Jun 27, 2011

Selepas Hantar Email Tak Puas Hati Ke Nuffnang....

Minggu lepas aku ada send ticket kat Nuffnang, meluahkan perasaan tidak puas hati...sebab?? aku tak dapat BE baru sedangkan kawan aku boleh dikatakan setiap hari asyik dapat BE baru...huh! *moral down tahu??*


Dan ini ialah jawapan yang diberikan oleh Nuffnang::


Serius aku tak baca pun bebelan dorang sebab aku rasa tak relevan dan tak menjawab soalan aku...muahahahaha~ *keji!* =P



Macam biasa setiap hari aku akan buka akaun Nuffnang, tengok bahagian earning dengan harapan akan muncul 1 BE baru...eh 1 pun jadi lah...dan akhirnya~





tuuuuuuuu diaaaaaaaaaaaa~  syukran syukran! hahaha tak sia-sia aku marah Nuffnang...you see! you see! dapat jugak ai BE baru nokss! weeeeee~  \(^__^)/


Sebenarnya kan, lebih baik dapat 1 BE pada satu-satu masa sebab duit kita akan naik lebih banyak instead of dapat 4-6 BE pada satu² masa...bila ada banyak BE, iklan akan gilir² keluar, jadi dalam masa sehari tu kena bahagi² dengan 4-6 iklan...tu yang duit lambattttttt je naik...huhu~  BE aku sebelum ni boleh naik sampai RM157+....1 BE je...kalau lebih dari 1 BE susah jugak nak capai RM100+ ....aaa paham tak explanation aku nih?? hihi~   =)


Apa² pun terima kasih Nuffnang!! BE baru ni aku nak kumpul untuk beli tv lcd 42"....sebelum ni simpan untuk beli peti ais sudah pun tercapai....alhamdulillah~  meh rajin² singgah blog Life 101 ni ye...laju sikit duit ai naik...kui kui kui ~  ^_^





** berminat untuk iklankan blog/business anda di blog ini?? >> klik SINI untuk keterangan lanjut  ^_^


33 comments:

Dayana AZ said...

sekali pun dayana xpna dpt, ~~

eyjalukman said...

amboi kak yana . haha
sma lah kita dgn dayana tkprnh dpt . haha

Adzriel @ Liza AB said...

tak pernah rasa pun. ... lepas ni boleh kumpul utk sambut baby boy pulak..aminnnn..

Rinna said...

Wahh garangnyaa..siap nak marah nuffnang.. curlast..

mas saari said...

tak pernah dpt pun BE ni...
duit nuffnang pun ada berapa hegget je!

athirah said...

terbaiklah.... ni rezeki pengantin br lg ni.... makin murah rezeki... =)

Rozuan Ismail said...

kena marah jugaklah ye kat diorang ni.baru dapat kan

mynameismy said...

cis cis!

halila Ibrahim said...

nak marah nuffnang jugak la...

kakchik@ella said...

tak penah dapat dan tak penah tanya sebab sedar diri trafik tak seberapa. hihihi.

farasakura said...

ngee FS dpt BE pun xseberape..xnaik2 pun duit tu..hahaha pening2

::blog anak jawer:: said...

mcm tu ke konsep nuffnang ni... selalu dpt yg ciput2 je... tak pernah sekelepuk pnye...nak kene marah gak ni..hehe

-Yok mampir diluk = ”gua” wanita...

Aku Ibu Muda said...

ok la tu yana...

akak dpt byk BE pon tak guna...baper sen je nilai nya...huhuu

Sabihah said...

bestnye...nak jugak byk2 gitu..huhuhu

misscha said...

waaaa...garang gak yana ekkk...hahahaa...syukrannnnnn...dapatBE....

ieda said...

dikkk mcm mana nak marah mr nuff nie .. ?? akak tanye ada sekali dia jwab lebih kurang mcm yana jugak .. tapi x der BE punn yg ader Campaignn je memanjang huhuhu

ps : nanti jawab kat comment akak erkk :)

misscha said...

eh lupe lak nak tanya.....mmg boleh sampai ratus2 ek...x caya2 hahaha....rezki korg yana..

Finaz Jaafar said...

oke fine asal bab BE je gwa fail..hahahha

osHin said...

mak aih....baru masuk terus 13 hengget...oshin nak capai 5 hengget pon semput hahahaha ok la kan dapat 1 BE dari tak dapat....hihi *lama jugak oshin tunggu baru dapat... :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam yana..dtg melawat ,entri semalam ujang kata yana domam.sht dah ke?

owh kena marah ke pakcik nuff ni?akak ni dah lama giler dia tak bagi BE..ishh geram betul.

efa nur said...

bestnyew kak..efa penah dpt sekali je..pastu tak dpt2 dh BE tuu..huhu

Jom Terjah Sini :)

pena rozie said...

Bestnyer dpt BE...

LittleGurl said...

uwaaa kite xpenah pom dpt BE...sobsob

Lya Colours said...

kayo hang nok !!

♥MiZz-siHa♥ said...

sllaunye sme je diorng reply...tp.iAllah lps anta surat cinta kadang,diorng akan bg BE..hehehe..

Mila Ahmad said...

betul kata kak yana..bila dpt lebih dari satu BE lmbt sgt duit naek..jadi mcm putus asa lak (T____T)

cleverspider55 said...

tahniah k..harap2 terus dapat lg dan lg ler ye.

nabilah_2908 said...

oh mcm tu pulak eh..

so yg dpt BE bnyk2..tak bape best la kan...faham la juga mcm mn prosesnya... ;)

diana said...

sama la be satu je..
tapi yang best duit naik cepat..
hehehe

EZAN IDMA said...

murah rezeki :)

Ujang9897 said...

argh....!!!!!

nuffnang gatal..

kasi pompuan jer...


grrrrrrr!!!

misscha said...

ujang jeles bininye diminati nuffnang

Myra Jay said...

Tahniah ye.. Sekali muncul lebat jugak tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015