Jun 3, 2011

Salam 1 Rejab~



Takde kata-kata yang menarik untuk aku update hari ni...sebabnya aku tak masuk opis....segala ayat-ayat yang best korang baca setiap Jumaat tu aku simpan dalam pc opis...huhu...hari ni aku kena pergi site visit kat Carrefour Senawang and Carrefour Bandar Tun Hussein On...ada sesiapa nak belanja aku makan kat sana?? *wink wink* =P


Hari ni 1 Rejab...mesti ada yang berpuasa sunat kan...?? aku tak dapat nak puasa sunat sebab nak pergi site visit ni..takut letih yang amatttt! (-_-")   dak encem je puasa...eh tapi aku dah dapat pahala lain malam tadi...lalalalala~ *tettttttttt*  <<<  bacaan untuk yang dah kahwin je  v(^____^)"


Lepas Rejab, Sya'aban...lepas tu Ramadhan...wahhh puasa ganti tak habis lagiiiiiiiiii!!  *tiba-tiba teringat topik hot.fm pasal mesin masa*  =.=


24 comments:

Isteri Encek Bard said...

hahahhah pahala sunat jumaat yer yana.. hihihi da pandai dah

rara pinkmafia said...

erk,pahala lain?rara kena kawen cepat ni k.yana.hehehe

Finaz Jaafar said...

huh..terlepass la nak pose 1Rejab nih..sobb

padle said...

aah la..aku berazam nak bpuase sunat ar..^_^

Anati Soki said...

anati soki baru habis puasa ganti baru 1hari.. :( wa.... takot tak sempat ganti

kayrul-shah said...

dah lama tak puasa sunat rejab nie...last puasa dulu pun time sekolah..

d_tieah said...

Aku ade 2 hari lagi nak ganti puasa.. Dulu dah buat time bulan syawal.. Yahooooooo..


Entry Terbaru 1 : Maharaja Lawak Jambu ; Kumpulan Lawak 'Internasionale'
Entry Terbaru 2 : Filem Mael Lambung Bakal Box Office

mira said...

teetttttt....pahala apa tu..hehhee

k a k L a m p said...

heee yana.. makne nye btol la kan. ari ni 1 rejab. de plak mak cik aku kate semalamm.. iskkkk

EZAN IDMA said...

pahala lain. ape tu kak. hiihi

hazman aka species1980 said...

hehehehe.... Salam 1 Rejab.... Alhamdulillah teruskan amalan untuk dapatkan PAHALA....;-p

diana said...

bulan rejab ni akak tak puasa la..
tunggu syaaban nanti baru nak puasa..
senang sikit sebab nak dekat2 puasa ramadhan..kan??
tak la perut terkejut nanti..

efa said...

pahala lain??apa tu akak yana??

Cik Puan Izan❤ said...

yana dah pandai sekarang yer....^^

qasehraihan said...

muahahaha...dlm byk2 ayat..yg yana dpt pahala smlm je buat ai cerah mata!!!!kakakakaka..weh bape round???kahkahkah

nabilah_2908 said...

hahahaha...org yg belum kawin ni dah terbaca.. :P

Rozuan Ismail said...

puasa lain?erk.

HaNa Hani said...

ahhh..pose ganti xbeh lagi
haha
^_^

Naddia said...

pahala lain tuh ape kaka?? nk taw..nk taw

Iznie said...

salam rejab cik yana! :)


erm, puasa ganti dah abess? tahniah2!!! jom la puasa sunat plak.... :)

Liza @ Adzriel AB said...

lepak kat rumah layan anak2 je... pengantin baru sihat?

mynameismy said...

jom puasa esok..;)

eyjalukman said...

haha tak sabar nk raya nihh .
nk balik rumah , huhu ;(

ieda said...

akak baru bermula hari ini puasa rejab dikk .. alhamdulillah dah sampai petang .. insyaallahhh esok dan lusa :))