Jun 26, 2011

Pra-Tonton "Sekali Lagi" Bersama Metrowealth | Cinta Itu Milik Kita



Ingat tak entry aku pasal game Lisa Surihani?? well cousin aku yang super duper busy, workaholic tahap dewa ni boleh pulak dapat highest score main game tu...aku main banyak kali pun tak dapat highest score...grrr~  =.=


Bila dah dapat highest score, dah tentulah ada hadiah...hadiah dia macam status kat atas ni lah...kazen aku ni tak dapat pergi sebab prents dia sakit...nasib la aku cepat perasan status dia ni...lajuuuuu je reply cakap "NAKKKKKK!!!!"  hahaha eksaited kaoo nak jumpa artis punya pasal!! phewww~  =P




bersama Cik Epal


oke untuk ke sekian kalinya aku dapat tiket wayang free...pffttt~  *ayat nak bagi jeles*  kali ni BUKAN dari Nuffnang ye...tapi dari Sofy...dari game Lisa Surihani tuh...ada je dari agensi lain tapi aku tak ingat!! hahahaha eksaited punya pasal~  =P





Masa sampai ni masyaAllah ramainyaaaaaa orang!! macam semut jumpa gula!! susah nak bergambar dengan artis² tahu?? berebut²~  =.=




bersama David Teo...oh beliau sangat humble...





Wayang start pukul 9pm...dah la free seating, bila dapat masuk je memang berebut tahap dewa macam kanak² sekolah nak masuk kelas lepas waktu rehat...hihi~  kitorang duduk kat Hall 5...masuk² je tengok setiap seat dah siap terletak air dan pop-corn...perghhhh...kalau tahu dapat air + makanan free tak payah la kitorang beli...ceh~  =.=





Bront Palare, yanamib, Din, Farid Kamil dan Cik Epal...


Lepas habis wayang, tunggu dalam sejam baru dapat jumpa artis² lain hokay! dorang ada conference dengan media lah pulakkkk...grrr~   oh kalau korang nak tahu, Farid Kamil ni tinggiiiiiiii orangnya! kalah lah dak encem ai tu tahu?? tapi dia tak berlakon pun dalam cerita ni ye...maybe dia dijemput untuk bagi support kat member² kut...ada je lagi artis² lain yang datang, tapi aku tak amek lah gambar dorang..hihi~   ^_^





bersama Lisa Surihani...muka Cik Epal terpaksa di crop...semakkkk! hahahahaha~  eh eh! Yusry pun ada sekali tau masa ni...auwww~  tapi kitorang tak bergambar dengan dia sebab dia nak balik cepat...balik together-gether dengan Lisa yu...wewiitttttttt~  haishh cepat lah naik pelamin Yusry dan Lisa oiiiiii~  ^_^



Untuk review filem ni sila baca entry Ujang...aku malas nak taip *aci tak macam tu?*  yang pasti, aku menangis masa tengok filem ni...noktah! (-_-")


Filem ni sebenarnya ada kelakar dan sedih...tapi part sedih tu memang sangat terkesan di jiwa ai yang sangat lemah lembut dan romantis ini...tsk tsk~


NAH!! saksikan trailer filem Sekali Lagi...komen aku, adik Mia sangat comel...tu je~ ^_^








8 / 10 bintang dari aku~   ^_^


35 comments:

FariehanIbrahim [LBC] said...

perghhh! b'gmbr ngn retis jer..grr~ >.<"

UyaRayza said...

cite die mcm cite hindustan yg shahrukhkhan dgn kajol tue kan..yg my name is khan..ye ke? kan? kan? hehehe..baca ujang punye review buat confused jer hehehe...ampeh ujang

HonEyBuNNy said...

nak ken tengok la nanti...

macam best ja neh...10 bintang gitu...heheh

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

alamak hasben kompem xmau pi tgok citer ni...adehh..kn pi ngan kawan2 ni..hihi..

mas saari said...

untungnya...main game dpt movie pass!

Benrauf said...

adeii..lisa surihani da tembam la..

mellow said...

ahhh bestnye . duduk kl salu jumpe artis . duk ipoh tak ramai artis . huhuhuhu

Cik Puan Izan❤ said...

asyik dpt tiket wayang free jer... sgt jeles...:p

psst...td jumpa farid kamil kat bank... dia hensem kan...^^ tapi, sexy jugak...

Finaz Jaafar said...

ala sis,,,,,nak jmpe LISA jugakkk!

zuwaidah said...

kak zue jeles weiiiii

auny aizie said...

pehhhhhhhhhhhh . untung gila !

diana said...

lawanya kulit lisa..

mOoN IzzaN said...

me minat Bront Palarae sebab dia sangat macho...bila nak dating ngan dia agaknya... =.=

makdara TERdiva said...

wah!wah!wah!!

dlm byk2 tu..david teo plg cute..haha!

Anum said...

macam best je, harus pg tgk
hehehe

EZAN IDMA said...

lisa cantek, david teo hensem

nabilah_2908 said...

hahaha...mmg jeles...huhu..

best nya..!! :)

al_hakim said...

hurm..tak pernah jumpa pun artis2 ni..ngee

si ngokngek said...

bestnya..nk jugak,arghhh jelous sangat nie

eh kak yana gnb bront secocok lah

ujang jgn jelous eh

deqnoor said...

u really hav a gud life & gud luck... njoy! ^_^

farysa allyssa said...

nak sangat tengok cerita ni :)

shida said...

ho3~~~
macam best je..
tambahan plaks pelakon dia hot2!!
hau2

Mr feckry said...

ajak bini wa perggi tengok la

Mr feckry said...

ajak bini wa perggi tengok la

risa said...

wahhhhhhhhhhh akak jeles dik nonnnnnnnnnnnnnnnnnn

Miz Novexx said...

waaa... sangat best, alaa teringin jugak nak jumpa Lisa~~~ ;)

alif haris said...

wohhooho .. lisa ! :D

A.L.L.me said...

Cantik r kak yana.....tu tudung biasa ke shawl???

beLLa said...

wah! bestnya! bestnya! ^^

YanaMIB said...

@ A.L.L.me :: tu tudung sarung biasa je yang..tudung malas =)

eyjalukman said...

ahhh , jeles2 ! haha
lisa mesti cntik gila kan ? ahaha

mynameismy said...

ahhhh jelesnyeee!!!!

Nizam Ijam said...

jeles222222222!!


Entry yang best..

”Kahwin Dengan Mayat”

oshinz said...

OST die tajuk ape eh? hehehe. dah lame carik tapi tak tau tajuk ape.

oshinz said...

thanks but maksud saya bukan title filem, tapi original soundtrack filem ni.. lagu tema die tajuk ape. hehehe. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015