Jun 7, 2011

Nuffnang Premier Screening | Hoodwinked Too

Dah petang baru dapat update blog...isk isk..ada ke yang singgah mencari entry terbaru ku?? hekhekhek..sorry to disappointed you *peace!*  v(^^,)





hokay ai tau uols uols mungkin dah baca pasal ni kat blog asben ai tu kan...tapi ai nak update jugak...kira oke what uols uols dapat baca cerita yang sama dua kali...miahahhaha~


Dipendekkan cerita, malam tadi ai tengok wayang dengan asben ai...tapi di ekori oleh blogger-blogger lain...lalalala *apa kau hengat kau artis ada orang nak meng-ekor-i kaoo?? puihhh~*   oke fine! dak encem yang jemput mereka-mereka yang tak menang tiket free tu sebab kitorang dapat 8 tiket babe! hahaha~





See!! bukti kitorang dapat banyakkkk tiket...muahahahahaha~ *nada riak di situ hinssfff~*   macam mana kitorang boleh dapat sampai 4 tiket?? well dak encem, aku dan adik ipar ai si yien tu masing-masing join contest premier screening Nuffnang ni...lepas tu semua dapat invitation...lagi dua tiket dari Finaz...dia tak dapat datang so dia bagi tiket tu kat kami...rezeki jangan ditolak...tak gitu??  =P


Itu lah rahsianya ye kawan-kawan...kalau nak menang banyak-banyak tiket free sila lah hasut ahli keluarga anda anda semua buat blog dan register dengan Nuffnang...sekian terima kasih!! ^_^






Para bloggers yang ku temui di sana::

- Hamzah Ian  (beliau kata muka aku macam kanak-kanak ribena...kahkahkah~)
- Nisa Kay yang sangat peramah!







4 orang jejaka blogger...hye korang! v(^___^)"




eh lorrr apesal aku pergi cerita pasal blogger-blogger??? entry ni sepatutnya komen aku pasal movie nih...caittt...oke berbalik kepada tajuk...ehem...cerita ni sangat best! sambungan kepada kisah Red Riding Hood...siapa tak tahu cerita Red Riding Hood sila ke kedai buku, pergi ke bahagian kanak-kanak...cari buku cerita bertajuk Red Riding Hood...then baca lah sampai faham...faham?? =)


Aku bagi rate 10/10 untuk movie ni..!! full mark babe!! pffttttt~  jadi, sila lah angkut seluruh ahli keluarga anda tonton cerita ini di panggung wayang berdekatan...noktah! ^_^



15 comments:

Lya Colours said...

wow hamzahh nak sainnnnn

eyjalukman said...

nk tgk wyang tp mls nk jln jauh . hahaha

jeely jelly said...

wah ! untunglah.. heee
nak tgk wayang.. tp x nk org ramai2.. sesak.. haha

NURUL AINI NORAZMAN said...

wah sonok,.
kak yana,. time nak amik tiket tuh kan, dia mintak email ngan URL blog je ea?? aini 1st time nak pergi preimere scrng ni sok cte super 8,. so x tahu,.hehehe

mynameismy said...

bile org nk bg my tiket free nih!
my xpakai nuffy ssh la nk dpt uwwaaa

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

x sempat join lagi event sebegini : LIST KEMATIAN FINAL DESTINATION KE LIMA DI JAMBATAN ROBOH!

Rozuan Ismail said...

cuba tgk gmbr yg paling last ye,nampak sangat ujang bahagia.perut ke depan.haha

diana said...

Red riding hood hadiah buku yang akak dapat masa dapat no 1 di darjah satu..
betul ke ayat tu??
hehehe

Eja GaNu said...

ermmm bestnye ble ambe nk jd cm gni ea hehehe

qasehraihan said...

waaa...mcm best je citer ni..

wanda arry said...

nak tngok gak

liyana said...

nk tgk cite ni! dh la cite katun! i like, tp entah bile, xde mase, huhuh

Finaz Jaafar said...

hukhukhuk..sangat jeles ! bukan je sbb korang dpt tgk cte best tp dpt jmpe blogger2 lain..cis cis cis..hahah

lalink7 said...

woww..cam best je citer niee..hehehhe

athirah said...

mcm jd gathering lak tbe2 kan... hehehheeh....

engineering ke.. ptt dlm entry ats ni mcm familiar je ng keje2 yana kena bt tu... hehehehe...

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers