Jun 8, 2011

Hari Ni Memang Betul-betul Wordless Wednesday~

Wordless dari segi percakapan...tapi dalam entry penuh dengan bebelan...aci kan macam tu?? hihi~  sunyi je pagi Rabu ni...sebab kat opis pun ada 3 orang staff je *sigh*  mood dan hati tak berapa nak tenteram...macam-macam ku fikir dalam kepala...sebab tu kut orang selalu cakap "mood swing"...memang macam lalu jalan berliku kat highway Karak tu...kan ke pening kalau lalu jalan tu? boleh muntah tahu?  =__=





Hari pertama aku masuk opis sebenarnya...dua hari lepas keluar melawat tapak...projek dah siap pun kena lawat tapak?? hurm...letih...pagi tadi masuk opis nampak packaging besar atas meja...terus teringat tweet dari Effa pasal aku menang contest dari dia...dah lama....sampai aku tak ingat...tapi dia dah explain kenapa lambat...=)






Banyak kali dia minta maaf sebab pos hadiah lambat...haha sweet sangat...aku tak marah pun...teruja ada lah...siapa tak teruja orang bagi hadiah...?? aku ingat hadiah contest ada la dalam seketul dua je...sekali banyak je hadiah aku dapat...hadiah kahwin sekali mungkin...haha...aku malas nak snap gambar hadiah...yang pasti semua berunsurkan besi! besi?? ye besi! keychain, hiasan meja dan hiasan rumah...suka sangat!!


Terima kasih Effa!! ^_^













p/s::  sakit gusi...macam bengkak je T__T


21 comments:

mOoN said...

bestnya dapat hadiah... :)

Cik Puan Izan❤ said...

bestnyaa...seronoknyaaa... kalo akak dapat lagilah tak terkata...^^

Encik Suami said...

Untungnye badan. Hadiah kawin still tak putus2 lagi. Hadiah gedabak nie, apa isinye.

jemput terjah new entry (>.<) Misi Mencari Limau Purut Jantan (>.<)

mynameismy said...

wah besarnye bungkusannnnn!!!

hadiah GA my pn baru nk possss!!!

mynameismy said...

@yana

Yang solid tang jari kelingking je...-.-'

mas saari said...

besarnya kotak! dah semestinya banyak hadiah dalam tu..

cik Lea said...

nape tak snap gambar hadiah tu..nak tgk!

Isteri Encek Bard said...

wahhh besar tu kotak, hadiah pon mesti banyak tu

liyana said...

kotak nmpk besar, mesti byk isik dlm tu... nk tgk sikit, ehehe

si ngokngek said...

wah bukan main lagi besarnya hadiah..mak aii jelous!!!..,,utung betol..bnyak rezeki..hahhaha

nabilah_2908 said...

wah..hadiah berunsurkan besi...sure berat kan...? huhu...

kesian yana...sure tak selesa kan bila gusi tu bengkak....moga cepat baik bengkak tu...take care... :)

Liza @ Adzriel AB said...

he..he.. rezekiii

misscha said...

aminnn rezki tu.....


jempot singgah n follow blog miss cha....miss cha follow blog yana ek...

http://misscha-cecite.blogspot.com/

d_tieah said...

Besar woo hadiah korang dapat.. Huhuhu..

Entry Terbaru : Draft Blogger Berwajah Baru

lalink7 said...

ooo patutttt laa mood wing...sakit gusi n sakit gigi memang la penyakit yg xleh dikawal..haihh..g check yana

athirah said...

yana keje apa ea??

k a k L a m p said...

yana .. ape ke beso beno hadiah die bagi..hiskk jeless nyeeee

diana said...

tu yang bestnya bila kawen ni..
dapat hadiah banyak..
heheh

Lulu caldina said...

lulu nak tgk hadiah dalam tu ;)

zazaw said...

haaa
best nyaa dapat hadiahh

EZAN IDMA said...

bertuah akak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015