Jun 15, 2011

Lisa Surihani Jadi Kartun~!

Korang tahu tak kat facebook ada game Lisa Surihani?? hahaha aku pun baru tahu tadi...lepas tu seronok la pulak main game tu sampai tak hengat nak buat kerja!! ngehh *masalahnya aku ada kerja ke sekarang??wakakaka~*





comel siot kartun Lisa..hehe...femes kedai Pak Dollah ni nanti..err~  (-_-")






oh Lisa nak cari kerja part time...ngee~


Game dia simple je...siapa pernah main Sally Spa dan yang seangkatan dengannya mesti rasa kacang putih je main game Lisa nih...tapi aku rasa seronok sebab Lisa Surihani jadi watak kartun tu kut...haha aku minat jugak la dengan Lisa nih...lawa hokayyy!!~  ppffttttt~ ^_^





Ada pangkat² lagi kaooo...ni pangkat pertama yang aku dapat...weee~  ^_^






Ini dah level terakhir..kira pangkat paling tinggi lah ni...tak banyak pun level...dalam masa setengah jam dah boleh habis main...haha...saja suka-suka daaaa....tapi kannnn...lepas dah habis semua level, ada satu video dari Lisa...video apa?? sila main sendiri!! huh! *dengki*  v(^___^)"



klik SINI untuk mulakan permainan  ^_^

















p/s::  malam ni dak encem bawak aku tengok wayang The Green Lantern kat The Curve...tiket sponsor by Nuffnang...macam biasa lah kannnnn~  muehehe~  ^_^


21 comments:

Nadya O'Conner said...

wah..pink baju dyer..nad suker bende pink ni..:)

cikbintang said...

nk try gak r sis hee

aida4eva said...

wahh..macam comellll :)

nak try main lah nanti :D

UyaRayza said...

comel heheh..nk try main la heheheh

nabilah_2908 said...

comel je Lisa...nk try juga la.. :)

weee..seronoknya..selamat menonton.. :)

diana said...

comelnye lisa jadi katun..:)

laskar pelangi said...

ala kiutnyeeeww

EZAN IDMA said...

cam best je hehe. selmt tgok wyg sis :)

AMMAR YASIR said...

Nak main jugak game ni

mas saari said...

hehehehe...comellah pulak game ni!

Anati Soki said...

ngeee
naru td baca pasal game nih dalm status fanpage dia
ngeeeee

Miz Novexx said...

nak tengok Green Lantern jugak!!! huahuahua.... kak Yana jangan lupa buat entry pasal citer tu yep

My Name is Mar said...

Siyes comel!

SiS NaD said...

Salam Cik Yana...

Wah!~ Comel gila... dah la muka si Lisa tu comel... Dikartunkan lagilah comel!~ (^_____^)V

FariehanIbrahim [LBC] said...

karton tu xnmpk mcm lisa pom. =P

halila Ibrahim said...

kartun tu tak macam lisa ... tapi lisa mmg comel..

miss lolly a.k.a luvfareda said...

nak mainnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :P

CikHaniBhulat said...

adoi..comel nye la hai...xtahu lak ada game ni kat facebook di abd ni..kna terjah facebook ni

wanda arry said...

ok nak main gak lah...

best nya dpt tiket free..nak gak.penang xleh dpt ke?

::Hanyll:: said...

wahh~ saye mmg kaki game walaupun umur dh lanjut!
hehe~
paling suke game2 cmni trapi minda la katekan~hihi

msredcheesecake said...

CIK YANA,
CAM BEST JER...KALU MSRED TRY KANG ADDICTED LAK...ADDICTION KAT ANGRY BIRD PON TAK HABEH GI...HHEEE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015