Jun 27, 2011

Air Tangan Suami Lebih Baik Dari Air Tangan Isteri~

Isteri::  erm macam nak sup la...bubur ke...yu tolong masakkan lah...tak pernah rasa lagi masakan yu..hihi~

Suami::  err nak sup eh?? order kat kedai je lah...ngee~  eh kita tak lunch pun hari ni kan...?

Isteri::  aah, tak rasa lapar pun...maybe dah makan macam² kut kat rumah tadi...erm badan rasa tak sedap...nak makan sup or bubur  =(

Suami:: erm kalau pekena megi pun sedap ni...lama tak makan megi...

Isteri::  aah kan...dah lama tak makan megi..sedap! sedap!  makan megi je lah...err ai nak megi cup..  

Suami::  lorrr beli yang peket je lah...

Isteri::  aloo malas nak masak

Suami::  takpe laa...ai masakkan untuk yu...oke??

Isteri::  oo yeahhh??!! yeahhooooo!!  *lompat² bintang!*  \(^__^)/











oh mabelesssss lah yu masak megi...hikss..walaupun bukan sup atau bubur...tapi ai rasa kenyang dan puas lepas makan megi yang yu masak...hahahaha~   lepas ni masak la benda lain pulak yeeeee~  pi berguru dengan Mat Gebu!!  *wink wink*  v(^_^)"











p/s::  tengah ada BE ni memang eksaited update banyak² entry...masyukkkkkk!! hihihi~  ^_^

35 comments:

Miz Novexx said...

comel je... megi pon sodap~~~

AYuNG said...

ehhh...len mcm pulak tajuk entry kali nih...hehe

rara pinkmafia said...

wow besh nya.nk jugak air tgn suami.tp kena tunggu kawen lah.air tangan tunang boleh tak k,yana.heheh

eyjalukman said...

lepas ni dak encem kak yana wajib masak benda baru plak . hahahaha

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahaha~akk mintak dia masak ssah2 sikit kak,.=p

Alexandriana Alia said...

alahai mmg gojes maggi nya tuh. sedapppp je nampak.

halila Ibrahim said...

Psstt .. yana ... rajin2 kan dari awal suruh suami masak .. supaya senang nanti.. kalau dr awal ajar manja semua nak kita jer buat nanti susah la...

Tapi jangan la semua benda .. just yang senang2 jer janji membantu kan...

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Ujang masak sepahkan dapur tak?? kekekekeke

aDisH.sHidA said...

sedap megi tu nak sikit...walau megi yang simple...tp dr air tangan pasangan yang ikhlas i'allah semua nya akan sedap kan kan kan kan

cimOt said...

ujang masak???
awwwwwww..romantisnyerr...
tu pasal kak yana sayang en...

p/s: k yana, pasni soh ujang msk yg special sket!!

HAZIRAH SULAIMAN said...

mcm sdp je megi ni, nak jugak. lalalala ;p

EZAN IDMA said...

bro ujang mask kan? waaaa. best gile akak ;p hehe

Ujang9897 said...

gua dah ckp gua ni ala2 seth tan..whahahahahha

Lya Colours said...

megi pon sodap nokk

CikHaniBhulat said...

dah lama gile xmakan megi..balik kolej nanti kalo sengkek baru carik megi =D

mas saari said...

akak pun suka meggi yg husband akak masakkan...lagi sedap! heehehehe

nanakimie said...

hehe...megi pun megi la:) lamanya xmkn megi....suka megi tomyam:)

D`littleye said...

comel sekali!:D

sissyira said...

salam..

megi pun megilah,,,janji kenyang kan...hehehe

Mr feckry said...

menarik juga ek makan megi

Aku Ibu Muda said...

ok...terbukti
ujang romantik dan menyayangi isteri walau hanya memasak megi...
hihihihi

misz sheyla said...

abes la...kompem asben kembang2 neh...hahaha

Siti Mashitah Saidin said...

seronok nih! hihi

wanda arry said...

alololo sweetnya..nanak gak megi 1

risa said...

alololo bestnye..somi masak eh
goreng tolor pon sodapppp
ada ciri2 somi misali neh:)

Finaz Jaafar said...

hahahah..megi tu lbh sedap ble org trsayang masak....hahah

eh,seth tan kah ujang?lalala

Ima Salsuzaima said...

maggie pon sodap..hehe

Rinna said...

Sodapnyaa tgk Maggi tuh.. :)

EZAN IDMA said...

akak demam ke? get well soon :)

makdara TERdiva said...

kena hargai suami yg masak dgn penuh kasih syg tu :)

msredcheesecake said...

Cik yana,
Manja2 ea...hehee... Best kalu dpt selalu manja2 ni kan?

Nasi goreng mr bf masak lagi best dr yg msred masak...hheee

syufaa said...

waaaa..
hihi..sweetnye!

selamat berkenalan!
jemput ke blog! :D

mynameismy said...

eceh. suke kemain..;D

Isteri Encek Bard said...

hahhaha megi pon jadi lah ujang...

Kenari Putih said...

sedap pulak nampak meggi tu.. teringin nak makan juga.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015