Jun 20, 2011

Aku Rasa Dah Layak Jadi M.A.M.A...wink wink~


ololo mucuk-mucuk tomey tomey...tengoklah betapa penyayangnya ai dengan baby-baby ni kan...muahahaha~  *hug ketat²*






eiiii bulatnyaaaaa pipiiiii....kenapa eh baby suka buat muka inesen?? rasa nak tampar² je muka baby nih...ngee~  v(^___^)"







ecece siap hisap hisap jari...aishhh cute cute! sangat baik Zuyyin bermain² dengan mak ngahnya...muehehehe~






Senyuman riang menandakan kebanggaan yang tidak terhingga setelah berjaya menidurkan Zuyyin...weehuu~ \(^__^)/   *letih juga nak tidurkan baby ni sebenarnya...hihi*



Kalau bagi pak ngah dia pegang memang dia tak suka...mesti nak nangis...hahaha  muka pak ngah macam penculik kanak² kut...kui kui kui....terasa sungguh tua bila diberi gelaran Mak Ngah...nak buat camno kan...dah adik beradik dak encem semua panggil dia Angah...anak buah dia haruslah panggil dia pak ngah...aku ni pula jadi mak ngah..! wuwuwuwu~   T__T  *nehi~ nehi~*


eh apa tanda-tanda nak pregnant eh?? huwawawawa tiba² lari topik! v(^____^)"


39 comments:

kakchik@ella said...

Yana, agak2 dah mabuk ke belum ni? Kalo dah mabuk kc tukar lokasi. Ke nak stick to the original plan? Nnt bgtau kc eh.

qasehraihan said...

ujanggggg..apa lagi..sila ibukan yana malam ni!!!hakhak

^^nu[dd]yra^^ said...

hai yana ;) lamer giller x singgah sini...hehehe..wah, dah ader ciri2 dah tuh nak jadi ibu yang penyayang....siap bjayer tdo kan baby tuh =p

Cik Eka said...

kak,ke dah peknen nie???

muahahhahaha

selamat menjadi ibu..eka pun teringin nak jdi ibu...hahaha

mas saari said...

tak lama dah ni...hehehee
dah ada rasa pening2 lalat tak?

bro@stokisonline said...

nice pix..huhuhu

misscha said...

gudluck...misscha masih mencuba...

Rozuan Ismail said...

haha,dah mengidam le tuh nak jadi ibu

mynameismy said...

ecececece.. teringin lettewww....
rajin2lah berdamping dengan baby2,ibu mengandung..mane taw kot2 lekat. hehe

Isteri Encek Bard said...

Mudah-mudahan cecepat sikit Makngah dan Pakngah dapat baby comel yer.. AMin

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

ehemmm...ada berita gembira ke ni...

Dayana AZ said...

ololorhh huhu, baby mmg kne comel + innocent :P

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tanda ketara bila perut mula boyot.. tanda2 awal bergantung pd seseorang. kdg2 takde tanda.. kdg12 terlebih2 lak tanda.. kekekekeke. Kalau kita bkn setakat beranak buah & bakal beranak jer.. siap cucu sedara pun dah ada. Tp awas.. tiada siapa blh panggil nenek ensem ni dengan panggila Tok.. wakakakakaka. Anak buah (anak2 sepupu) kebanyakkan panggil makteh, Atehya. sebelah saya la. Sebelah hubby blm ada anak buah. wakakakakaka

wanda arry said...

ada gaya dah tu..cpat2

redza said...

nmpaknya dh cukup bersedia nk jd ibu

diana said...

tanda2 utama bila pretnen:
sakit di bahagian payudara..
pastu haid dah lewat..
hehhe..

eiela said...

wah,,tak lama dah tuh yana. dah ada ciri-ciri ibu yang penyayang dah tuh.

Latest Entri :
Berjaya Menahan Nafsu & Selamat Hari Bapa

ir yien 9897 said...

comel nyer zuyyin tu kan makngah :))

FariehanIbrahim [LBC] said...

alolOo..nomey2 nyeh! grrr~

tu diaaa..dh amek berkat da tu..haha! =P

liyana said...

dah berisi ke yana? wahh seronok nye dgr.. :)

cik ayin said...

tak lama lagi la tu..ngeh3

HonEyBuNNy said...

ehem3.....

xlama lagi la tu ada la baby...pewwwit..

mesti comeiii..;-)

halila Ibrahim said...

tak lama lagi la tu.. nanti kalau peknen g tau yea !! best la..

BTW .. akak dah tukar setting komen.. tq ye Yana,,, semoga cepat dapat anak,,,

k a k L a m p said...

yana tak lame lagihh la tuh.. cpt2 la dpt anak sendirikk plak hahahah

k a k L a m p said...

yana tak lame lagihh la tuh.. cpt2 la dpt anak sendirikk plak hahahah

Ujang9897 said...

gelam gila dkt zuyyin ni..grrrrrrrrrrrrr

ieda said...

dikk dah ada isi ke ?? adoiiii tahniahhh leeee ! yehaaaaaaa
dah ada gayee tuu dik .. cayuk2 :))

nabilah_2908 said...

hehehe...practice eh Yana.. :)

err...bab tanda2 tu..kena tanya yg dah berpegalaman la.. ;)

D`littleye said...

eeeeeeeeiyy!yuyin tu comel sekali!!!!!!!!!!!!!geram!!!!!!!!!!:D

mOoN IzzaN said...

sama la yana... moon pun suka tido kan anak buah...mama dia pun x blh lawan...hehehe...

anak buah sebelah hubby panggil moon mak lang...x sesuai ar...moon kan muda lagi...hahhahaha...

Miz Novexx said...

nampak gaya macam dah sampai seru la ni, hihi mesti anak kak yana nanti cumel sebab mama dia cumel...

masa zaman matrik dulu saya blajar tanda2 pergnant ni macam pening, tak sedap badan, loya dan muntah plus mengidam pon ada jugak

AMMAR YASIR said...

Comeinya baby tu

EZAN IDMA said...

haha pakngah penculik kanak2 yek. makngah die bile lagi ni, InsyAllah tak lama la tu sis :) Jiwa ibu dah ada :)

Aku Ibu Muda said...

tukar panggilan kepada cik ngah instead of mak ngah...hihi

baru lah kekal muda...ahaha

aDisH.sHidA said...

i'allah tak lama lagi kot naik pangkat mama....

auny aizie said...

tak lame lagi ler tu kak yana oit .

hehe

cimOt said...

cepat2 laaaa..besh ohhh ade baby!!
cehhh mcm aku da kawen je..hiihihi

kekunang said...

wey...agak2 aku bakal dpt anak sedara...sila la hebah2kan kat aku..hauhauhau...

lalink7 said...

smoga berjaya yana mendapatkan BABY! hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015