ce tengok video bawah ni... ^_^





kalau ada kat Malaysia ni,
mungkin aku akan jadi orang pertama
terpacak kat depan bangunan tu...pffttt~ v(^___^)"


20 comments:

cik pulau said...

tak pernah layan game ni.. even sume member duk cakap best..
tapi tak nak gak maen..
sebab takut nt kematu bontot xnak bangun dari dpan laptop.. hahha

auny aizie said...

perghhhhhh !

kite join kak yana jugak lah kalo cemni . ahha

Isteri Encek Bard said...

hahahhah angrybird

Faris Adli said...

game ni ada version pc la..best dapat main game ni

diana said...

akak langsung tak reti..
cemana nak main dia entah..

UyaRayza said...

terbaek heheheh...buat kat malaysia plak la eheheh

CassiaSiamea said...

bila la nk ada counter strike live??

Cahaya Qaseh said...

wahh, cam best je.. ish, lau ade kat m'sia ni, ai pun nk jadi ant org t'awal yg cube.. menarik... ^_*

maisarah sarah said...

terbaekk arh.kalo ada mcm ni kt msia sy org prtama join kak yana dok dpn bgnn tu.hehehe

efa said...

nmpk cmbest game tu teringin lak nak main haha

mOoN said...

wat sakit ati jek Angry Bird ni...

*cik syu* said...

kT low yat ade bt dh . mggu lepas bt besar besaran ..

ieda said...

alooor games ke dik .. ingatkan ape .. huhuh sowii akak game2 kat pc nie jarang2 benooor xplore :))

nabilah_2908 said...

sengeh2 sendiri bila tgk video ni...bestnya... ;)

.m y z. said...

wah seronoknya! application dekat google chrome pun ada. main secara online :)

deqnoor said...

best2...

mynameismy said...

@_@

lalink7 said...

wowwww..bets gilerrr..realityy punyeee lagi havoc..heehehe

Rozuan Ismail said...

x naklah.game ni tembak b*** kan..

EZAN IDMA said...

tak pena men :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015