Jun 30, 2011

Apa Tah Nama Makanan nih~ --'

Lunch time sudah habis~!! sila sambung buat kerja ye kawan²....jangan sibuk blogwalking je...contohi akak yanamib nih...8 jam duk opis, 3 jam je buat kerja....eh macam tak sampai je 3 jam...KAH KAH KAH~ ishhhhh tak baik tahu?? tak berkat rezeki *tampar muka sendiri*~


Lunch hari ni aku ke Cone Pizza...betul² depan opis...





Aku makan menatang ni je...erm boleh la sedap...apa tah nama dia...serius tak ingat...too Italian...ai ni keturunan Mexico - Indonesia...bahasa² lain ni macam pelat² je nak cakap...nak baca lagi lah lembab...bahahaha~  eh nak menaip blog ni pun kena ada kamus dewan kat sebelah tahu???  *baca boleh, percaya jangan...lalalala~*


Hari ni cerita pasal makan je...aku tengah seronok layan entry² akak ni << klik~   aku baca pasal rumah dia..nak amek idea untuk deco rumah aku nanti....akak ni belum cecah 30an dah mampu duduk rumah besar...katanya semi-D tapi dah macam banglo aku tengok...hahaha~  anak beliau ada tiga!! NO BIBIK!! perghhh respect aa wanita macam tu...saya mahu jadi seperti beliau...suka tengok cara dia jaga anak² dia time dia pergi holiday ke Dubai, Paris, Switzerland...WOW! mabelesss ai tell yu!!


Kalau nak rasa impress juga pi la terjah blog kak Ana  *TERpromote tanpa sedar*  (^__^)"


ok bai~!


29 comments:

laskar pelangi said...

sedapnyaaaa!
telan air liur noks=D

diana said...

best kan jadi orang kaya..
melancong sna sini..
seronok..

nabilah_2908 said...

erm...mcm tk berapa best je..huhu...ada cheese tak dlm tu..? :)

nk singgah jap blog itu :)

Ana Suzana said...

Pembetulan sket.. Hehehhe.. Umah akak bukan banglo dikkk.. Umah semi d je.. Banglo tak mampu dik oittt.. Huhuhu..

Apapun salam perkenalan dr akak..

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

mcm sodap je..bile nak belanje ni

YanaMIB said...

@kak Ana:: oh slh eh..semi D mcm banglo dh ghopenye..haha~ salam kenal juga kak! ^_^

UyaRayza said...

hari nie pose..pastue ramai btul blogger cite psal makanan hehe..sabau jerla..

risa said...

hehehe...rezeki ALLAH tu sape yg tau kan dik...dari umah kecik sampai ke umah besar kannn

mOoN IzzaN said...

nak melancong dalam mesia ni pun kena berjimat dua tiga tahun baru dapat p...ni kan pula luar negara,, telan liur je yang mampu...hehehehe...

Isteri Encek Bard said...

best belog k. ana.

mynameismy said...

eh da masuk rumah baru lum yana? hee

efa said...

yum2 sedapnya tgk pizza tu alahai nak pi la beli hhu

Dayana AZ said...

hehehe kak yana :DDD. suke cite psl makanan :)

pas dayana bce ti dayana pomot kat ibu abah plak hoho.

msredcheesecake said...

Cik yana,
Pic tu mengancam....suka lah citer pasal makanan...gila makan...hheee

Eika Arysha said...

alamak...meleleh lak air liur eika tgok pizza tu...dh lah ngah lapar nie...cobaan

Aku Ibu Muda said...

tgh menghitung hari bila nk kaya :)

Finaz Jaafar said...

pehh tak pernah makan kut pizza tu !

FariehanIbrahim [LBC] said...

perghh..mkn western kottt..ahahaa
pgi tdi mknn jgakk.. >.<"

♛ Azie Azra ♛ said...

skank azie pun suka update makanan. aha! sedap tahu buat org terliur. ngee

Rara Farah said...

makan sorang-sorang tu..sekali tengok macam lempeng kapit..hehe

Miz Novexx said...

yummy, wah lunch makanan western kak Yana hari ni.... ;)

Pembawa_Wacana said...

Laaa....ingatkan hang masak untuk Ujang tu...hehehe

Najlaa 'Aqilah said...

macam sedap jeeeee

Benrauf said...

nampak cam sedap. bentuk pulak nampak macam puri tapi italian. nama dia apa? cepat ingat.

Puteri Iqa Izyan said...

waaaa.nmpk sodap je tu ^_^

Fad said...

huhu..lapo...slm perkenalan...nice blog..saje singgah tp terfollow plak..hehe..:)

Siti Mashitah Saidin said...

sedapnya!!!

Lya Colours said...

ok2 p terjah skrg !!!

Mama Gee said...

nampak cam sandwich....tp bukan ya..
kenyang ke makan tu je yana?
kalo akak tak kenyang lee...hehee teruk tul arr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015