Jun 6, 2011

Thank You Kak Shida!! ^_^

Hari Jumaat lepas aku dating dengan kak Shida *ecehh dalam entry reti pulak panggil akak kannn...muahahaha~*  Shida kebetulan datang Putrajaya untuk attend kenduri kahwin cousin dia...so malam tu dalam pukul 10.30pm kitorang lepak kat mamak berkembar, precint 9...pffttt~




Well motif utama Shida ajak jumpa sebab nak bagi hadiah kahwin...haha yeke? isk besar kot hadiah dia bagi...pengantin hampir basi dah ni...tapi dapat jugak hadiah...hinssfff...syukur! ^_^   eksaited punya pasal, dalam kereta jugak kitorang buka hadiah ni tau Shida...dengan rakusnya mengoyakkan kertas pembalut itu..miahahaha~  nak tahu hadiah apa yang Shida bagi???


^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

jangan berhenti berharap!

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^




TARAAAAAA!!!

tu diaaaa! frame bunga! haha...sangat sesuai untuk hiasan rumah baru aku nanti...erm plan nak letak kat bahagian tangga lah...weeee~ \(^___^)/


Menurut Shida, frame ni imported dari Kedah ye...well Shida memang asal Kedah...pekat loghat hang Shida...haha~  dan yang membuatkan aku sangat kagum bila Shida cakap, frame ni hasil tangan mak dia sendiri!!! wallaaaweyyyy~   oh mak dia memang jual frame macam ni...siap ada blog lagi u! >> klik SINI~


Tiba-tiba rasa hadiah ni macam agak sentimental...buat sendiri kot...hihi..thanks a lot Shida...nice to meet you!  panjang umur, murah rezeki kita jumpa lagi k..muaahh! ^_^


errr ada sesiapa nak bagi hadiah lagi?? lalalala~  =P















p/s::  Site visit lagi hari ni...tak dapat nak blogwalking...sowie~  =(

30 comments:

Sunah Mohammad said...

cantekkkkkk~~~~~ nanti nak jugak lahhh~

qasehraihan said...

waaa...best tuuu...
cateekkk..hehe

mynameismy said...

nice!;)

Rahmad said...

yana dpt hadiah lagi..

bertuahnya..hehe

EZAN IDMA said...

lawanye :) hehe suke.

Ct Arina said...

cantik!

rara pinkmafia said...

tantek nyaaaa.wah dpt adiah ag eh k.yana.besh nya.

FariehanIbrahim [LBC] said...

ceh! xabes lgi sesi hadiah. haha =P

zuwaidah said...

untunggggg...dlm dok kata pengantin basi pun masih dapat hadiah lagi....cantikkkkk frame tuuu tambah2 lagi bila kata org kedah heehehhehehe

eyjalukman said...

cntek laa , kemas je bunga tuhh .

Mila Ahmad said...

memg cantek!!!

si ngokngek said...

wah~~~semartnya...

Rozuan Ismail said...

bolehlah gantung dalam rumah ye.hoho

msredcheesecake said...

CIK YANA,
MSRED RASA CAM NAK BAGI PRESENT GAK LA..... GAMBAR BABY, BULE? HHEEEE

aDisH.sHidA said...

yana.....awak wat shida senyum gelak sorang2 plak...itu la kan xsangka akhirnya shda dapat jumpa jugak kamu n ujang.....thanks....itu ikhlas dr shida sekeluarga...family mmg kenal yana dr mulut shida....alhmdlah yana suka..

aizamia3 said...

lawa hadiah itu.. kalau dapat satu lagi boleh letak kiri kanan kan kan..

Cik Puan Izan❤ said...

cantiknyaaa...buat sendiri lagi...^^

diana said...

wah..
lawa nya..
mak dia buat tu??
untung la orang yang kreatif ni..

nukilanaffiza... said...

wah..hadiah buat sendiri kan...cantik...

seronok kan kalau dapat hadiah nih...

Ujang9897 said...

siapa nak kasi hadiah lagi sila kan la...=)

jeely jelly said...

cantek lah... pink2 gitu.. cantik... :)

tunngu dpt baby lah baru saye bg hadiah.. hahah

~..Lesung Batu..~ said...

hehehe ina penah dapat gak.. masa menang segmen abg ben thn lepas..hihi mmg cantik..=)

CikHaniBhulat said...

cantik2..boley wat hiasan dlm bilik.. =]

k a k L a m p said...

okayy sgt cantikk kot yana... besh2... hahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantekkkk ....bestnyer dpt hadiah dr shida

nabilah_2908 said...

cantik lah.... (^_^)

Lya Colours said...

aku nak bg frame gambar baby bleh? hihi

wanda arry said...

cantek nya

Scya Lollita said...

bestnyeee kawen .
dpt bnyak hadiah ;D

ieda said...

cantik dik ! sgt2 sesuai .. sukeeeeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015